Cardul FICC=legitimatie ClubRV

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Gabi Peterca
Membru forum
14

Cardul FICC=legitimatie ClubRV

Mesaj de Gabi Peterca »

Va rog sa-mi tipariti si mie legitimatia, banii vor veni prin D-na Violeta la intalnirea de 1 decembrie. Numai plata pt cotizatia din 2012 (val 120lei) fara card.
VW Sharan, Sprinter 350
www.prietenipescari.ro
Catalin Gigi
Membru forum
15
Oras: Mizil
Data nasterii: 10 Mar 1971

Re: CONTUL BANCAR si CIF-ul pt. plata cotizatiei

Mesaj de Catalin Gigi »

@Gabi Peterca cardul FICC este in acelasi timp si legitimatie ,deci trebuie sa ii transmiteti 130ron(10ron cardul) prin doamna Violeta .Nu avea sens sa tiparim 2 legitimatii.

@Gigi Serpescu domnu Curelea se ocupa de tiparirea legitimatiilor ,cine are platita cotizatia la zi (tot anul 2012) o sa primeasca cardul la Rasnov.
Gabi Peterca
Membru forum
14

Re: Cardul FICC=legitimatie ClubRV

Mesaj de Gabi Peterca »

Pe mine nu ma intereseaza cardul FICC.
VW Sharan, Sprinter 350
www.prietenipescari.ro
Catalin Gigi
Membru forum
15
Oras: Mizil
Data nasterii: 10 Mar 1971

Re: CONTUL BANCAR si CIF-ul pt. plata cotizatiei

Mesaj de Catalin Gigi »

Gabi Peterca scrie:Va rog sa-mi tipariti si mie legitimatia,
Iar eu asta spuneam ,daca iti doresti legitimatie clubrv-ro costul acesteia este 10ron ....daaaaar este una si aceeasi cu cardul FICC .
Gabi Peterca
Membru forum
14

Mesaj de Gabi Peterca »

As dori o simpla legitimatie club RV fara card FICC. Daca se poate bine, daca nu…ma resemnez si nu-mi mai trebuie legitimatie de 10lei bucata :D
VW Sharan, Sprinter 350
www.prietenipescari.ro
Liviu Adrian
Membru forum
17

Mesaj de Liviu Adrian »

Gabi Peterca scrie:Pe mine nu ma intereseaza cardul FICC.
Cardul emis de FICC este singura legitimatie Clubrv-Ro.
Tuturor partenerilor cu care am incheiat contracte de colaborare li s-a transmis ca membrii cotizanti, beneficiari ai discounturilor oferite de acestia, se vor legitima cu cardul FICC neaparat valabil.
Asadar o legitimatie imprimata pe hartie este nula in aceste cazuri, dar la nevoie ma ofer cu placere sa confirm telefonic respectivului partener statutul dvs de membru cotizant.
Sanatosi sa fim...restul iese din respect si prietenie
Gabi Peterca
Membru forum
14

Mesaj de Gabi Peterca »

Trebuie sa aveti in vedere ca eu de obicei ajung pe la 4-5 dimineata in camping. Sper sa nu fiu prea matinal.
VW Sharan, Sprinter 350
www.prietenipescari.ro
Panait Valentin
Membru asociat
16
Oras: Fetesti
Data nasterii: 22 Dec 1969

Mesaj de Panait Valentin »

Liviu Adrian scrie:...dar la nevoie ma ofer cu placere sa confirm telefonic respectivului partener statutul dvs de membru cotizant.
In cazul colegului nu cred ca este nevoie, nedorindu-si card, inseamna ca nu are de gand sa viziteze partenerii clubului...
VALI,
Skoda Octavia & KIP Grei Line 41KG
Cristian Irimescu
Membru forum
17
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Apr 1972

Mesaj de Cristian Irimescu »

Gabi Peterca scrie:Trebuie sa aveti in vedere ca eu de obicei ajung pe la 4-5 dimineata in camping. Sper sa nu fiu prea matinal.
Intr-un camping normal, la orele alea nu intri...stai la poarta.. :mrgreen:

Cu privire la card/legitimatie:
viewtopic.php?f=120&t=3229&start=60

Lucrurile nu s-au schimbat, sunt conforme cu cele din topicul de mai sus unde ati fost activ.. .
Gabi Peterca
Membru forum
14

Mesaj de Gabi Peterca »

Anul acesta am fost intr-un camping normal trei concedii si nu a fost nici o problema sa intru la aceea ora. Evident ca am cerut acordul administratorilor si nu am deranjat pe nimeni la sosire cat si la plecare.
Nu am inteles ca ati vrut sa-mi spuneti in legatura cu legitimatia.
VW Sharan, Sprinter 350
www.prietenipescari.ro
Gabi Peterca
Membru forum
14

Mesaj de Gabi Peterca »

Panait Valentin scrie:
Liviu Adrian scrie:...dar la nevoie ma ofer cu placere sa confirm telefonic respectivului partener statutul dvs de membru cotizant.
In cazul colegului nu cred ca este nevoie, nedorindu-si card, inseamna ca nu are de gand sa viziteze partenerii clubului...
Din ce am inteles eu de pe forum, pt a beneficia de reducerile campingurilor din Romania cu care are asociatia contract, trebuie sa fii membru asociat. Momentan nu ma intereseza cardUl FICC pt campingurile din Europa. Asa ca nu vad sensul pt care trebuie neparat sa-l achizitionez.
VW Sharan, Sprinter 350
www.prietenipescari.ro
Cristian Irimescu
Membru forum
17
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Apr 1972

Mesaj de Cristian Irimescu »

Ce am vrut sa spun:
In data de 18 feb 2011, spunea Dl Curelea:
Constantin CURELEA scrie:Cardurile CCI se distribuie si ca legitimatie CLUBRV-RO.
topic in care ati fost activ, deci se presupune ca l-ati citit..
Acum spuneti
Gabi Peterca scrie:As dori o simpla legitimatie club RV fara card FICC. Daca se poate bine, daca nu…ma resemnez si nu-mi mai trebuie legitimatie de 10lei bucata :D
Sincer nu va inteleg... va impiedicati de cei 10 lei? sau ....animam atmosfera de sfarsit de saptamana???

In legatura cu normalitatea in campinguri... poate in Romania sa se intample ce ziceti.. Sa ne spuna Mihai Rusu, care e plimbat, cum e in normalitatea normala..???

LE
Gabi Peterca scrie:Din ce am inteles eu de pe forum, pt a beneficia de reducerile campingurilor din Romania cu care are asociatia contract, trebuie sa fii membru asociat. Momentan nu ma intereseza cardUl FICC pt campingurile din Europa. Asa ca nu vad sensul pt care trebuie neparat sa-l achizitionez.
In Romania si in afara tarii se foloseste acelasi plastic.. asta incercam sa spunem toti..
Încuiat