Se cauta Administrator forum ClubRV

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Dan Iliescu
Membru fondator
19
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 01 Iun 1967

Se cauta Administrator forum ClubRV

Mesaj de Dan Iliescu »

De curand forumul ClubRv a ramas fara un administrator care sa stie detalii de programare si de administrare. Candidatul trebuie sa aibe experienta in administrare si configurare PHPBB, sa fie sau sa fi fost administrator pe un forum cu aceasta platforma si sa aibe foarte mult timp liber.
Actualmente forumul ClubRv este perfect functional fara nici o problema la bazele de date SQL si cu toate backup-urile facute.
Trebuie sa amintesc ca aceasta activitate se va face benevol si nu exista beneficii de nici un fel. Cand un coleg ma ruga sa fac ceva pentru forum (si va rog sa ma credeti ca nu am dormit nopti in sir), veneau alti zeci de colegi care spuneau ca e o tampenie ce am facut. Au fost si colegi care au apreciat munca mea, colegi carora le multumesc pentru tot sprijinul acordat. Nu dau nume, nu ponegresc ci incerc sa iau toata vina pentru acesta situatie asupra mea.

Renunt la aceasta activitate deoarece am ajuns la concluzia ca nu pot gestiona toate pretentiile si problemele celor 279 de useri activi ai forumului. Recunosc ca am facut greseli insa sunt greseli omenesti pe care nu ai cum sa le anticipezi. Duc acest forum de ani de zile insa, niciodata pina acum, nu am fost asa de "pus la colt" ca in ultimile 2 luni.
Imi cer scuze pe aceasta cale tuturor celora care s-au simtit nedreptatiti, lezati sau sfidati de catre mine in decursul acestor ani
In final rog candidatul pentru acest post sa ia legatura cu conducerea asociatiei, iar dupa acceptare ma voi intalni cu el sa ii predau toate parolele, salvarile de date precum si ceva sfaturi daca e necesar.

Va multumesc tuturor pentru perioada cat am fost impreuna.
Sarbatori fericite si La Multi Ani!

P.S. Am sa mai raman o perioada cu ceva "puteri" pentru a nu fi sters sau mutat acest mesaj.
Camper Knaus Traveller 685
Bucuresti - Drumul Taberei
0740.136.733
iliescu@anl.ro
www.campere.ro

iliescu4751
Dan Iliescu
Membru fondator
19
Data nasterii: 01 Iun 1967

Re: Se cauta Administrator forum ClubRV

Mesaj de Dan Iliescu »

Candidaturile se pot depune si aici.
Camper Knaus Traveller 685
Bucuresti - Drumul Taberei
0740.136.733
iliescu@anl.ro
www.campere.ro

iliescu4751
Mihai Gheorghe

Mesaj de Mihai Gheorghe »

Cum...,nu s-a înscris nici telefonic..., de când aÅŸteaptă...! 😉
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Mesaj de Serpescu Gheorghe »

Hm! Am ramas fara cuvinte.... Sorry, dar chiar acum nu-mi pot explica de ce am ajuns aici, cand ne-am pus atatea sperante. Dane please!
Hm, sa gestionezi un forum e o treaba foarte serioasa si nu se reduce totul la a muta niste postari de colo- colo; este muuuuuuuuult peste puterile multora. Eu am un forum si zilele trecute am crezut ca-l facusem praf si surprizaaaaaaaaaaa... L-am sunat pe Iiescu si nu a fost nevoie decat de un cuvant: "baza de date", "host" si gata l-am rezolvat. Eu nu vreau sa-l pup in c-r pe Dan, ca nu-mi place c---l lui, dar e noasoala treaba, zau. E decizia ta si o respesct. palinca nu mai vezi de la mine. Chiar nu inteleg rautatile si impunsaturile astea, nu suntem aici sa luptam pentru altceva, decat pentru rulotims; daca ati uitat va rog sa mai dormiti 327 de nopti si sa reveniti cu alte ganduri.
P.S. Dupa cate il cunosc eu pe Iliescu, e cam greu cu el sa-l intorci din drum, dar nimic imposibil.
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Panait Valentin
Membru asociat
16
Oras: Fetesti
Data nasterii: 22 Dec 1969

Mesaj de Panait Valentin »

Eu imi doresc ca ''motivul'' sau ''motivele'' sa-si dea seama ca a/au facut o greseala iar Dan, poate dupa ce trec sarbatorile, revine asupra deciziei, eu personal o doresc din tot sufletul !
P.S. Imi place cum ma tragea de urechi cand nu foloseam cum trebuie butoanele...nu am invatat nici acum cum e bine :(
VALI,
Skoda Octavia & KIP Grei Line 41KG
Cristian Steriopol
Membru forum
18

Mesaj de Cristian Steriopol »

Am stat sa ma gandesc mai mult inainte de a posta un raspuns in acest topic !
D-le Iliescu , nu ne cunoastem , dar din punctul meu de vedere , de om simplu , din intamplare si pasiune rulotist , acest forum functioneaza si a functionat foarte bine ! Si pentru acest lucru eu va multumesc !
Indiferent pe ce drum ati ales sa mergeti , eu va urez sa aveti zile bune !!!
P.S. In 44 de ani de viata am invatat un singur lucru : de faci bine sau rau , tot vorbe proaste iti auzi ! Important este daca esti impacat cu tine insuti !
Zile bune !
@cristians tel. 0245222086 ; 0760691892
Dacia 1310 + Caravelair Brasilia 365
Rusu Mihail
Membru fondator
20
Data nasterii: 22 Iun 1956

Mesaj de Rusu Mihail »

MMG- ule, nu prea e loc de glume aici, e groasa treaba, nu-i de ris si nici de altele...Daca sti pe cineva care se inghesuie la munca voluntara, invita-l la treaba.

