CE DORESC EU / TU DE LA CLUB RV ?

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

CE DORESC EU / TU DE LA CLUB RV ?

Mesaj de Lupu Ciprian »

SUNT membru , necotizant , de 1 an la club rv si la alte 2 cluburi tot de rulotisti , deci intru cam pe 3 forumuri , aproape zilnic.... am rulota de 5 ani dar nu am intrat pe forumuri decat de 1 an la idemnul lui Relu Buliga care m-a " adus " aici.
Acest topic l -am deschis nu a vorbi despre mine ci pt a-mi exprima eu si dvs , ceilalti rulotisti parerea , despre ce ati vrea sa va ofere club rv.
Am intentia de a deveni cotizant , dar motivul pt care nu am facut-o pana acum, a fost ca nu eram sigur daca voi ramane aici si am zis sa nu ma grabesc , sa compar.... apoi decid.
Acest forum mi-a oferit informatii tehnice sau posibilitati de socializare , este adevarat ca nu trebuie sa devii cotizant pt a beneficia de aceste lucruri , tocmai de aceea va invit pe dvs. sa adaugati in plus fata de ce am sa trec eu in lista de " cereri " sau solicitari fata de club RV sau fata de presedinte sau executiv., ceea ce v-ati dori sa ofere CLUB RV pt dvs. ca sa va convinga , sa ne convinga , sa devenim permanent cotizanti, pt. ca am vazut in si postarea lui GIGI CATALIN , intr un topic "incosecventa unor membrii " , o postare in care chiar el insusi a afirmat ca unii membrii vor redeveni cotizanti abia dupa ce CLUB RV va face ,,,, MAI MULTE
asadar daca s-ar putea face o lista a dorintelor membrilor : cu permisiunea dvs am sa incep eu LISTA A

- Efectuarea unor demersuri in vederea inchirierii a unei portiuni de plaja pe sezon estival 2012 in jud CT. - pt campare off.
- Acelasi lucru si pt Delta D.- ASTA CRED CA DEJA S-A FACUT -
- Identificarea si contractarea unor campinguri care sa faca o reducere consistenta pt. CLUB RV - S-A facut zic eu partial....
- Schimbarea modului in care se modereaza sau admin. , exemplu : , in loc sa se mute ( cum cred eu ca ar fi corect ) , unele discutii se arhiveaza, "se ascund" , chiar daca au limbaj decent !, deci, moderare mai prietenoasa.
- Organizarea de catre CLUB RV a unor iesiri de weekend cu rulota tematice - exemplu - pescuit - de 2 sau 3 ori pe an
- Socializare mai frecventa cu prezenta mare - peste 30 echipaje , ( s-a facut pe 1 mai si 13 iun) in grup mai mare...si probabil urmeaza sa ne vedem pe 1 dec - AR TREBUI MAI DES !
- ORGANIZAREA de catre CLUB a unor intalniri si in extrasezon , gen "La o cana cu vin din feb." postata de R Buliga
- Organizarea de catre club a intalnirii anuale intr o locatie fara taxa pt membrii asociati , dar cu taxa pt membrii necotizanti .
- Alte avantaje nu neaparat materiale , dar care sa distinga CLUB RV de altele.

se poate face si o lista B , cu ce putem oferi noi gratis clubului nu ne aparat celorlalti membrii :

- posibilitatea de a afisa banner in locatia Valea Doftanei - Popas Vladisor + campare gratis pt membrii( Sandu Matei )
- acordarea de servicii intretinere fizica ( fitness , bodybuilding ) in val de 500 ron anual pt o persoana sau 2 desemnata de club ( gen rulotistul / rulotista anului ) - LUpu Ciprian , eu , fara a solicita publicitate la schimb sau baner pe site, deci benevol
- acordarea de alte bunuri "beneficii" de catre alti , membri cum ar fi ex. Bratulescu care am vazut ca a oferit cafea etc... la intalniri din ce am auzit
-

puteti adauga si dvs la lista A sau B ...
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Re: CE DORESC EU / TU DE LA CLUB RV ?

