Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Acum vreo 5 ani cand mi-am cumparat prima rulota, mi-am facut cont pe acest forum, pentru a merge cu rulota impreuna cu un grup..., nu cunosteam pe nimeni care avea rulota..prima mea iesire cu, clubrv a fost la Iepuresti.... :D , daca ne uitam pe forum erau atunci foarte multe topicuri cu iesiri, offcamping/oncamping, toata lumea scria "hai sa iesim in eweek-end la nu stiu ce locatie..." acum insa pe forum au cam disparut asfel de posturi, s-au format tot felul de "bisericute" si "gasti" care mai de care mai secretoase, care se intalnesc "in secret" insa pun pe facebook poze de la acele intalniri...(sa se laude cumva..., sa vada lumea...) si noi cei care nu stim de acea intalnire ne gandim oare daca stiam nu mergeam si noi ?
Nu sunt singurul care am sesizat ca pe forum nu se mai posteaza intalniri/iesiri cu rulota, am stat de vorba la festivalul baloanelor cu Popa Violeta (care poate confirma) si cu mai multi membrii clubrv, iar toti cu care am discutat aveau aceasta nemultumire fata de acest forum...
Daca ne uitam pe alte forumuri asemanatoare clubrv (nu are rost sa dau nume), vedem ca membrii de acolo nu au atatea secrete si nu ies cu rulotele doar in "gasti" ci invita pe toata lumea...SI LUMEA DISCUTA PE FORUM DESPRE IESIRI CU RULOTA !
Daca doriti ca si exemplu actual luam topicul initiat de Ciprian Rosca cu intalnirea de la Ciocanesti din 18-20 Martie, pe acest forum este un singur raspuns ontopic cu un singur participant la acea intalnire, deci eu care as vrea sa ies cu rulota si multi alti membrii cubrv in acea perioada, na gandim ca nu are cum sa se organizeze aceasta intalnire cu 2 participanti..., insa daca intram pe alt forum (nu dau nume) vedem ca pe acelasi subiect, deschis de acelasi Ciprian R. se discuta in vreo 33 de posturi, iar la intalnire participa pana in prezent 13 echipaje ! VI SE PARE OK ? (da e foarte ok ca sunt multi participanti printre care voi fi si eu)
Culmea ca participantii la aceasta intalnire sunt membrii clubrv, o parte chiar membrii cotizanti, oare de ce nu posteaza aici si aleg alt forum ? in felul acesta cat de curand voi posta si eu acolo pentru ca acolo "e lumea"... :)
Oare acest forum care mai este si asociatie a rulotistilor din Romania, numai prezinta interes ? au membrii vreo restrictie in a posta ?
As vrea ca cei cu care am discutat si nu numai sa-si spuna parerea referitoare la lipsa de comunicare pe acest forum despre iesirile cu rulota.
Sper ca nu am deranjat pe nimeni cu aceasta postare...sau daca am deranjat, imi cer scuze !
Rulota - Fendt Bianco 435 (2017)
Dezmembrari Auto - Dez.ro
Total de acord cu tine Dragos.
Mi-as dori cat mai multe topicuri cu intentii de intalniri si concedii in tara si strainatate, pentru ca fiecare membru sa poata planifica in functie de posibilitati viitoarele iesiri, concedii.
Pana la urma, eu cred, ca de asta suntem aici in club. Daca fiecare isi planifica in bisericute iesirile, atunci ce rost mai are aceasta asociatie?
Numai bine!
Ciprian, nu m-am referit la intalnirile organizate de asociatie, ci pur si simplu la iesirile de week-end, saptamana, luna... pe care fiecare cred ca le facem.
Lupu Ciprian scrie: Tu cate întâlniri ai propus in acesti 5 ani?
Eu nu am propus pentru ca eu nu prea am fost pe aici prin tara decat la intalniri organizate de voi, pe afara pe unde am fost crezi tu ca mergea cineva ?, am tot scris pe unde am fost si unde am de gand sa merg si nu s-a aratat nimeni interesat ca ar vrea sa mearga...
Problema este a celor care ies constant si propun asfel de intalniri, ca nu le propun aici ! si noi nu aflam decat de pe facebook dupa...
De la an la an este din ce in ce mai rau cu aceste postari..., daca in primul topic am dat exemplu intalnirea de la ciocanesti de anul acesta in care nu a postat mai nimeni, hai sa facem o comparatie cu cele 14 pagini de anul trecut :D viewtopic.php?f=165&t=8015
Cred ca toti ati vazut pe facebook intalniri cu rulotele, ale membrilor clubrv, insa aici pe forum nu a existat vreo postare despre acele intalniri..., ele au fost organizate pe alte forumuri sau in particular...
Mie imi face placere sa ne vedem si sa postez oriunde merg pt a ne revedea noi rulotistii indiferent de forum, culoare, judet, ori alte criterii.
Doar in Grecia in Thassos am fost fara sa propun la vedere pt ca a fost un concediu in 2-3 echipaje...
Dacă gasim locatii noi sau facem întâlniri tematice am putea incepe cu noi propuneri pt 2016...
