Sondaj de opinie pt intalnirea 21-24 iunie clubrv - ro

Intalniri nationale si internationale
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !

Unde doriti sa se desfasoare intalnirea Nationala 2013 CLUB RV 21-24 iunie ( vineri-luni )

Pensiunea Rasnov
18
56%
Natura Parc
11
34%
alta locatie pe care am o sa o propun
3
9%

Voturi totale: 32

Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Sondaj de opinie pt intalnirea 21-24 iunie clubrv - ro

Mesaj de Lupu Ciprian »

Tarifele celor 2 locatii sunt similare undeva la 20 ron / zi + curentul electric.. ..asezarea georgrafica aproximativ in centrul tarii , asadar incerc in acest topic sa aflu si care ar fi opinia dvs .
De data aceasta fac un sondaj la nivel global ,eu zic ca poate vota oricine avand in vedere ca este o intalnire nationala si participa oricine ..........voteaza orice membru forum .
Cred ca 15 zile sunt suficiente pt a ne exprima opinia.
Am rugamintea sa nu influentam prin comentarii .
Cei care voteaza varianta 3 pot propune alta locatie .
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Niky Radu
Membru asociat
14
Data nasterii: 22 Apr 1967

Re: Sondaj de opinie pt intalnirea 21-24 iunie clubrv - ro

Mesaj de Niky Radu »

Pentru Natura parc se mai pot lua informatii de la ACCCR, anul trecut trebuia sa se faca o intalnire acolo, motivul pentru care nu a mai fost acceptata a fost neamenajarea spatiului pentru socializare de catre patronul locatiei!!!!care de fapt asta e buba...
Varianta Doripesco de la Rasnov observ ca a fost ignorata momentan, este cea mai ieftina 15 lei!!! si are cel mai mare atu, are restaurant cu o capacitate de 130 de locuri, la care se mai adaugă terasa şi foişoarele...masa festiva se face la cort?(cine se ocupa de ea?)...sau se doreste sa se faca intr-un spatiu civilizat!!!
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India

0744670978
Radu Pascu
Membru forum
15
Oras: Brasov
Data nasterii: 11 Sep 1958

Mesaj de Radu Pascu »

Pentru faptul ca locuiesc in BV si am auzit tot felul de "cancanuri", am votat Rasnov.
invata repede si aplica... tot repede.

RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570
Sandu Matei

Mesaj de Sandu Matei »

Ciprian,ar fi trebuit specificat,ca tre sa voteze doar cei care vor veni la aceasta intalnire(sunt cel putin 15 voturi pro anumita locatie care sigur nu vor veni,sti la ce ma refer).Cel ce voteaza nu trebui sa spuna ce voteaza(cazul Pascu),doar sa spuna AM VOTAT.
si 2.de ce Doripesco nu este luata in discutie?
Popescu Niculae
Membru forum
14
Oras: alexandria
Data nasterii: 14 Sep 1959

Mesaj de Popescu Niculae »

Este foarte corect cea ce spune Sandu, cine va participa sa isi spuna parerea despre ce si cum . Asa sa ne spunem o parere care se va vota dar de fapt noi si multi alti nu vor participa nu e corect .
Inainte de ati da cu parerea si a vota trebuie sa vezi daca esti prezent , dupa care tot inainte .
COMPASS RALLYE GTE 400/2-1998-- Mercedes Vito+AUDI A6
NAE - 0761211081
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Motivul pt. care celelalte variante nu au fost inca luate in discutie este ca avem deja un parteneriat acolo la Rasnov.... de asemenea unii colegi s-au dus acolo si au continuat munca inceputa, au pus umarul sa construim ceva , au legat o prietenie cu patronul de la locatie , au sapat .....pt a ingropa un cablu de curent...

Noi cautam alt partener ca si cum acesta nu ar fi bun ...? pt 5 ron?
Sunt deja rulote campate sau lasate ale unor colegi acolo , unele cu cort montat permanent in locatie....

Voi vorbi si cu colegii din CD , am mai discutat subiectul , haideti sa lasam rautatea la o parte si sa nu asociem locatia cu 2-3 colegi care s-au suparat , sau ne-au suparat , sau i-am suparat noi pe ei ... care pana la urma au facut un bine referitor la acest proiect /parteneriat .

