Buna ziua.
Numele meu este Radu Vaida Muntean am 35 de ani si sunt din Bucuresti.
Inca nu sunt posesor de RV dar lucrez la asta.
Am mai avut iesiri cu rulota, la Lacul Sfanta Ana si Sovata, dar cu o rulota imprumutata de la un colaborator.
Ma invart destul de des printre motorhome-uri si rulote pentru ca mi-o cere jobul. Lucrez in industria cinematografica unde inchiriem destul de des acest tip de RV-uri. (Cred ca am si fost ajutat de unul din membrii clubului dumneavoastra anul trecut la Brasov cand aveam urgent nevoie de o rulota si nu aveam posibilitatea sa aduc una din Bucuresti. Spun cred pentru ca nu mai tin minte exact daca m-am adresat clubului dumneavoastra sau unui alt club.)
Am devenit membru al acestui forum din curiozitate si pentru a putea sa va adresez voua, posesoriilor experimentati de RV, cateva intrebari care ma pot ajuta in achizitionarea unei rulote.
Rulota visurilor mele este aceasta
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater . Da, imi place stilul New Age, dar pana acola mai am mult.
Pana sa ajung la cea din poza vreau sa achizitionez o rulota utila pentru 2 adulti si 3 copii, si sper ca in curand sa schimb doar numele proprietarului unei rulote prezentata pe forumul dumneavoastra (sectiunea vanzari mi-a facut deja cu ochiul). Initial aveam pentru aceasta investitie 2500 euro dar se pare ca trebuie sa mai ridic putin bugetul pentru a avea confortul oferit de aceasta rulota.
Multumesc pentru primirea in randurile voastre.