Mesaj de Lupu Ciprian »

la lista B il adaug pe Mihai GHeorrghe MMG care a promovat CLUBUL prin clip urile realizate de el pt noi toti , care m au impresionat.

am si o observatie/ sugestie , nu s-ar putea face un contract cu o firma mobilpay - de genul incasare 3 euro printr un sms pt memrii necotizanti care poate sunt sute si li se poate incasa astfel o suma minima doar pt ca intra 6 luni pe forum >? .. apoi decid , se fac membrii asociati , sau mai dau iar 3 euro sms ca sa poata accesa diverse informatii din 6 in 6 luni ...... si in prima faza gratis sa fie doar 30 de zile timp in care te decizi daca merita sa dai acel sms sau nu , zic si eu de la 3 euro nu saraceste nimeni.... astfel mai vin ceva bani catre asociatie , si de la cei nedecisi ,....
Sorin.Sibiceanu
Membru forum
16
Oras: ora
Data nasterii: 21 Mar 1908

Mesaj de Sorin.Sibiceanu »

Bravo Ciprian , te admir pentru aceste cuvinte , ai facut ceea ce trebuie ,ai lovit unde trebuie..

Sanatate
Dacia Duster 4x4 + Fendt Karaat 470TF
Tel: 0766652014
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

NU vreau sa lovesc nicaieri ,pt ca ar avea sens peiorativ ....... vreau exprimarea dvs si de asemenea CEEA CE SE POATE OFERI CATRE CLUB ESTE IMPORTANT ,adica lista B,,, nu numai ce vreau de la club lista A , , sa-mi ofere clubul mie-
Topicul nu este "ce mi dai de 120 ron?" , ci este CE AR TREBUI SA ofere clubul rulotistului sa il atraga si CE VREA RULOTISTUL de la CLUB - pretentii...... + CE POATE FACE RULOTISTUL sa ajute clubul - ca sa il dezvoltam sa il urcam , apoi ne ajuta si el mai mult daca-l crestem ....

poate ne baga si pe noi ceva sponsori importanti in seama daca suntem multi ! Sau poate s printre noi oameni nepusi inca in valoare care s-ar putea exprima aici si sa ajute nu neaparat sa emita pretentii , ....

IMportant este sa nu transformam acest topic intr-o vendeta , sau atac la persoana sau la conducere ci sa fie un topic CONSTRUCTIV PE IDEI , nu pe polemica .
nu vreau sa deschid 7 topicuri nu sunt POST HUNter - vanator de posturi" ma rezum aici la mai multe .....

asadar relansez intrebarea nr 1 CE DORESTI TU DE LA CLUB RV ? ce sa ti ofere ca sa te atraga ?
NR 2 - CE POTI TU SA OFERI PT A AJUTA FORUMUL . CLUBUL , MEMBRII , ASOCIATIA , RULOTIMSUL in general .....

sunt unii care de alungul anilor au fluturat steagul pt noi Romania , pt .... mine iar eu doar am butonat de exemplu..
sunt altii care au oferit informatii poze si harti detaliate , iar eu am pus poze doar cand faceam gratar
mai sunt unii care au postat cum sa repar soba , frigiderul , iar eu doar am citit...
Si eu ma gandesc ca ar trebui sa ofer mai mult..........
TU nu ? .......................... tu la modul general , nu m-am adresat cuiva
Popescu Niculae
Membru forum
14
Oras: alexandria
Data nasterii: 14 Sep 1959

Mesaj de Popescu Niculae »

