Propuneri pt intanirea NATIONALA a rulotistilor 21-24 iunie

Intalniri nationale si internationale
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Încuiat
Marian m Serban
Membru asociat
16

Re: Intanirea NATIONALA a rulotistilor 21 -24 iunie

Mesaj de Marian m Serban »

Buna ziua
Ref. la Laguna:
Se poate discuta cu domnul Ovidiu ca pe durata evenimentului sa restictioneze accesul cortistilor.Locatiile propuse ar trebui vizitate cat mai urgent si sa nu ne lasam in baza unor site-uri de promovare,atunci ar fi un fiascoo.
Marian Serban
Constantin Curelea
Membru CD
21

Mesaj de Constantin Curelea »

D-le Radu Pascu, va rog sa mergeti pana la Campingul Darste si in numele asociatiei sa negociati posibilitatea desfasurarii intalnirii noastre acolo.
Daca oferta de tarif este buna, locatia merita pentru urmatoarele avantaje:

-aproape de Brasov
-posibilitatati de excursii in zona
-conditii de campare foarte bune.

Multumesc
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com

ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !
Nelu Predonu
Membru forum
12
Oras: Manolache - Ilfov
Data nasterii: 21 Iul 1959

Mesaj de Nelu Predonu »

Este foarte adevarat ce spui Cosmin.
Locatia trebuie vizitata la pas si obtinute cat mai multe detalii legate de aceasta.
La fel de utile sunt informatiile date de colegi care au mai trecut pe acolo, asa cum a facut Vali Panait.
Sebi, are o relatie de parteneriat cu patronul locatiei, in luna mai urmand sa-si monteze in parc o tiroliana si un panou de escaladare.
El este dispus sa mearga cu un reprezentant al clubului sa discute conditiile in care se poate tine o astfel de intalnire nationala in Natura Parc.

Este bine sa profitam si de disponibilitatea domnului Pascu de a obtine detalii legate de aceste locatii din zona Brasovului. Multumim domnule Pascu!
mail: npredonu@gmail.com
Telefon: 0722.216.683
Campervan: Clever Runner 2021
Odenie Sergiu
Membru forum
15

Mesaj de Odenie Sergiu »

Cautand informatii pe net,am gasit un punct de vedere al unui fost client de acolo;printre altele scria:
Găsesc curios faptul că pentru un câine în lesă trebuie plătit același preț ca pentru un om cu cort.
Il rog pe d-l Pascu daca obtine informatii de acolo,sa intrebe si despre acest aspect al animalelor de companie.Pentru mine,cel putin,este important.
Volkswagen Golf+Dethleffs Nomad RD3/in general...OFF CAMPING

Ești considerat geniu nu numai prin ceea ce ai scris, ci și prin ceea ce ai evitat să scrii.
Gavriil Stiharul
Nelu Predonu
Membru forum
12

Mesaj de Nelu Predonu »

Marian m Serban scrie: Ref. la Laguna:
Se poate discuta cu domnul Ovidiu ca pe durata evenimentului sa restictioneze accesul cortistilor.Locatiile propuse ar trebui vizitate cat mai urgent si sa nu ne lasam in baza unor site-uri de promovare,atunci ar fi un fiascoo.
Marian, nu doresc sa nastem o polemica pe subiectul Laguna Albastra.
Dupa cum probabil iti mai amintesti, anul trecut, fiind facuta aceasta propunere (Laguna Albastra) de Marius Beldiman, am marjat pe aceasta locatie tinand cont de faptul ca perioada de desfasurare era de inceput de iunie (1-4.06), inainte de intrarea copiilor in vacanta de vara. Am fost personal acolo cu mult inaintea datei de desfasurare a intalnirii, am facut un film de prezentare a locatiei, am negociat cu Ovidiu si am obtinut niste preturi deosebit de avantajoase vis-a-vis de conditiile oferite, am negociat impreuna cu Mihai, pentru cina festiva un meniu la un pret decent si am facut tot ce mi-a stat in putinta ca acea intalnire sa fie o reusita. Ovidiu, patronul locatiei, deasemenea a facut tot ce este posibil sa nu ne lipseasca nimic, sa fim multumiti.