Tragand linie Sandu are dreptate , ar trebui votam fara sa influentam .
NU ma deranjeaza ca dl. Pascu a spus / scris cu cine voteaza , asta nu inseamna ca v-a spus si voua "votati Rasnov!"
As fi ipocrit daca nu as recunoaste ca anu' trecut cand am votat am si influentat exprimandu-mi punctul de vedere vis-a-vis de locatia "Laguna A. "
O a- III-a varianta nu este exlcusa , dar la Rasnov deja avem partener cu reducere permanenta si cu campare / parcare rulote. Vor putea lua si camere cei fara rulote .
Cina festiva nu trebuie facuta neaparat la restaurant , se poate face o petrecere campeneasca de seara cu lumini cu muzica , asa "ruloteste "...cu foc de tabara ..... ori suntem rulotisti ori nu mai suntem ..
Ori facem un tutti frutti de la toti de toate , ori comandam la catering si iese un meniu la jumate fata de restaurante.....
Nici la intalnirile internationale nu sta lumea la masa ca la nunta...
Nicu Colpos ( Camperland ) mi-a spus ca au facut nemtii de la A.D.A.C. intalnire de 100 pers pe terasa la el .. cu ce-au avut si cum s-au descurcat.. de la el au luat bere, apa etc ....
Asociatia are 2 pavilioane , mai aduc eu 2 , mai aduc 2 -3 colegi si se fac 10 corturi , facem o masa mare de rulotisti si aici si la mare la fel ... eventual si in Delta ....
Iarna sau la alte intalniri e logic sa socializam numai in saloane incalzite si restaurante....
...daca nu va convine modul in care gandesc eu , nu e problema nu facem asa , nu ma supar , nu s-a hotartat nimic inca , era doar o idee sa facem cumva cat mai la aer nu sa stam in fum de tigare in plina vara .
E f. buna si varianta Natura Parc unde se poate pescui , se poate face baie in bazin + alte activitati , chiar daca nu e de nota 10 locatia si are si recenzii " mai slabe" pe unele site-uri .... pana la urma mergi cu rulota si ai ce ti trebuie la tine si dotari .
BRASOV Camping Darste a iesit din calcul pt. ca dom' director nu prea e interesat sa ne sune inapoi , iar fata de la receptie are greturi.... la telefon.. din pacate ... nu vor sa negocieze , vor cereri scrise oficiale , birocratie , etc .. se pare ca inca mai sunt comunisti la conducerea unor s.r.l uri si azi ... de fapt camping de stat luat in gestiune nu proprietari .
Sandu Matei

Mesaj de Sandu Matei »

Fata de Rasnov,nu am nici o greata,din contra,Iancu este super baiat,eu am fost acolo si in particular,bv celor care au facut ceva acolo(nu chiar degeaba 😉 dar la Natura nu s-a facut nici o iesire si parerea mea ar fi sa o luam in calcul mai in serios avand in vedere posibilitatile de a petrece timpul liber.
Niky Radu
Membru asociat
14
Data nasterii: 22 Apr 1967

Mesaj de Niky Radu »

Ciprian, nu numai pretul conteaza ci facilitatile oferite pentru o intalnire de amploare, este o diferenta mare intre un local de 30 de persoane contra altuia de 130,chiar daca sunt colegi care au pus umarul sa dezvolte aceasta locatie, dar dupa parerea mea nu se preteaza pentru o intalnire nationala,ci doar de intalniri de weekend, faceti o comparatie intre 1 decembrie 2011 si intalnirea de 1 iunie de anul trecut de la Laguna,in loc sa mentinem standardul, noi dam inapoi, cata logistica trebuie insirata pentru 100 de rulote, daca ploua stam pe pamant in cort, in mocirla,o masa festiva cam trebuie , cine se ocupa de masa campeneasca pentru toti?...sau fiecare mananca ce are pe la el!!...hai mai intai sa alegem conditiile si tarifele totale cu masa festiva inclusa pentru fiecare locatie si dupa aceea mai stam de vorba pe care o alegem, pretul de campare il cunoastem, daca se face masa campeneasca, cine se ocupa si ce mancam, si cat costa, daca e vorba de restaurant cat costa meniul...etc...sau se face masa campeneasca fara masa festiva si mananca fiecare ce are!!!
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India

