Dl. Horia Alex doreste sa ne invite sa participam la acest festival in calitate de parteneri si reprezentanti ai unui club important din Romania cu personalitate juridica .
https://www.umblat.ro/evenimente-in/buc ... rism-74507#/
Festivalul va avea loc weekendul urmator , in parcul Izvor si s-a aprobat de la primarie accesul pe iarba in parc pt 2 rv.
Va rog sa va oferiti ca voluntari sa mergeti impreuna cu dl. Curelea C-tin, colegul meu din CD , la fata locului cativa dintre voi ,
neaparat membrii din Asociatia ClubRV pt. ca eu nu o sa pot fi prezent de la inceput .... sambata de dimineata am programat cu Rafael Miron sa caram de la Costinesti la Constanta cu duba, toate materialele ramase acolo la ”camping” unde inchidem locatia peste iarna ....
Avem nevoie de o autorulota si o rulota modele mai noi mai mari pe care sa le expunem la festival in afara de steaguri baner , tricouri , sepci cu care sa fim echipati .
Intre timp voi comanda 1000 de fluturasi pe care sa-i dam pt. proimovarea rulotismului si a ClubRV. ( numai daca vom confirma participarea ) .
La rulote se va sta la masa de camping intre colegi , cu scaune cu terasa pusa ca sa inteleaga lumea despre ce este vorba ... sambata si duminica si vor trebui date flyere catre cei care sunt interesati de turismul cu RV ... eventual interviuri daca sunteti de acord sa spuneti cateva cuvinte atat voi participantii cat si colegul meu Curelea care va fi solicitat pt asa ceva .
In 3 zile trebuie sa dau un raspuns daca ne prezentam sau nu pt ca se inscriptioneaza si niste trofee pt particpanti ... pt. cluburile care se prezinta ... mai sunt si alte cluburi dar nu de rulotisti ...
Se pare ca va fi prezent si primarul capitalei... prezenta mai exact , dna Firea...
Vor veni televiziuni si ministrul mediului va fi prezent la fata locului , mai exact va fi prezenta dna Cristiana Pasca Palmer.
Suntem invitati de onoare pt. ca noi ne petrecem mult timp in natura ... cel putin asa considera organizatorul care mi-a promis ca vom putea lua cuvantul la scena centrala si vom putea prezenta asociatia si promova rulotismul mai exact turismul cu RV....
La nevoie avem si pavilioane de 3x3 asa cum prevede organizarea acolo ...
Daca se ofera 2-3 colegi sau mai multi din care neaparat 2 cu RV ar fi perfect .... daca nu... asa cum v-am spus eu deja am organizat inchiderea campingului Costinesti la acea data... am colegi care si-au luat liber deja sa vina sa ma ajute ...
In zilele de 17 si 18 septembrie 2016, cu prilejul Zilelor Bucurestiului si a Zilei Mondiale a Ozonului, locuitorii capitalei vor avea parte de un festival ECO intitulat "Viata Verde".
In cadrul Festivalului se va lansa prima editie a Taberei Cluburilor de Turism "Viata Verde".
Pentru ca ecologia e strans legata de miscarea in natura, in aer liber, Festivalul "Viata Verde" va gazdui, in parteneriat cu portalul "Turistmania.ro", o mega-tabara a Cluburilor Eco-Turistice din Bucuresti si din tara. Tabara (aflata la prima editie) va reuni pe pajistea Parcului Izvor sute de fani ai turismului montan, reprezentanti ai cluburilor de profil, care vor avea ocazia sa-si prezinte, cu aceasta ocazie, proiectele de drumetie, programele de agrement turistic si campaniile de ecologizare. Am putea spune ca evenimentul va fi un "summit" al cluburilor de turism pentru prima oara organizat la noi si va fi dedicat Saptamanii Europene a Mobilitatii (12-18 septembrie).
Sunt invitate sa participe toate cluburile din Bucuresti, dar si cele din zonele apropiate. Rezervarea spatiului pentru materialele de promovare e gratuita.
INFORMATII TEHNICE
Cluburile isi pot amplasa pe iarba mese, scaune, bannere, corturi (dimensiuni 3x3 m - tip corturi de gradina). Membrii clubului pot veni cu paturi de pus pe iarba. Pot fi amplasate mici boxe pentru muzica de atmosfera. Pe mese pot fi expuse flyere, pliante, fotografii, brosuri, postere cu informatii despre activitatile cluburilor, precum si semne de recunoastere, insigne, tricouri, fanioane, amulete etc. Pe perioada festivalului NU SE POT COMERCIALIZA produse. Cluburile se pot inscrie cu programe muzicale: cantece de munte, folk etc. In ultima zi a festivalului se va organiza un after party (green party).
ORAR DE DESFASURARE
Tabara Cluburilor de Turism va fi deschisa publicului in zilele de 17-18 septembrie, in intervalul orar 10-21.
INSCRIERE
Cluburile care vor sa se inscrie in acest eveniment trebuie sa trimita pana cel tarziu 25 august un mail pe adresa alexhoria@yahoo.com, cu specificarea "Inscriere in Tabara Cluburilor de Turism". In mail trebuie sa se mentioneze numele clubului, Persoana de contact (Telefon, Adresa personala de mail), persoana delegata care va face parte din echipa de organizare a taberei (telefon). Trebuie mentionat si evenimentul muzical pe care clubul vrea sa il prezinte (daca e cazul).