Tot eu acum, vin si spun ca datorita perioadei 21-24.06. aceea locatie nu mai poate sa ne ofere ce am avut anul trecut, sa ne balacim cam singuri in piscina si la topogane.
Ovidiu, nu are cum sa conditioneze intrarea in complex datorita intalnirii noastre. Afacerea lui nu prospera de pe urma noastra, a rulotistilor. Segmentul de piata caruia el i se adreseaza este cu totul altul. Intr-un weekend la piscina el incaseaza cat nu incaseaza intr-un an de la toti rulotistii care trec pe acolo. Cum am putea sa-i conditionam ce propui tu ?
Intalnirea organizata in acea perioada la Laguna ar putea fi o reusita numai in situatia in care in acel weekend va ploua. Daca va fi soare, va fi jale ... vor fi cca. 1500-2000 de oameni la piscina. Am fost si am vazut cum arata un weekend la Laguna vara. Ne putem asuma un asemenea risc ?

De acord Marian, nu trebuie sa ne bazam doar pe informatiile furnizate pe paginile locatiilor respective.

Va trebui poate sa stabilim niste criterii referitoare la ce ne-am dori sa ne ofere o astfel de locatie.
Oricum, in orice situatie, va trebui sa acceptam niste compromisuri vis-a-vis de ce ne dorim. Una e ce ne dorim si alta e oferta de care dispunem la ora actuala.
Am sa va spun cam ce mi-as dori eu de la o astfel de locatie tinand cont de aceasta oferta actuala:

- sa fie in centrul tarii, sa nu existe un impediment dat de distanta pentru nimeni;
- sa aiba un pret corect pentru facilitatile oferite;
- un minim de conditii de campare - acces la apa potabila, curent electric si grup sanitar pe cat posibil, loc de deversare a toaletelor chimice, obligatoriu;
- zona de agrement in incinta locatiei sau in apropiere - terenuri de sport, loc de joaca pentru copii, etc.;
- terasa mare acoperita;

Binenteles, am trecut un minim de criterii, orice facilitate in plus e bine venita.
Daca ne dam drumul imaginatiei in mod sigur lista ar fi mult mai mare, dar asta ar fi doar un exercitiu de imaginatie. Oferta existenta dupa cum constatam e mult mai subtire.

Am scos din aceasta lista cu buna stiinta cateva criterii, care, pe mine personal, nu ma intereseaza, cum ar fi:
- obiective turistice aflate in zona - hadeti sa fim seriosi, cine pana la aceasta varsta nu a vizitat de "n" ori cam toate obiectivele din zona Brasovului ? Ar fi poate un punct de luat in calcul pentru cei cu copii, dar tot din experienta va spun ca ei prefera joaca, nu aceste plimbari ce de multe ori ajung sa-i plictiseasca;
- existenta umbrei la locul de campare - e un moft ! Cam toti avem cele necesare (corturi, marchize, verande) sa ne ascundem de soare. Bine ar fi macar sa avem parte de acesta, la intalnirile trecute ne-a delectat mai mult Sfantul Ilie cu prezenta sa, decat soarele.
- restaurant - ar fi bun, dar nu decisiv in alegerea locatiei. Au fost intalniri fara acces la asa ceva si cei prezenti s-au descurcat prin voluntariatul dat de cei priceputi in a face o masa comuna cu de toate, la bani putini. Imi vin in minte imaginile de la Gura Raului. Nu am fost acolo, dar am vazut pe forum in imagini si comentarii atmosfera si dorinta celor prezenti de a face tot posibilul sa se simta bine, indiferent de conditiile oferite de acea locatie.

Consider ca scopul principal al unei astfel de intalniri consta in momente de odihna, de socializare, de distractie, de recreere, de joaca pentru copii, de relaxare intr-un cuvant.
Ionita Bogdan
Membru forum
19

Mesaj de Ionita Bogdan »

Eu propun sa fie Mustang camping. Facilitatile le cunoastem cu totii , inclusiv posibilitatile lui Attila de organizare . Iar o sa apara discutii pro si contra legate de toate nimicurile. Masa festiva se poate face la restaurantul pastravariei....cu organizare de pe o zi pe alta. Excursii se pot face....pt cine doreste. Chiar daca voi starni diverse discutii trebuie sa avem in vedere ca nr de participanti la aceasta intalnire va fi ....mai mic decat in anii trecuti. Motivele le stiti cu totii.
Asa ca mai bine faceti un sondaj cu cine vine .....si mai apoi unde mergem .

