Festivalul ECO Viata verde 17 18 sept

Intalniri nationale si internationale
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Festivalul ECO Viata verde 17 18 sept

Mesaj de Lupu Ciprian »

Dl. Horia Alex doreste sa ne invite sa participam la acest festival in calitate de parteneri si reprezentanti ai unui club important din Romania cu personalitate juridica .

https://www.umblat.ro/evenimente-in/buc ... rism-74507#/

Festivalul va avea loc weekendul urmator , in parcul Izvor si s-a aprobat de la primarie accesul pe iarba in parc pt 2 rv.

Va rog sa va oferiti ca voluntari
sa mergeti impreuna cu dl. Curelea C-tin, colegul meu din CD , la fata locului cativa dintre voi , neaparat membrii din Asociatia ClubRV pt. ca eu nu o sa pot fi prezent de la inceput .... sambata de dimineata am programat cu Rafael Miron sa caram de la Costinesti la Constanta cu duba, toate materialele ramase acolo la ”camping” unde inchidem locatia peste iarna ....

Avem nevoie de o autorulota si o rulota modele mai noi mai mari pe care sa le expunem la festival in afara de steaguri baner , tricouri , sepci cu care sa fim echipati .

Intre timp voi comanda 1000 de fluturasi pe care sa-i dam pt. proimovarea rulotismului si a ClubRV. ( numai daca vom confirma participarea ) .

La rulote se va sta la masa de camping intre colegi , cu scaune cu terasa pusa ca sa inteleaga lumea despre ce este vorba ... sambata si duminica si vor trebui date flyere catre cei care sunt interesati de turismul cu RV ... eventual interviuri daca sunteti de acord sa spuneti cateva cuvinte atat voi participantii cat si colegul meu Curelea care va fi solicitat pt asa ceva .

In 3 zile trebuie sa dau un raspuns daca ne prezentam sau nu pt ca se inscriptioneaza si niste trofee pt particpanti ... pt. cluburile care se prezinta ... mai sunt si alte cluburi dar nu de rulotisti ...

Se pare ca va fi prezent si primarul capitalei... prezenta mai exact , dna Firea...
Vor veni televiziuni si ministrul mediului va fi prezent la fata locului , mai exact va fi prezenta dna Cristiana Pasca Palmer.

Suntem invitati de onoare pt. ca noi ne petrecem mult timp in natura ... cel putin asa considera organizatorul care mi-a promis ca vom putea lua cuvantul la scena centrala si vom putea prezenta asociatia si promova rulotismul mai exact turismul cu RV....
La nevoie avem si pavilioane de 3x3 asa cum prevede organizarea acolo ...

Daca se ofera 2-3 colegi sau mai multi din care neaparat 2 cu RV ar fi perfect .... daca nu... asa cum v-am spus eu deja am organizat inchiderea campingului Costinesti la acea data... am colegi care si-au luat liber deja sa vina sa ma ajute ...

In zilele de 17 si 18 septembrie 2016, cu prilejul Zilelor Bucurestiului si a Zilei Mondiale a Ozonului, locuitorii capitalei vor avea parte de un festival ECO intitulat "Viata Verde".

In cadrul Festivalului se va lansa prima editie a Taberei Cluburilor de Turism "Viata Verde".

Pentru ca ecologia e strans legata de miscarea in natura, in aer liber, Festivalul "Viata Verde" va gazdui, in parteneriat cu portalul "Turistmania.ro", o mega-tabara a Cluburilor Eco-Turistice din Bucuresti si din tara. Tabara (aflata la prima editie) va reuni pe pajistea Parcului Izvor sute de fani ai turismului montan, reprezentanti ai cluburilor de profil, care vor avea ocazia sa-si prezinte, cu aceasta ocazie, proiectele de drumetie, programele de agrement turistic si campaniile de ecologizare. Am putea spune ca evenimentul va fi un "summit" al cluburilor de turism pentru prima oara organizat la noi si va fi dedicat Saptamanii Europene a Mobilitatii (12-18 septembrie).

Sunt invitate sa participe toate cluburile din Bucuresti, dar si cele din zonele apropiate. Rezervarea spatiului pentru materialele de promovare e gratuita.