Am zis ca nu mai scriu ca sa ne tihneasca Sarbatorile, dar in asemenea situatie e un fel de gen de "Alarma" pt toti forumistii, mai ales pt cei " 300 de oficiali "
Am mai trecut in urma cu multi ani printr-o situatie asemanatoare si sincer nu mi-as dori sa repetam " trista experienta ". E o veste cam rea acum de Sarbatori.

Nu incerc sa dezvolt de ce nu e bine de "pierdut" Iliescu Dan. Cred ca majoritatea, mai ales din cei vechi, dar si din cei noi, inteleg ce inseamna sa pierzi un Dan.
Ar fi bine sa ne unim, sa discutam ce variante ar exista de a continua, de a discuta cu el fara periute,ca nu tine. Este o parere personala, Il cunosc destul de bine.
Dan nu a deranjat cu nimic pe nimeni, poate chiar niciodata, (decit cind nu ma lasa sa fumez in cabana) :) - Rog sa va imaginati cam cum ar fi fara el si spuneti.

PS: CD ul trebui sa se autosesize primul, dar importanta e si reactia tuturor, a AG ului. Nu e cazul de rugamiti, ci mai degraba purtata o discutie deschisa si clara.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Traian Baltateanu
Membru forum
13
Oras: Rosiorii de Vede
Data nasterii: 19 Mai 1954

Mesaj de Traian Baltateanu »

Probabil cineva sapa crezand ca acum pe zapada sapatul e mai usor.
Cine e in stare sa doreasca un asemenea post neretribuit si super muncit ? ! ? !
Sunt orgolii la mijloc, cineva vrea sa arate ce tare e dar pe seama bunei functionari a Club RV.
Vedeti de ce democratia este singura forma de organizare politica ce a supravietuit 3000 de ani?
Efectul unor lupte de culise este resimtit de toti membrii fara ca ei sa stie macar ce ii paste si fara a putea interveni.
Ce-o fi butred in CLUB RV ?
Exista oameni care stiu foarte multe. Cati dintre acestia pricep ce stiu?
Relu Buliga
Membru forum
18

Mesaj de Relu Buliga »

Serpescu Gheorghe scrie: P.S. Dupa cate il cunosc eu pe Iliescu, e cam greu cu el sa-l intorci din drum, dar nimic imposibil.
@Gigi daca vrei fac un pariu cu tine ca Dan Iliescu revine, tine minte:Dan Iliescu, latra, dar nu musca!
Propun inchiderea topicului si arhivat.
Multumesc pentru intelegere.
Tel:0744649371;0788649371
Titel Cojocaru
Membru forum
16

Mesaj de Titel Cojocaru »

Dane ai probleme mai serioase decat sa pui la suflet niste afirmatii ale unor.......care de altfel nu or sa dispara niciodata
0769267947 mitsubishi pajero+fendt 510
Ninel Gavanescu
Membru forum
15
Oras: ALEXANDRIA
Data nasterii: 02 Oct 1972

Mesaj de Ninel Gavanescu »

Nene Dane , nu ne fa una ca asta , eu despre acest lucru stiu ,ca pentru introducerea corecta a datelor in calculator s-au prevazut o serie de teste, se va gasi un idiot ingenios care va descoperi o metoda de a introduce si date gresite. :mrgreen:
Te doare, osteanul meu?
Numai cand rad, Maria Ta!
Tel. 0770992575
Hobby Prestige 580 + Mitsubisi Pajero
Isdraila Ioan
Membru forum
15
Oras: Arad
Data nasterii: 14 Iun 1954

Mesaj de Isdraila Ioan »

Domnule Dan,nu va cunosc personal,cu toate ca as dori,dar eu unul cred ca este o hotarire cam pripita.Nu incerc "sa va perii,sa va laud",dar parerea mea este ca nu trebuie sa puneti la suflet totul.Sunt pareri si pareri,opinii si opinii .Clubul nostru trebuie sa se dezvolte,sa atraga noi membri,etc,etc...ginditi-va la cei ce fac parte din el si care cred ca sunt de buna credinta si doresc un viitor al sau .Ca in orisicare padure mai sunt si vreascuri...Eu in semnatura am un motto....asa ca va rog si eu si poate multi membrii ai clubului ,reveniti asupra hotaririi.Haideti cu totii sa facem un viitor al acestei organizatii.Va asteptam dupa sarbatori sa va reluati activitatea si nu ne parasiti.SARBATORI FERICITE,LA MULTI ANI ! 😉
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
Scrie răspuns