Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Corect,dar practic mai are de invatat.Inca se misca greu,dar astept sa se incalzeasca mai bine ca sa merg mai mult cu ea.La interior mai lucrez putin,deoarece am scos al doilea frigider si l-am lasat doar pe cel original,iar in locul ramas am facut un dulap cu doua rafturi + usa.Acum trebuie sa-i mai pun o antena in locul celeilalte automate pe care am montat-o la camper.Ma gandesc sa-i pun ceva nu prea complicat,dar nici sa se chinuie la prinderea canalelor.Ieri mi-a venit catalogul pe 2009 de la EXPOCAMP( de la ei ma aprovizionez eu cu tot ce am nevoie).Deasemeni astept sa se incalzeasca ca sa montez si AIR COOL-ul pe caravana.Daca intereseaza pe cineva ,ceva din catalog poate sa ma contacteze . :D
Ultima oară modificat 17 Feb 2009, 21:40 de către Anghel Cristian, modificat 1 dată în total.
Mare adevar ,chiar este facuta acuma pt. 2 tineri ,dornici de aventura.( bine,mai subtire pe praful asta).Poze la sfarsitul saptamanii,sper sa o termin. :D
Si eu ma straduiesc acum sa "reamenajez" vechiul meu TEC 515 fiindca vine sezonul si sigur vor fi cereri din partea copiilor (Cosmin 21 si Irina 19), mai ales ca acum am doua rulote si doua "tractoare". Asta vara s-au cam suparat cand se suprapuneau iesirile noastre cu ale lor.
Bineinteles ca vor alege rulota mare si 4x4 ! :D
Pe unii dintre noi parintii doar ne-au virusat.
Si-atat...
Iesirile cu rulota de-acum beneficiaza de acelasi entuziasm ca cele cu cortul de pe vremuri. Si ce vremuri...
Personal, le multumesc de cate ori am ocazia...
Sanatosi sa fim...restul iese din respect si prietenie
Ai mare dreptate Liviu. Important este ca noi sa-i invatam pe copiii nostri ce si cum se face, astfel incat lucrurile sa iasa frumos de fiecare data:
- sa nu lasi mizerie in urma ta;
- sa nu deranjezi pe cei de langa tine;
- sa nu... s.a.m.d.
Ford Focus Tournier 1,6 TDCi + Wilk DeLuxe 450
Membru asociat
+40 729 082819
+40 730 RULOTA
costin.tabra@gmail.com