Sincer sa fiu si eu sunt putin dezamagit pt ca in topicul pt Paste si1 mai, nimeni nu spune nimic, dar nici nu ma deranjeaza daca vom fi 30 in loc de 60 echipaje... Scăpăm de aglomeratie... ;)
Nu pot obliga oamenii sa propună sau sa participe daca n au responsabilitatea implicarii sau nu simt asta.... Cu siguranta cei care au mai fost cu noi de Paste si au simtit atmosfera vor veni. Sunt sigur.
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Salutare!
Mai sunt cazuri(si aici ma aflu si eu)in care anumite persoane,datorită
serviciului,nu pot promite ca ajung la anumite întâlniri organizate
Ei citesc pe forum,vor sa vina,dar se anunța pe ultima suta de metri sau deloc
Nu de putine ori am fost la întâlniri de Weekend unde erau trecuți pe lista 6-7 echipaje,
dar, in realitate,ne adunam 20 de echipaje!!
Asta este una dintre cauze ce duce la lipsa de comunicare si promisiune!
Stimati colegi,nu trebuie sa ne suparam si "sa dam cu piatra" .Eu cred ca totusi este un pic normal sa fie si acele "bisericute"in cazul unor intilniri .Sunt simple iesiri a unui grup mai mic de membri ai clubului care sunt mai apropiati ,cam din aceiasi zona,oras,cartier ,etc ,care....se pot aduna mai usor si a se intilni pentru o iesire .Pentru intilniri,sunt si unele probleme :timp liber alocat pentru iesiri,cheltuielile aferente,distanta ,care este foarte importanta cred eu .Spre exemplu: Bucuresti -Ciocanesti=35,5 km,Galati-Ciocanesti=276,6 km.Ce deducem .Fiind mai aproape cei din Bucuresti vor forma o asa zisa "gasca "si se vor intilnii(care vor ,care nu vor).Eu din Galati as dori ,mi-ar place si as participa cu mare placere,dar....ne intrebam :pot oare ? Aproape cei 600 km,pentru doua zile ,ma vor bucura ? Este o parere .Hai sa nu exageram.
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
Politic Iulian scrie:Salutare!
Mai sunt cazuri(si aici ma aflu si eu)in care anumite persoane,datorită
serviciului,nu pot promite ca ajung la anumite întâlniri organizate
Ei citesc pe forum,vor sa vina,dar se anunța pe ultima suta de metri sau deloc
Nu de putine ori am fost la întâlniri de Weekend unde erau trecuți pe lista 6-7 echipaje,
dar, in realitate,ne adunam 20 de echipaje!!
Asta este una dintre cauze ce duce la lipsa de comunicare si promisiune!
Aici nu era vorba daca poti ajunge din cauza serviciului la unele intalniri sau nu, sau ca la acele intalniri sunt 3 sau 20 de echipaje, problema este ca acele intalniri se organizeaza in secret (ma rog nu se posteaza pe acest forum)
Isdraila Ioan scrie:Stimati colegi,nu trebuie sa ne suparam si "sa dam cu piatra" .Eu cred ca totusi este un pic normal sa fie si acele "bisericute"in cazul unor intilniri .Sunt simple iesiri a unui grup mai mic de membri ai clubului care sunt mai apropiati ,cam din aceiasi zona,oras,cartier ,etc ,care....se pot aduna mai usor si a se intilni pentru o iesire .Pentru intilniri,sunt si unele probleme :timp liber alocat pentru iesiri,cheltuielile aferente,distanta ,care este foarte importanta cred eu .Spre exemplu: Bucuresti -Ciocanesti=35,5 km,Galati-Ciocanesti=276,6 km.Ce deducem .Fiind mai aproape cei din Bucuresti vor forma o asa zisa "gasca "si se vor intilnii(care vor ,care nu vor).Eu din Galati as dori ,mi-ar place si as participa cu mare placere,dar....ne intrebam :pot oare ? Aproape cei 600 km,pentru doua zile ,ma vor bucura ? Este o parere .Hai sa nu exageram.
Domnule Isdraila ceea ce am spus si colegului de mai sus, nu este vorba de kilometri, bani, distanta, drum...etc, este vorba ca intalnirile NU SE FAC PUBLICE, eu nu am vazut ca se organizeaza intalniri undeva la 500 km de mine si nu am cum sa ajung din cauza drumului sau mai stiu eu ce...
Constantin Curelea scrie:Acum cativa ani nu era facebook. Oamenii se cunosc pe forumul nostru si comunica apoi si pe alte cai mai rapide.
Trimis de pe al meu GT-S7580 folosind Tapatalk
Bine punctat "nu era facebook" culmea ca acum este si acolo se vede care pe unde a fost...( se dau de gol pe Romaneste :D )
Va rog sa nu deviem de la subiect si sa incercam sa acoperim acest mare neajuns al forumului !
.
Oare sa aibe vreo influenta faptul ca de la un timp s-a facut o distinctie clara intre membri asociatiei si membrii forumului ?
Restrictiile indeparteaza oamenii.A fost o vreme cind postam zilnic.Acum ....aia am voie .....aia nu am...acolo am voie dincolo n-am....asa ca m-am orientat catre locuri unde nu am restrictii.Aceasta postare nu se vrea a fi un repros ci o justificare si un posibil raspuns la titlul topicului.