.....strict parerea mea.... :D
0722.296.538
bogdanionita_jean@yahoo.com
VW Caravelle + Tabbert Baronesse 620
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

Eu ca sa pot spune daca merg undeva trebuie sa stiu mai intai unde merg.
Motivul pt. care n-am mers la baloane a fost pt. ca trebuia sa fac 700km tur-retur..desi in concediu am ajuns pe acolo la Sovata dar nu doar pt un wekend.
Tot opinie strict personala... e si ce am scris eu.
NU putem face lista cu cine merge, iar apoi sa afle lumea de pe lista unde va merge ....
Locatia MUSTANG in schimb mi se pare o idee buna , dar numai in ideea in care ni se face un pret special nu 3 zile undeva spre 150 ron ... sau pe acolo pt ca nu e bine .
Multi care n-au venit la 1 dec , din Bucuresti n-au venit pt ca n-au dorit sa parcurga ..tot cam aceeasi dIstanta pt un wekend.... si crede-ma ca suntem 80 % participanti din Bucuresti stii si tu .

Ultima parte, cea cu :
Ionita Bogdan scrie:Chiar daca voi starni diverse discutii trebuie sa avem in vedere ca nr de participanti la aceasta intalnire va fi ....mai mic decat in anii trecuti. Motivele le stiti cu totii.
Cred ca ar trebui sa o explici , pt ca eu nu am inteles-o .. sa ne spui si noua de ce CREZI TU CA nu vine lumea sau de ce nu ar veni ?
Tin sa te anunt ca la 1 mai la Venus vor fi peste 100 de persoane :)
in total ca FAMILIE CLUB rv :)
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Ionita Bogdan
Membru forum
19

Mesaj de Ionita Bogdan »

[quote="
Cred ca ar trebui sa o explici , pt ca eu nu am inteles-o .. sa ne spui si noua de ce CREZI TU CA nu vine lumea sau de ce nu ar veni ?
Tin sa te anunt ca la 1 mai la Venus vor fi peste 100 de persoane :)
in total ca FAMILIE CLUB rv :)[/quote]

Cum spuneam ...strict parerea mea....pe care nu doresc sa o dezvolt si nu are nici o legatura cu tine .

Daca ma fac ...om la loc ....in urma acidentului pe care l-am avut vom participa si noi la intalnirea de la Venus. Deocamdata sunt intr- un scaun cu rotile si mai am cateva stadii de parcurs ...2 luni de mers cu cadru plus inca una...sper in carje.
0722.296.538
bogdanionita_jean@yahoo.com
VW Caravelle + Tabbert Baronesse 620
Nelu Predonu
Membru forum
12

Mesaj de Nelu Predonu »

Am primit un mail de la doamna Liliana Diaconescu in care face si dansa doua propuneri de locatii.

Citez:
Locatie 1.
Teren ingradit la intrarea spre glajerie, incap cca.30-40 rulote. Facilitati: apa, toaleta chimica pentru golirea toaletelor, care, in conditii normale de utilizare, se si poate folosi ca toaleta. Nu este curent si nici restaurant. Terenul este parcelat tip camping, zona verde si alei pietruite. Pretul este de 10 lei/echipaj. Pretul include apa, camparea pe teren si toaleta chimica. La locatie exista si un foisor de lemn.
poze cam in cca.2 saptamani.

Locatie 2.
Dorinpesco - terenul de langa restaurant spre Bucuresti.
Facilitati: apa, curent, loc deversare toalete, doua restaurante in functie de nr.persoane, camere pentru cine nu vine cu rulota. Locatie aflata in centrul tarii.
Costi s-a deplasat in locatie si a obtinut urmatoarele detalii:
- pret campare 15lei/echipaj;
- putem folosi toaletele restaurantului;
- seara festiva in restaurant pentru cca. 130 persoane;
- meniu discutabil de catre asociatie, bautura se poate aduce de catre fiecare;
- fiind cald la acea vreme exista terasele din fata cabanei cu comanda de la restaurant;
- restaurantul de pe lac unde se poate servi meniul de la dinsii.

