Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Ma bate de multa vreme un gand strasnic: vreau sa imi fac din mai multe paturi de supravietuire (folii de aluminiu dar nu alea de se pun la mancare ci alea de la mazinul cu chestii de mers pe munte) o prelata mare de aluminiu ce sa o trag pe rulota ca sa reflecte razele prietenului soare si sa nu ininga rulota. O socoteala rapida m-a dus la 120 ron folia necesara si acuma ma gandesc la sistemul de ancorare pe rulota (pecapete doua tevi de cupru sau plastic, cu capac si care sa le umplu cu nisip si pe o laterala plumbi de pescuit sau tot cu teava.
Ce parere aveti? oare face treaba sistemul?
Foliile alea mi se par cam firave pt ce vrei tu, nu cred ca rezista la vant, etc.. si sunt cam de unica folosinta, adica nu cred ca le poti pune si strange de prea multe ori pe rulota. O sa iesi mai scump dar mai bine cauti ceva material de copertine, eventual faci si o structura ceva sa nu pui materialul direct pe rulota.
da. ma gandeam sa ii trag pe partea inferioara ceva intaritura cu panza sau am vazut ceva banda adeziva din aluminiu ce se foloseste la izolarea hornurilor din tabla si e cu utilizare la temperaturi inalte.
Adevarat! exista dar are 20 kg (cred), al meu il estimez la 0.5-1kg maxim (folia si tevile de plastic) si cand ajung la locul de campare umplu tevile cu nisip ca sa aiba greutate si sa intinda folia fata -spate. ma rog. eu o fac pun poze, masor temperaturi si dupa aia va spun ca asa pe ideea ca exista ceva mai fiabil eram de mult la 5 stele intr-un hotel
cam asa ceva vreau dar pentru rulota: http://www.instructables.com/id/Adding- ... your-tent/
Sa fie lipita de rulota nu distantata ca o umfla vantul
Mno! Am facut si folia (2*9m). fara sa masor ca doar e simplu si din ochi. E cu 1.5-2m mai lunga. acuma sa vad cu ancorarea si eficacitatea cum sta.
Mai jos cateva poze: