Rugaminte catre Iliescu...

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Doru Stoicescu
Membru forum
19

Rugaminte catre Iliescu...

Mesaj de Doru Stoicescu »

Te rog, transmite-ne si noua, muritorilor, cine sunt MODERATORII !
DACA SE POATE. DACA NU, NU.
Doamne fereste , ca m-ar fi deranjat cineva !
Dar dorim ai cunoste, pe cei care modereaza clubul.
Iarta-ma, dar chiar acum ma gandeam ca... poate nu-i prea posibil pentru tine ! S-ar putea sa fie chiar dificil , daca nu imposibil.
Asa ca ii rog pe domnii moderatori sa se prezinte...
Personal, le multumesc !
Cine sunteti domnilor ?
Pe multi dintre dumneavoastra nu va cunosc !
Scuzati ...activez din noiembrie 2004, sper sa nu gresesc, domnul Curelea ? Care-i fondatorul formului .
Dan Iliescu
Membru fondator
19
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 01 Iun 1967

Re: RUGAMINTE CATRE ILIESCU...

Mesaj de Dan Iliescu »

Dorule, daca te uiti pe pagina prncipala a forumului, sub fiecare categorie, scrie cu verde cine sunt moderatorii respectivei sectiuni. Simplu, nu?
Camper Knaus Traveller 685
Bucuresti - Drumul Taberei
0740.136.733
iliescu@anl.ro
www.campere.ro

iliescu4751
Popa Violeta
Membru CD
16
Oras: Iasi
Data nasterii: 06 Oct 1949

Mesaj de Popa Violeta »

Cred ca Dl.Stoicescu ar fi dorit ca si moderatorii sa-si faca pe forum, pentru noi, cotizantii de rand, o prezentare in stil..."MA PREZINT IN FATA DV." Chiar daca acest lucru este facut mai tarziu decat trebuia, este totusi binevenit, pentru a-i cunoaste si noi pe cei care, din cand in cand, ne taie... macaroana :D
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Cristian Irimescu
Membru forum
17
Data nasterii: 22 Apr 1972

Mesaj de Cristian Irimescu »

Doru Stoicescu scrie: Dar dorim ai cunoste, pe cei care modereaza clubul.
Moderatorii modereaza Forumul, nu Clubul... Clubul este "moderat" de Presedinte si CD.. Pe astia trebuie sa-i cunosti daca i-ai votat.., sau,...... nu i-ai votat.. :roll:
Doru Stoicescu
Membru forum
19

Mesaj de Doru Stoicescu »

Cristian Irimescu scrie:
Doru Stoicescu scrie: Dar dorim ai cunoste, pe cei care modereaza clubul.
Moderatorii modereaza Forumul, nu Clubul... Clubul este "moderat" de Presedinte si CD.. Pe astia trebuie sa-i cunosti daca i-ai votat.., sau,...... nu i-ai votat.. :roll:
In acest caz si eu si sunt convins ca si dna Violeta dorim sa fim MODERATORI DE FORUM nu de clubrv.ro.
Probleme?
George Marcu
Membru forum
18

Mesaj de George Marcu »

Daca nu-i prea greu (de programat) la orice clic pe un link din forum sa se deschida intr-o noua fereastra.
Mereu uit sa dau clik dreapta si "open link in new tab"
Niciodata sa nu mergeti cu viteza mai mare decat poate ingerul vostrul pazitor sa zboare...

George Marcu @ maurice
Campervan Weinsberg CaraBus 600DQ
Bratulescu Ionut
Membru forum
15

Mesaj de Bratulescu Ionut »

Asa !!!....vrem sa stim tot !!! CNP ; CI; conturi; parole; mobile sau imobile .....TOT !! :lol:
Burstner 4303+papuc diesel 1,9...Sunt atatea legi, incat nimeni nu este scutit de a fi spanzurat ...(de Bonaparte)
Sandu Toma
Membru forum
18

Mesaj de Sandu Toma »

Cine vine la Intalnirea Aniversara de 5 ani a clubului de la 1 Decembrie 2011 va avea ocazia sa cunoasca si Consiliul Director al Asociatiei "CLUBRV-RO" si moderatorii forumului http://www.clubrv.ro/forum !
Cine nu vine...nu va avea ocazia ! :mrgreen:
Orice problema are o rezolvare practica
Rusu Mihail
Membru fondator
20
Data nasterii: 22 Iun 1956

Re: Rugaminte catre Iliescu...

Mesaj de Rusu Mihail »

Incerc sa dau Un raspuns pentru Doru Stoicescu si dna. Popa Violeta, poate si pt alti membrii curiosi de ultimele evenimente de la ultima sedinta a CD ului.

Nu-mi dau seama daca continutul P. Verbal al Consililului Director, intrunit la a 2a sedinta din data de 21 Oct 2011, a fost adus la cunostinta membrilor AG
In urma noilor modificari a paginii forumului, la mine nu mai functioneaza functia de cautare, plus ca noua forma mi se pare un pic mai stufoasa ca inainte

Referitor la moderatori, la ultima sedinta a CD ului s-a stabilit de catre cei 5 prezenti (la propunerea lui Iliescu) micsorarea numarului de moderatori de la 7 la 3
Nu cuosc care era inainte al 7lea. In final au ramas 4 si nu 3, (respectiv cei cu verde care apar pe prima pagina), 2 vechi Sandu si Irimescu si 2 noi Panait si Lupu C.
Au fost eliminati 2, respectiv Peti si Rusu. Din toate socotelile reiese: 7-3 = (de eliminat 4) si in final au ramas prezenti 4 si nu 3, eliminati deci, "Luca si Matei" :)

Poate, pentru mai multe detalii in cazul ca nu ati inteles, va va putea da Sandu Toma sau reprezentantii noii conduceri. Eu cam cu atit am putut sa va lamuresc.

Pt ca nu e un secret ce s-a stabilit la ultima sedinta a CD ului, voi da copy paste la informarea facuta de secretarul Liviu Adrian referitor la sedinta din 21.oct.2011

:

PV-ul al sedintei CD :

de Liviu Adrian » 21 Oct 2011 15:46

Pentru ca nu mai gasesc postarea unde ar fi trebuit sa urmeze concluziile sedintei CD din 19 octombrie, postez aici, iar daca se va putea repara, rog un moderator s-o faca.

Proces verbal – Consiliul Director
incheiat astazi 19.10.2011

La prezenta intalnire a Consiliului Director au fost prezenti 5 membri si au mai fost primite 2 delegari de reprezentare. Din totalul de 7 membri ai Consiliului Director, 7 membrii putandu-si exprima votul, s-a considerat ca sedinta este statutar constituita.
La intalnire au mai participat 3 persoane in calitate de invitati, fara drept de vot.
Ordinea de zi a sedintei:
1. Informare a situatiei clubului la momentul actual.
a) Situatia inscrierilor de membri cu cotizatia 2011 si 2012 achitata;
b) Situatia financiara si a fondurilor disponibile la data sedintei;
c) Situatia contractelor incheiate si perspective in acest sens.
1.a. Situatia inscrierilor de membri cu cotizatia 2011 si 2012 achitata;
Situatia membrilor inscrisi pana la data de 30.09.2011 este prezentata de Sandu Toma si arata astfel:
- Numar total de membri inscrisi – 97
- Numar total cu cotizatia la zi pe 2011 – 43
- Numar total cu cotizatia achitata integreal pe 2012 – 33
- Numar total al membrilor ce trebuie sa-si achite cotizatia pentru a veni la zi - 21

1.b. Situatia financiara si a fondurilor disponibile la data sedintei;
S-a luat in discutie clarificarea situatiei financiare prezentate de colegul Gigi Serpescu cu privire la mentiunea din bilantul contabil – “pierdere 814 lei”.
Dani Panea, contabilul asociatiei a mentionat ce reprezinta aceasta suma:
Diferenta intre suma incasata din cotizatii pe 2010 si cheltuielile efectuate in 2010.
Acest deficit inregistrat la 31 dec. 2010, binenteles este acoperit de disponibilul existent in contul asociatiei la inceputul anului 2010 (incasari din anii trecuti), nu a venit nimeni cu bani de acasa.
Suma respectiva reprezinta contravaloarea acelor cantare achizitionate, care exista fizic, nu au fost pierdute, furate, etc.
Pentru simplificarea procedurii de incasare a cotizatiei de la membri, Gigi Catalin a propus sa fie singura persoana care face aceste incasari incepand din acest moment. Propunere acceptata si votata in unanimitate. S-a propus folosirea chitantierelor cu 3 exemplare. Un exemplar merge la platitor, unul la contabil, iar cel de a treilea exemplar ramane in carnet. Situatia registrului de casa va fi adusa la zi de catre Gigi Catalin si Curelea Constantin pana la data de cel tarziu 01.11.2011.
La momentul actual exista in contul asociatiei suma de 10590 ron + 2390 ron numerar, deci un total disponibil de 12.980 ron.
S-a propus de catre Dan Iliescu ca pe viitor sa existe o diferentiere de taxare a participantilor la evenimentele organizate de asociatia Clubrv.
1.c. Situatia contractelor incheiate si perspective in acest sens.
S-a stabilit ca si pe viitor, in negocieri, discountul acordat de parteneri sa fie de minimum 30%.
A fost propusa discutarea punctului 4 din ordinea de zi, inaintea punctului 2.
4. Discutarea si votarea Regulamentului de Ordine Interioara ( ROI ).
Pe parcursul discutiilor legate de acest punct s-au luat urmatoarele decizii:
a) Pensionarii la limita legala de varsta si tinerii sub 25 de ani sa beneficieze de reducere cu 50% la plata cotizatiei;
b) S-au stabilit atributiile membrilor CD dupa cum urmeaza:
- Presedinte - Gigi Catalin;
- Vicepresedinte – Costel Curelea;
- Secretar – Liviu Andrei;
- Membru mediu – Irimescu Cristian;
- Membru ad. forum – Sandu Toma;
- Membru organizare evenimente - Vali Panait;
- Membru relatii externe – Mihai Rusu.
Atributiile specifice fiecarui membru CD au fost detaliate in ROI, care a fost votat si insusit de membrii CD.
2. Propuneri de demersuri asumate pe perioada mandatului CD, in vederea intocmirii programului de activitate
- S-a propus si asumat ca pe perioada mandatului CD, acesta sa stabileasca relatii de colaborare cu reprezentantii organelor centrale de stat din turism, mediu, transporturi, csa, finante, cultura si traditie, cu care sa initieze programe commune. S-a solicitat si am primit asigurari de sprijin din partea colegului Nelu Predonu;
- S-a propus si s-a aprobat in unanimitate ca asociatia sa popularizeze pe forumuri similare din strainatate oferta de organizare a unui convoi de caravane in anul 2012. Se vor identifica membri Clubrv dispusi sa sprijine aceasta actiune;
- S-a propus si aprobat ca asociatia sa demareze proiectul Rally Carpati Romania. Detalii despre aceasta actiune vor fi stabilite intr-o sedinta CD dedicata acestui proiect;
- CD isi asuma continuarea demersurilor de intrare in parteneriat cu cat mai multi proprietari de structuri de campare;
- Isi asuma organizarea evenimentelor deja devenite traditionale – 1 Decembrie, Pasti, intalnirea nationala, intalnirea anuala din Delta.

3. Relatia cu FICC.
Cu privire la FICC – Praga 2011, Gigi Catalin a clarificat participarea si pozitia asociatiei romane la intalnirea mentionata. Desi organizatorii FICC Praga 2011 au subliniat initial ca nu vor putea fi participanti fara rezervare si confirmare prealabila, Gigi Catalin a putut participa platind cash, fara confirmare anterioara.

5 Reprezentanti zonali
Pentru procedura de identificare a reprezentantilor zonali s-a stabilit implicarea colegului Sandu Toma, cu termen limita 1 decembrie 2011.

6. Analizarea activitatii moderatorilor si identificarea solutiilor de imbunatatire a acestei activitati
S-a propus de catre administratorul forumului, Dan Iliescu, o restructurare masiva a numarului de moderatori, respectiv, reducerea numarului acestora de la 7 la 3. Moderatorii propusi de administrator sunt:
- Sandu Toma;
- Vali Panait;
- Lupu Ciprian (dupa acceptul acestuia)
Dan a mentionat ca multumeste celor care au participat la moderare pana acum, insa in noua organizare (structurare) a forumului nu mai sunt necesari atatia moderatori.
Dupa discutii indelungate, membrii CD si-au insusit acest punct de vedere.

7. Diverse
La propunerea lui Sandu Toma s-a discutat si s-a aprobat in unanimitate reparatia morala fata de colegul Peti, in sensul ca desi acesta este membru fondator de drept, aceasta titulatura s-a pierdut in timp
S-a votat in unanimitate si pentru:
- Transmiterea de carti postale, cu ocazia sarbatorilor de iarna, tuturor membrilor cotizanti;
- Executarea de calendare pentru partenerii clubului si pentru atentii acordate cu ocazia demersurilor initiate la acest sfarsit de an.