C e sa spun ? Un topic bine venit dar care suta la suta va deranja citiva dintre membrii acestui club. Dar vom vedea si rog sa se tine subiectul acestui topic si sa nu deviem de la acest subiect . Mai rog sa fim oameni maturi si sa nu incepem cu rautati , care sunt foarte obisnuite .
Sa incep cu punctul A - As dorii in primul si primul rind sa devenim colegii si mai ales prieteni , sa lasam intr-o cutie incuiata pe undeva rautatea impotriva unora dintre membrii acestui club, eu as dorii dar cred asa ceva nu se va reusii NICIODATA . As vrea ca cei pe care i ati ales acum aproape 4 luni sa faca intradevar ceva pentru acesti membri ai acestui club , in afara de sedintele pentru a bana sau avertiza nu s-a facut absolut NIMIC . As vrea ca si acesti oameni alesi sa suporte critica indiferent daca ei cred sau nu cred ca ar fi vinovati de ceva . As vrea sa putem avea dreptul sa spunem cea ce credem despre anumite aspecte fara a fi avertizati sau banati de cei colorati. As vrea ca acesti oameni colorati sa nu mai astepte la cotitura o parte dintre membri si cum acestia calca pe vre-o litera din regulament pac sa ameninte ca la gradinita . As vrea ca acestia pe care i-ati ales sa afiseze sa zicem la inceput de an un plan de intilniri care sa fie valabile pentru toti membrii , acest plan sa contina cel putin 6 intilniri macar la 2 luni de zile . As vrea ca acele intilniri sa fie in locatii diferite din tara si sa se evite locatiile unde se crede ca anumiti sefi pot face anumite aranjamente din care ei sa iasa bine , locatii care sa aiba conditii de campare cit de cit omenesti. As vrea ca la intilnirile noastre sa fie organizate si programe artistice sau seri distractive si pentru adulti, s0ar putea ca unii dintre noi sa nu avem copii si poate dorim si noi sa ne distram in vre-un mod . As vrea sa se creeze in locatiile unde au loc intilnirile cu membrii si locuri in care sa poata campa si aceia care doresc sa asculte o muzica fara ca ceilalti membri sa nu fie deranjati , asta s-ar rezolva foarte simplu prin impartirea locului de camapre in doua grupe delimitate sa zicem de citiva metrii distanta . As dorii ca unele reguli pe care anumiti membri le cred ei normale sa nu mai fie litera de lege .As vrea ca la viitoarele alegeri cei care vor fi alesi sa vina in fata noastra cu un plan de masuri pentru perioada viitoare , nu cum s-a facut la vechile alegeri. As dorii sa nu uitam nici macar o secunda ca avem dreptul la replica si la libera alegere si nu ni se poate impune nimic de anumite persoane care se cred ei cei mai corecti , cei mai instruiti, cei mai invatati etc. Si hai sa ne avem ca fratii ca daca nu stiti ce se intimpla.
COMPASS RALLYE GTE 400/2-1998-- Mercedes Vito+AUDI A6
NAE - 0761211081
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Trebuie sa plecam de la ideea ce vrem sa facem nu ce nu ne convine ca se face- CA SA EVIDENTIEM greseala cuiva .
CE VREAU DE LA CLUB RV EU SAU TU SI CE I POT OFERI EU SAU TU

Facand un rezumat , unele puntcte as vrea sa le evidentiez din postarea lui NAe de la care astept sa posteze si la lista B

IN primul rand doresc sa va spun ca primul care a " salutat" intentia mea a fost GIGI Catalin cu care am vorbit si ma sustine in initiativa mea !
aceasta postare nu deranjeaza si nu va deranja atata timp cat este constructiva ! daca devine o polemica deranjeaza pt ca NU este progresiva si deriva in " discutii "

asadar punctele considerate de mine cA FIIND F BUNE - UTILE pe care le-am cules de la NAE sunt :
- un plan de intalniri pt tot anul , asa cum spuneam si eu intalniri comune minim 6 pe an in diferite locuri din tara atat in camping uri cat si off c
- moderare "amicala " acolo unde se poate si se respecta decenta , libertatea membrului de forum de a se exprima , fara a ataca, si a fi "tintit " sau a se cenzura de teama de a nu fi banat/ exclus
- organzarea de catre club a unor activitati de " distractie " , iar cu ajutorul nostru a unora "artistice " ziua sau seara + muzica la limita bunului simt si de bun simt , la intalnirile de care vorbeam mai sus...
- despre sedinte si asociatie inca nu am " caderea " sau dreptul sa scriu asa ca se pot exprima m. asociati in acest caz
- despre alte activitati sau atmosfera de la intalniri sau intentia de a "sterge cu buretele conflicte mai vechi " sau vendete personale , exsista un alt topic, e buna ideea -
- nu sunt adeptul unor grupuri separate delimitate cu sau fara muzica, dar se pot grupa cei care au copii sau varste apropiate dupa bunul plac dar asta nu cer de la CLUB RV, .... asta intra la altceva nu in acest topic ...

ca sa nu de departam de SUBIECT - topic - vreau sa spuna cei care nu sunt cotizanti de ce nu sunt, sau cum si in ce conditii ar deveni cotizanti .
exsista si multe cazuri in care unii nu si permit , nu neaparat au o nemultumire fata de situatia de acum .. dar poate au sugestii...

doresc sa ramanem pe o linie calma , fara aluzii , acuze , fara atac la persoana , dar totusi cu exprimare la subiect.
Nelu Predonu

Mesaj de Nelu Predonu »

Bravo Ciprian, ma bucur cand vad ca exista rulotisti care gandesc si in acest sens.
Dupa cum se stie, sau ar trebui sa se stie, o asociatie de genul acesta se bazeaza numai pe voluntariat.
Acest voluntariat nu trebuie facut de 2-3 oameni cum mai mereu se intampla pe la noi. Asociatie inseamna deja un grup de oameni care adera si isi propun anumite obiective in concordanta cu scopul in care a fost creata aceasta.
Raspunsul la intrebarile puse de tine Ciprian "ce ar trebui sa faca asociatia ... ?" si ce ar trebui sa faca membrii pentru asociatie ? sunt clar stipulate in Statutul acesteia. La o citire atenta vei gasi raspunsurile.
Sigur, orice adaugire benefica breslei este binevenita.
Apreciez in mod special punerea pe tapet de catre tine a punctului B. Din experienta iti spun ca aici nu va da lumea ghes, din pacate.
Au avut loc alegeri in urma ca cateva luni si au fost alesi cativa oameni noi in CD, acum, crede cineva ca se pot face minuni peste noapte ?
Nae scrie:
Popescu Niculae scrie: ... in afara de sedintele pentru a bana sau avertiza nu s-a facut absolut NIMIC ...
Daca multi gandesc ca tine Nae, atunci e o mare tragedie. Sper ca nu!
Tu Nae, din pacate ai ceva polite de platit. Daca ceea ce ai scris consideri ca este adevarat si nu vad sa fie altfel din moment ce ai scris acel "nimic" cu majuscule, cred ca esti mult prea subiectiv si nu ar mai fi cazul sa postezi in cadrul acestui subiect in care autorul mentioneaza explicit ca nu doreste sa transforme acest topic intr-unul de scandal. Daca nu incerci sa fii obiectiv, urmeaza-mi sfatul ! Eu si cred ca nu numai eu, am vazut cateva lucruri facute pana acum, am vazut destule parteneriate incheiate fie cu campinguri din tara si strainatate, fie cu societati de prestari servicii, insa, trebuie tinut cont totusi ca abia s-a incheiat perioada de concedii.
Forta unei astfel de asociatii este data dupa parerea mea de grup, nu doar de cativa oameni din conducere. Am mai spus aceste lucru si in alta parte, insa se pare ca degeaba.
Cu cat se vor implica mai multi, cu atat rezultatele obtinute vor fi mai multe si benefice membrilor asociati.
Nu ezitati sa va implicati !
Inca odata, felicitari Ciprian pentru ca-ti pui si astfel de probleme, tie si celorlalti.
Stoica Cristian
Membru asociat
15
Data nasterii: 28 Iul 1957

Mesaj de Stoica Cristian »

Toate bune si frumoase dar ,Lupule,tu sti ce este forumul?
http://www.dilemaveche.ro/sectiune/situ ... e-un-forum
"........A fi prezent „pe forum“ înseamnă a asuma un rol social, un oficiu public. Forumul nu e un ring de box, în care intri pus pe mutilarea adversarului. El nu e, de fapt, un loc al adversităţii, chiar dacă e unul al dezbaterii, al părerilor contradictorii. Ceea ce urmăreşte forumistul nu e să brutalizeze, ci să convingă. Nu să spargă nasurile, ci să reorienteze minţile. Asta se face cu argumente, cu vervă (eventual ironică), nu însă cu injurii şi ghionturi. Şi încă ceva: în piaţa publică nu te duci dezbrăcat, sau în pijama, sau nespălat. Te duci îngrijit la vorbă şi la port, gata să contrezi, gata să îţi susţii fără concesii convingerile, dar niciodată preocupat să îţi înjoseşti propinenţii sau pe tine însuţi prin gesturi şi cuvinte de ocară. E recomandabil să ştii despre ce vorbeşti, să te exprimi corect şi limpede şi, mai ales, să fii la obiect. Să nu te laşi dominat de idei fixe, de obsesii private, de instincte nedomesticite. Să combaţi idei, nu oameni, să nu-ţi iei antipatiile personale drept „principii“, nici competenţa proprie drept cristal. "
Daca ai citit intre timp ar trebui sa-ti retragi chestia aia cu 3 euro..........si pe urma incercam sa brodam civilizat pe marginea ideilor de mai sus
Skoda Octavia Scout 4x4 si rulota Sterling Eccles Diamond stoica_cristi2007@yahoo.com . tel:0723536215
Popescu Niculae
Membru forum
14
Oras: alexandria
Data nasterii: 14 Sep 1959

Mesaj de Popescu Niculae »