INFORMATII TEHNICE

Cluburile isi pot amplasa pe iarba mese, scaune, bannere, corturi (dimensiuni 3x3 m - tip corturi de gradina). Membrii clubului pot veni cu paturi de pus pe iarba. Pot fi amplasate mici boxe pentru muzica de atmosfera. Pe mese pot fi expuse flyere, pliante, fotografii, brosuri, postere cu informatii despre activitatile cluburilor, precum si semne de recunoastere, insigne, tricouri, fanioane, amulete etc. Pe perioada festivalului NU SE POT COMERCIALIZA produse. Cluburile se pot inscrie cu programe muzicale: cantece de munte, folk etc. In ultima zi a festivalului se va organiza un after party (green party).

ORAR DE DESFASURARE

Tabara Cluburilor de Turism va fi deschisa publicului in zilele de 17-18 septembrie, in intervalul orar 10-21.

INSCRIERE

Cluburile care vor sa se inscrie in acest eveniment trebuie sa trimita pana cel tarziu 25 august un mail pe adresa alexhoria@yahoo.com, cu specificarea "Inscriere in Tabara Cluburilor de Turism". In mail trebuie sa se mentioneze numele clubului, Persoana de contact (Telefon, Adresa personala de mail), persoana delegata care va face parte din echipa de organizare a taberei (telefon). Trebuie mentionat si evenimentul muzical pe care clubul vrea sa il prezinte (daca e cazul).
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Niky Radu
Membru asociat
14
Data nasterii: 22 Apr 1967

Re: Festivalul ECO Viata verde 17 18 sept

Mesaj de Niky Radu »

Ma ofer sa particip cu o rulota mica de 2 persoane, an fabricatie 2000, locuiesc foarte aproape, la 11 iunie, in 5 minute ajung in locatie. Sper sa nu fiu singurul care se ofera.
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India

0744670978
Constantin Curelea
Membru CD
21

Mesaj de Constantin Curelea »

Din discutia purtatata cu d-l Horia Alexandru, organizatorul evenimentului, am aflat ca:

-Putem participa cu 2 vehicule in perioada 17-18.09.2016:
-Accesul se face incepand cu data de 17.09.2016, ora 9 prin coltul din stanga al parcului Izvor (dinspre Casa Poporului);
-Locatia va fi in parc spre Statia de metrou Izvor;
-Bannerele nu pot fi agatate de copaci;
-Se incerca conectarea la curent din instalatia parcului;
-Putem distribui materiale promotionale;
-Daca nu mai sunt alte oferte de participare cu rulota sau autorulota voi veni si eu cu echipamentul meu;

Va invit sa participati la acest eveniment, sa demonstram identitatea asociatiei noastre, sa ne bucuram de spiritul liber pe care il promoveza !
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com

ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !
Gheorghe Michel
Membru CD
12
Oras: bucuresti
Data nasterii: 10 Oct 1950

Mesaj de Gheorghe Michel »

SUNTEM DE ACORD SA VENIM CU CAMPERUL SAMBATA
Camper Dinamic pe sasiu Renault Master
Tel.0722721097
Constantin Curelea
Membru CD
21

Cu oferta lui Niki Radu si a Getei Gheorghe, echipajele motorizate sunt asigurate.
Multumesc

Imi rezerv placerea de a participa, impreuna cu familia, cu bicicletele.
Va asteptam sa veniti alaturi de noi!
Constantin Curelea
Bucuresti
0723 206 708

Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Din discutiile purtate in Delta ( cu cei prezenti ) , am concluzionat ca vom participa ca exponanti , din partea ASOCIATIEI CLUBRV-RO A PROPRIETARILOR DE RULOTE SI AUTORULOTE DIN ROMANIA , cu autorulota lui Michel Gheorghe & Geta la acest eveniment + o rulota care va fi a lui Niki Radu sau Maricel Nedelcu ... daca este mai aproape Radu Niki ,e cu atat mai bine ....

