Iar eu asta spuneam ,daca iti doresti legitimatie clubrv-ro costul acesteia este 10ron ....daaaaar este una si aceeasi cu cardul FICC .Gabi Peterca scrie:Va rog sa-mi tipariti si mie legitimatia,
Cardul emis de FICC este singura legitimatie Clubrv-Ro.Gabi Peterca scrie:Pe mine nu ma intereseaza cardul FICC.
In cazul colegului nu cred ca este nevoie, nedorindu-si card, inseamna ca nu are de gand sa viziteze partenerii clubului...Liviu Adrian scrie:...dar la nevoie ma ofer cu placere sa confirm telefonic respectivului partener statutul dvs de membru cotizant.
Intr-un camping normal, la orele alea nu intri...stai la poarta.. :mrgreen:Gabi Peterca scrie:Trebuie sa aveti in vedere ca eu de obicei ajung pe la 4-5 dimineata in camping. Sper sa nu fiu prea matinal.
Din ce am inteles eu de pe forum, pt a beneficia de reducerile campingurilor din Romania cu care are asociatia contract, trebuie sa fii membru asociat. Momentan nu ma intereseza cardUl FICC pt campingurile din Europa. Asa ca nu vad sensul pt care trebuie neparat sa-l achizitionez.Panait Valentin scrie:In cazul colegului nu cred ca este nevoie, nedorindu-si card, inseamna ca nu are de gand sa viziteze partenerii clubului...Liviu Adrian scrie:...dar la nevoie ma ofer cu placere sa confirm telefonic respectivului partener statutul dvs de membru cotizant.
topic in care ati fost activ, deci se presupune ca l-ati citit..Constantin CURELEA scrie:Cardurile CCI se distribuie si ca legitimatie CLUBRV-RO.
Sincer nu va inteleg... va impiedicati de cei 10 lei? sau ....animam atmosfera de sfarsit de saptamana???Gabi Peterca scrie:As dori o simpla legitimatie club RV fara card FICC. Daca se poate bine, daca nu…ma resemnez si nu-mi mai trebuie legitimatie de 10lei bucata :D
In Romania si in afara tarii se foloseste acelasi plastic.. asta incercam sa spunem toti..Gabi Peterca scrie:Din ce am inteles eu de pe forum, pt a beneficia de reducerile campingurilor din Romania cu care are asociatia contract, trebuie sa fii membru asociat. Momentan nu ma intereseza cardUl FICC pt campingurile din Europa. Asa ca nu vad sensul pt care trebuie neparat sa-l achizitionez.