Cateva imagini de exterior:
poza-1.jpg
poza-1.jpg (96.39 KiB) Vizualizat de 2691 ori
poza-2.jpg
poza-2.jpg (94.92 KiB) Vizualizat de 2689 ori
poza-3.jpg
poza-3.jpg (99.33 KiB) Vizualizat de 2689 ori
poza-4.jpg
poza-4.jpg (97.68 KiB) Vizualizat de 2689 ori
poza-5.jpg
poza-5.jpg (97.03 KiB) Vizualizat de 2689 ori
poza-6.jpg
poza-6.jpg (97.13 KiB) Vizualizat de 2689 ori
Cateva poze din interiorul restaurantului:
poza-1-int.jpg
poza-1-int.jpg (98.51 KiB) Vizualizat de 2689 ori
poza-2-int.jpg
poza-2-int.jpg (97.9 KiB) Vizualizat de 2689 ori
poza-3-int.jpg
poza-3-int.jpg (98.23 KiB) Vizualizat de 2689 ori
In cazul in care se va alege una din locatii vom ajuta cu mare drag la organizare, fara interese deoarece nu suntem membrii ai clubrv, dar avem prieteni si oameni de bine cu care ne vom intalni cu mare drag.
Cu respect, Liliana Diaconescu"

P.S. Multa sanatate Bogdane ! Sper sa ne vedem cu bine la Venus.
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

@I. Bogdan . Sa dea Dumnezeu sa te faci bine cat mai repede ca numai ghinioane ai avut in ultima vreme ba cu rulota ba cu masina ba mai nou , din pacate cu sanatatea! :(

La aceasta ora sunt in "corespondenta" cu Liliana Diaconescu , care a mai trimis prin email catre mai multi colegi cateva posibilitati de campare in zona Brasov... Rasnov , dar inca nu avem fotografii de la locurile cu pricina , poate face Costi in zilele urmatoare .

Pe domnul de la Brasov Darste nu l-am gasit disponibil pana acum , ma refer la managerul de acolo dl Marian ... pt ca nu se poate negocia cu doamnele care raspund la tel de la restaurant iar acesta dupa h 15.30 plecase.

..mai vedem in zilele urmatoare ce vesti primim si de la ceilalti colegi .
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Sandu Matei

Mesaj de Sandu Matei »

F buna propunerea D-nei Liliana Diaconescu.am mancat acolo de cateva ori,servire de exceptie(si ospatarite la fel 😉 ).pensiunea este cu specific pescaresc si din cate vad a terminat si lacul artificial,deci se poate pescui.camerele sunt super dotate.
si poza asociatiei de intampinare pe site este facuta tot acolo.iar la pretul de 15 ron cu toate facilitatile posibile nu cred ca vom gasi nicaieri.
multumim fam Diaconescu
sa ne vedem cu bine
Dragomir Gabriel
Membru asociat
14
Oras: Ploiesti- Prahova
Data nasterii: 08 Oct 1968

Mesaj de Dragomir Gabriel »

Nu am intervenit pana acum deoarece locatiile propuse imi sunt cunoscute. Nu stiu cati au fost in Glajarie. Am fost anul trecut la plimbare, zona este salbatica, descoperita recent, insa vilele au rasarit ca ciupercile. Peisaje inedite, acolo locuieste si primarul din Rasnov (sau are doar casa de vacanta). Locatia mi se pare ideala, zona buna pentru ATV uri . Masa festiva se poate aranja la una din pensiunile de pe vale, trebuie sa fie una cu sala de mese acceptabila. Sa nu uitam ca la Rasnov am stat intr un cort si a fost loc suficient pentru toti. In zona avem si echitatie, se poate monta si o tiroliana... posibilitati sunt multe. Votez pentru aceasta locatie (chiar daca nu s a deschis vot... :D )
Bogdan, imi pare rau de ce am auzit, iti urez insanatosire grabnica si recuperare rapida !!!
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com
Încuiat