Reguli forum
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum, precum si regulile sectiunii BURSA !!!
Nu se va putea posta la sectiunea vanzari decat dupa ce s-a postat la prezentare membri si minim in alte patru topicuri .
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Vand cupla antibalans,sistem SSK pentru rulote/remorci auto produs de WESTFALIA,made in Germany.Produsul se afla in stare foarte buna de functionare,l-am oprit atunci cind am vandut rulota.Pentru contact va rog mesaje pe privat PM sau telefon la 0744241622.Multumesc
Pret 100 Euro FIX
DSCN1191v.jpg (63.14 KiB) Vizualizat de 1136 ori
DSCN1190v.jpg (63.79 KiB) Vizualizat de 1136 ori
DSCN1189v.jpg (71.93 KiB) Vizualizat de 1136 ori
DSCN1187v.jpg (57.6 KiB) Vizualizat de 1136 ori
Vand sistem antifurt (SAFETY-BOX) pentru cupla de pe protapul de la rulote/remorci/platforme auto produs din import,made in Germany.Produsul se afla in stare foarte buna de functionare,l-am oprit atunci cind am vandut rulota.Cupla pt protap ce se vede in ultimele 2 poze nu se vinde impreuna cu sistemul antifurt,este pozata doar pentru exemplificare.
Antifurtul se potriveste pentru modelul de cupla prezentat mai sus?Eu am pe rulota acelasi model de cupla.
Daca DA,sunt interesat sa-l achizitionez eu .Multumesc.
Da se potriveste ,in poza este exact modelul universal de cupla cu maner(o sa pun si cupla la vanzare).Am atasat o alta poza cu tipul de cupla la care se utilizeaza antifurtul.
Fişiere ataşate
cuplaj remorca.jpg (42.59 KiB) Vizualizat de 1032 ori