In maxim 48 h voi face rost de 500 de flyere , fluturasi informativi ca sa aveti ce da celor interesati de rulotism ...
Geta & Michel vor avea si harti cu Romania Clubrv Campinguri ....
Vom afisa steagurile si vom fi imbracati / echipati in echipament Clubrv sapca si respectiv tricou ...
Voi trimite prin Geta Ghe. atat banerul cat si pavilioanele 3x3 asa cum prevede organizarea ...
Va fi si colegul Curelea Constantin prezent...
Cred ca ajung si eu duminica pt. ca vineri si sambata sunt participant la conservarea campingului Clubrv de la Costinesti alaturi de alti 3-4 colegi care si-au anuntat prezenta si vin acolo special pt asta asa cum am planificat .

Pot participa din partea noastra si alti colegi ( numai daca sunt membrii asociati ClubRV ) , pe care-i rog sa vina cu tricoul ClubRv si sapca.... din dotare ...

Cine n-are , ma poate contacta in privat ... pe PM ( mesaj privat ) , email sau la tel din semnatura ...

P.S. La fata locului vor fi expuse si cele 3 editii /revistei ClubRV Rulotisti din Romania pe care le avem ...

Nr. 3 - Revsita ClubRV Rulotisti din Romania este disponibil gratuit in format electronic si a fost primit in format printat la Laguna Albastra Murighiol de catre toti membrii cotizanti care au participat .

mai jos aveti link ... pt aputea vedea revista si daca vreti puteti sa distribuiti pe pagina dvs de socializare pt a populariza revista in randul rulotistilor din Romania ...

http://en.calameo.com/read/00474873780606d348ed0
Gheorghe Michel
Membru CD
12

Fac apel la membrii clubului care locuiesc in Bucuresti sa participe alaturi de noi la aceast festival care se tine pentru prima oara .
Nu vreau ca ceilalti care sunt prezenti acolo sa creada ca noi suntem doar o mana de oameni care dorim sa ne facem cunoscuti.
Cei care doresc sa vina trebuie sa fie echipati cu tricoul si sapca clubului ... cine nu are , sa ia legatura cu Ciprian.
Va multumesc anticipat !
Tel.0722721097
Gheorghe Michel
Membru CD
12

astept un tel. pt. confirmare
Tel.0722721097
Gheorghe Michel
Membru CD
12

Gheorghe Michel scrie:Fac apel la membrii clubului care locuiesc in Bucuresti sa participe alaturi de noi la aceast festival care se tine pentru prima oara .
Nu vreau ca ceilalti care sunt prezenti acolo sa creada ca noi suntem doar o mana de oameni care dorim sa ne facem cunoscuti.
Cei care doresc sa vina trebuie sa fie echipati cu tricoul si sapca clubului ... cine nu are , sa ia legatura cu Ciprian.
Va multumesc anticipat !
Tel.0722721097
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Am 3-4 prieteni care s-au anuntat si pe care i-am rugat sa vina echipati .
L-a sunat GEta pe NEaga Cristi si se pare ca vine si el inclusiv cu camperul duminica.
Voi veni si eu duminica , iar sambata daca revin in timp util de la Costinesti poate prind macar seara 1-2h...
Cristian Neaga
Membru forum
16
Data nasterii: 26 Ian 1960

Mesaj de Cristian Neaga »

Am raspuns afirmativ la invitatie si duminica 18 septembrie voi fi present cu camperul in parcul Izvor.
Voi trece si sambata.
Cristi & Adriana Neaga
VW T4 Multivan
telefon: 0745250052
e-mail: neacristi26@gmail.com
BUCURESTI
Constantin Curelea
Membru CD
21

Am comunicat organizatorilor nr. de inmatriculare al RV urilor care vor participa la eveniment.
Incepand cu data de sambata 17.08.2016 ora 8,30 pot intra in parc.
Voi fi prezent pentru a-i intampina pe cei cu RV-urile si ajuta la instalare.
Evenimentul incepe, efectiv, dupa ora 10.

Fundalul sonor al participarii noastre va fi , ceva de genul:

https://www.youtube.com/watch?v=sFpkWBoRVHU

https://www.youtube.com/watch?v=6RmjJfxu26Q

https://www.youtube.com/watch?v=LcYfRysceeQ

Va asteptam si cu alte propuneri muzicale.

PS Se impune mai mult ca oricand sa avem un imn al asociatiei!
Constantin Curelea
Bucuresti
0723 206 708

Scrie răspuns