................................................................................................................................................................................

PS : Pt Doru S si dna. Popa V. : Mai popular pe iuntelesul fiecaruia : Moderatorii sint alesi / numiti de Presedinte sau / si de Consiliul Director - ( nu am gasit fraza exacta )
.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Popa Violeta
Membru CD
16
Oras: Iasi
Data nasterii: 06 Oct 1949

Mesaj de Popa Violeta »

Bine ati revenit acasa D-le Rusu si multumesc pentru lamuririle aduse. Mie, personal, polemicile imi fac rau si nu tin deloc sa ma imbolnavesc. Sa ne scuze domnii care au inteles ca prin aceasta prezentare am fi curiosi sa aflam date secrete despre moderatori (CNP, BI, parole, conturi, etc). Ne pare rau ca am incercat sa-i cunoastem in acest mod dar daca ei ne ignora, asa vom face si noi.
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Panait Valentin
Membru asociat
16
Oras: Fetesti
Data nasterii: 22 Dec 1969

Mesaj de Panait Valentin »

Doru Stoicescu scrie:.
Asa ca ii rog pe domnii moderatori sa se prezinte...
Personal, le multumesc !
Cine sunteti domnilor ?
Pe multi dintre dumneavoastra nu va cunosc !
Scuzati ...activez din noiembrie 2004, sper sa nu gresesc, domnul Curelea ? Care-i fondatorul formului .
Dl Stoicescu, personal nu inteleg cum ati dori sa ma prezint, sa spun ce ? cum arat(eventual sa pun o poza cu ''moaca''mea), cum si de unde ma imbrac, daca am nevasta, amanta, case, vile...etc.Sunt din 2009 pe forum, am fost la nenumarate iesiri si am ajuns sa-i cunosc pe majoritatea membrilor care ies cu rulota la aceste intalniri, lucru care nu pot sa-l spun despre dumneavoastra, desi activati din 2004, poate pe forum, la intalniri nu v-am vazut decat de doua ori, la 1 dec 2010 si la Bran 2011, daca nu m-ati remarcat atunci, ma bucur, eu v-am remarcat.
Doru Stoicescu scrie:In acest caz si eu sunt convins ca si dna Violeta dorim sa fim MODERATORI DE FORUM nu de clubrv.ro.
Probleme?
Personal va cedez locul cu placere, nu am vrut si nici nu tin mortis sa fiu moderator, ba din contra...am impresia ca pana si amicii mei se uita putin chioras la mine datorita faptului ca am numele scris cu verde !
Oricum, nu cred ca o necesitate brusca si imperioasa de a cunoaste moderatorii v-a facut sa puneti aceasta intrebare, am rasfoit forumul si nu am mai gasit pana acum astfel de ''cereri'' si prezentari de moderatori si membri CD, inainte nu erati curios !?
popa violeta scrie: Ne pare rau ca am incercat sa-i cunoastem in acest mod dar daca ei ne ignora, asa vom face si noi.
Stiu sigur ca pe trei dintre noi ne cunoasteti si faptul ca nu am raspuns intrebarii pusa de dl Stoicescu nu inseamna ca ignor colegii, nu am raspuns pentru ca nu suntem la ora de dirigentie si nu inteleg de unde atata curiozitate(sa-i zic asa) din partea initiatorului topicului.
Sincer, ma mahneste afirmatia dumneavoastra, cum ca va ignoram, asta totusi nu ma impiedica sa va port respectul pe care vi l-am aratat de fiecare data cand ne-am intalnit.
Inchei citand un bun prieten, rulotist si el : Sanatosi sa fim...restul iese din respect si prietenie !
VALI,
Skoda Octavia & KIP Grei Line 41KG
Bratulescu Ionut
Membru forum
15

Mesaj de Bratulescu Ionut »

Valiii ...nu fi suparat ! Verde, albastru, roz... sau indiferent cu ce culoare-ti va fi scris numele....noi te iubim !!! 😉
Burstner 4303+papuc diesel 1,9...Sunt atatea legi, incat nimeni nu este scutit de a fi spanzurat ...(de Bonaparte)
Încuiat