Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
SALUT.Sunt posesorul unei rulote marca ADRIA 654 fabricata in 2006 si care in 2007 a suferit o noua modificare la interior de la 6 persoane cat puteau dormi in ea la 3 in prezent ,tapiterie piele,mobilier modificat,aer conditionat,antena automata,2 rezervoare apa de 100l,etc . Fiind fan rulota in acest an mai precis in luna octombrie 2008 am cumparat direct din Germania (BIEFELD) de la magazin o autorulota FIAT DUCATO ROLLER TEAM ,3.000cm, MODEL 2008 full option de care sunt foarte multumit ,bine nu am facut decat 6.000km,de care am agatat si rulota si am facut chiar si un drum la sfarsitul lui octombrie la mare la camping S si s-a comportat destul de bine la drum.In cel mai scurt timp voi atasa si poze.Imi cer scuze pt. stangaciile vis a vis de scris ,dar pe parcurs voi intra in ritm.
Bine ai venit, sa le stapaniti sanatos pe amandoua si sa va bucurati cat mai mult de ele.Va asteptam la iesirile care se vor planifica in 2009.
Sarbatori fericite si un An Nou cu bucurii.
Piriu Nicolae - membru fondator ClubRV.
DUSTER 1.5 DCI, HOBBY 400 Clasic
Sa va bucurati cat mai mult de iesirile cu motorhome-ul si cu rulota!
PS: Te rog sa iti completezi profilul personal, astfel incat toti colegii de pe forum sa stie macar din ce oras esti si cum te pot contacta. Sunt situatii in care ai nevoie de o informatie de la cineva din partea locului si nu stii cui sa te adresezi. Sper ca aceasta rugaminte sa nu fie considerata o impolitete.
Ford Focus Tournier 1,6 TDCi + Wilk DeLuxe 450
Membru asociat
+40 729 082819
+40 730 RULOTA
costin.tabra@gmail.com
Ia legatura cu cei care si-au exprimat intentia de a merge la Rasnov si vezi ce se concretizeaza... Ar fi frumos sa iasa din nou un Revelion in rulota, aici in tara; anul trecut a fost la Azuga, din ce imi amintesc eu...
Ford Focus Tournier 1,6 TDCi + Wilk DeLuxe 450
Membru asociat
+40 729 082819
+40 730 RULOTA
costin.tabra@gmail.com
Frumoasa rulota, dar cred ca trebuie corectat unde ai scris "rulota mea", trebuia de fapt scris "rulota Alinei" :lol:
Poate ne pui si ceva poze din interior,fiindca sunt tare curios sa vad cum ai modificat-o !