0744670978
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Trebuie sa recunosc ca ai dreptate , dar de multe ori cand s-au gasit locatii cu dusuri , apa calda , wc-uri , tot ce trebuie pretul n-a fost tocmai bun , mai ales in sezon ... de exemplu ...
Aici e doar un sondaj de opinie , nu inseamna neaparat ca si hotaram ceva ... argumentele tale sunt bune, dar tot nu stiu care ar fi locatia care sa indeplineasca toate criteriile .
La Laguna daca facem , va fi in wekend full - full ne calcam in picioare cu clientii de acolo , sau poate deja au vorbit cei de la ACCCR acolo si nu ar fi frumos sa ne bagam peste ei ....
vedem .... sunt de luat in calcul si alte locatii gasite de colegi sau de tine , daca ai idei poti face o intrebare te poti implica in organizare .... meniu ce vrei , esti binevenit .
Atata timp cat ambele locatii au apa , curent , wc , dus , nu va d ce ne trebuie in plus ....
Cina festiva nu e neaparat de facut obligatoriu, se poate face si cu catering un nr de portii si noi organizam doar mesele si aducem ceva pahare si de baut .
..........mai vedem ... e bine ...... sa facem schimb de idei / opinii aici cat mai mult.
Adrian.Apreotesei
Membru forum
14
Oras: Bacau
Data nasterii: 10 Mai 1977

Mesaj de Adrian.Apreotesei »

Eu pot sa va spun sincer ca as vin la aceste intalniri, pentru atmosfera destinsa, mai la trening, mai la sort si slapi, o ciorbica la ceaun, un gratar. Din aceasta cauza car dupa mine si rulota pt ca daca e sa facem un calcul am iesi mai ieftin sa stam la camera, sa mancam la restaurant. Dar prefer mesele in aer liber, sub pavilion, chiar daca mai si ploua putin.
Anul trecut la Secu de paste a plouat mai tot timpul si tot ne-am mutat din cort in cort si am mancat de la fiecare cate ceva, au fiert si sarmalutele in ploaie la foc de lemne si ciorba tot pe ploiaie s-a facut si ne-am simtit extraordinar de bine.
Atata timp cat exista un wc amenajat cat de cat chiar daca este si de genul "buda turceasca" (este mai sanatoasa pozitia pe buda turceasca decat pe wc -ul clasic) daca avem si ceva dusuri si mai bine, daca mai este si curent pot spune ca este suficient.
Iar daca avem cu ce ne petrece si timpul liber in afara de mancat si baut este si mai frumos.

PS: si existe si rubrica 3 cu propuneri de alte locatii.
Cu stima Apreotesei Adrian, tel. 0730559613
WV SHARAN 1.9 TDI, 115CP + TEC TE 490P2 Siena (BC 06 YRV)
adrian.apreotesei@gmail.com tel 0730559613
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Eu gandesc la fel ca tine de aia nu mi-am adus cravata niciodata la intalnire :)
Conditiile mi le-am creat cand mi-am luat rulota si accesorii ....
Imi convine intalnire nationala si off camping cu apa din rau ! Vorbesc serios ! asa cum a facut Nelu Predonu cu ACCCR in 2011 daca am gasi un loc ar fi perfect.... eventual doar de inchiriat Wc eco si atat..

..din partea mea se poate face si pe Valea Cerbului , ma intereseaza sa ne vedem , aia era ideea.
Constantin Curelea
Membru CD
21

Mesaj de Constantin Curelea »

Din experienta intâlnirilor nationale anterioare, este bine de avut în vedere următoarele aspecte;
- intalnirea este organizata de asociatia noastra care invită şi alţi participanţi;
- alegerea locului de desfăşurare să fie decisă numai de membrii asociaţi, de preferat de cei care ştiu că vor veni şi care au mai participat la asemenea intalniri; votul sa fie deschis;
- locul ales sa fie in camping pentru ca siguranta desfasurarii evenimentului sa fie în grija gazdei;
- masa festivă, daca se organizează, să fie la un local sau masa cămpenescă să fie pregatită de o firma de catering ; o altă variantă ar fi să nu se organizeze de loc , momentul, de dupa masa luata in familie sau in grup rastrans, va fi cel in care va avea loc petrecerea efectiva. ( focul de tabara, daca este permis, va fi punctul de maxim interes);
- nu este exclus ca locul de intalnire sa fie tot la Venus avand in vedere ca existenta autostrazii scurtează timpul de drum iar sezonul estival este deja inceput.
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com

ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !
Scrie răspuns