Multumesc Nelu pentru sfaturile tale adresate mie dar uite sa spun ceva , adevarul este altul. Norocul meu al vietii mele este ca am fost inzestrat sa uit foarte repede sa nu platesc polite peste timp si cu asta pun punc nu vreau sa fiu off si nu mai doresc polemici cu NIMENI .E pacat ca cea ce sustii ca ai vazut numai tu le stii doar tu asta facind referire la ce s-a facut , daca am fi stiut si noi sa zic multimea altfel s-ar exprima lumea dar vorba ta e timp destu lsi ce nu am facut azi vom face la anul. Daca exista alte pareri rog sa imi scrieti pe PM nu vreau sa se creda ca doresc sa stric acest frumos topic.
Referitor la punctul B vreau sa spun ca sun hotarit ca pentru anul viitor 2112 cotizatia mea adica Popescu Niculae sa fie de 3 ori mai mare in suma de 3,9 mil lei-- asta fara comentarii-- si cred ca vor mai fi destui care vor platii sume mai mari in contul clubului, si asta nu se va face ca cineva sa fie mai sus sau mai jos decit altii, asa simt eu ca pot ajuta.
Si as mai dorii ceva si va rog mult sa va ginditi ce trebuie facut la punctul asta -- As mai dorii sa simt cea ce am simtit cind ne-am despartit la plecarea de la VENUS cind am avut acel nod in git cind toti aveam lacrimi in ochi si incercam sa ne stergem ochii fara ca ceilalti sa ne vada . Nu ca ne-ar fi fost rusine ca la virsta noastra stim sa plingem dupa ceva frumos .Am fost la Venus o familie formata din oameni de peste tot din tara asta minunata oameni care nu ne-am stiut s-au cunoscut vreodata dar am fost adevarati OAMENI. Asa trebuie sa fim cu toti.
Daca asa ceva mai exista asa ceva imi doresc eu de la acest club.
COMPASS RALLYE GTE 400/2-1998-- Mercedes Vito+AUDI A6
NAE - 0761211081
Marian m Serban
Membru asociat
16

Mesaj de Marian m Serban »

Buna ziua
Eu m-am inscris in club pt a da ,si daca toti am gandi la fel poate intr-o zi
o sa ne ofere si clubul ceva.
Onoare si Respect
Marian Serban
Niky Radu
Membru asociat
14
Data nasterii: 22 Apr 1967

Mesaj de Niky Radu »

Felicitari Ciprian...si eu am incercat sa gasesc raspunsuri la cateva intrebari de-alungul timpului pe acest forum si nu am reusit sa aflu, nici nu mai insist, mai devreme sau mai tarziu acest topic se va inchide, ... ce rost ar avea niste pareri sau sugestii nevinovate !!!

Fiti sigur ca raspunsuri ca acesta vor fi sterse "mai devreme sau mai tarziu" pentru ca nu aduc nicio informatie utila topicului si nu raspund intrebarilor puse de Ciprian !
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India

0744670978
Cristian Irimescu
Membru forum
17
Data nasterii: 22 Apr 1972

Mesaj de Cristian Irimescu »

Bravo Ciprian, felicitari pentru implicare.
In alta ordine de idei, pentru cei ce inca mai fac unele confuzii, tin sa va precizez ca nu trebuie confundata Asociatia cu Forumul.. Asociatia este “casa in care locuiesc asociatii” iar forumul este “locul de joaca din fata casei” unde stam de povesti intre noi (asociatii) dar si cu vecinii ( simpatizantii)
Asa cum a spus si Nelu, scopul asociatiei este foarte clar in statut, in capitolul 2
viewtopic.php?f=16&t=872&p=61487&hilit=statut#p61487
Asociatia noastra este o asociatie fara scop lucrativ. In cadrul persoanelor juridice fara scop lucrativ (nepatrimonial), adica a organizatiilor non-profit se includ toate organizatiile inzestrate cu personalitate juridica, ai caror membri convin sa puna în comun, in mod statornic, contributia lor materiala, cunoştintele şi activitatea lor, pentru satisfacerea unui scop nepatrimonial in acord cu interesele generale ale societatii.
Scopul propus a fi dus la indeplinire intr-o Asociatie, are la baza in mod preponderant munca asociatilor, ( nu doar a unora) in general voluntara. Dar asta s-a mai spus...
V-as ruga daca se poate, pastrati firul subiectului asa cum l-a prezentat Ciprian, faceti comentarii si propuneri constructive.

Si fara sa se supere nimeni, cei care fac comentarii dar nu sunt asociati sau nu au de gand vreodata sa devina, asa cum am spus si mai sus, stau cu noi la “locul de joaca din fata casei”, participa la jocul nostru si sunt unii multumiti, altii nemultumiti de calitatea jucariilor.. :roll:
Scrie răspuns