Bravo Ciprian, ma bucur cand vad ca exista rulotisti care gandesc si in acest sens.
Dupa cum se stie, sau ar trebui sa se stie, o asociatie de genul acesta se bazeaza
numai pe voluntariat.
Acest voluntariat nu trebuie facut de 2-3 oameni cum mai mereu se intampla pe la noi. Asociatie inseamna deja un grup de oameni care adera si isi propun anumite obiective in concordanta cu scopul in care a fost creata aceasta.
Raspunsul la intrebarile puse de tine Ciprian "ce ar trebui sa faca asociatia ... ?" si ce ar trebui sa faca membrii pentru asociatie ? sunt clar stipulate in Statutul acesteia. La o citire atenta vei gasi raspunsurile.
Sigur, orice adaugire benefica breslei este binevenita.
Apreciez in mod special punerea pe tapet de catre tine a punctului B. Din experienta iti spun ca aici nu va da lumea ghes, din pacate.
Au avut loc alegeri in urma ca cateva luni si au fost alesi cativa oameni noi in CD, acum, crede cineva ca se pot face minuni peste noapte ?
Nae scrie:
Popescu Niculae scrie: ... in afara de sedintele pentru a bana sau avertiza nu s-a facut absolut NIMIC ...
Daca multi gandesc ca tine Nae, atunci e o mare tragedie. Sper ca nu!
Tu Nae, din pacate ai ceva polite de platit. Daca ceea ce ai scris consideri ca este adevarat si nu vad sa fie altfel din moment ce ai scris acel "nimic" cu majuscule, cred ca esti mult prea subiectiv si nu ar mai fi cazul sa postezi in cadrul acestui subiect in care autorul mentioneaza explicit ca nu doreste sa transforme acest topic intr-unul de scandal. Daca nu incerci sa fii obiectiv, urmeaza-mi sfatul ! Eu si cred ca nu numai eu, am vazut cateva lucruri facute pana acum, am vazut destule parteneriate incheiate fie cu campinguri din tara si strainatate, fie cu societati de prestari servicii, insa, trebuie tinut cont totusi ca abia s-a incheiat perioada de concedii.
Forta unei astfel de asociatii este data dupa parerea mea de grup, nu doar de cativa oameni din conducere. Am mai spus aceste lucru si in alta parte, insa se pare ca degeaba.
Cu cat se vor implica mai multi, cu atat rezultatele obtinute vor fi mai multe si benefice membrilor asociati.
Nu ezitati sa va implicati !
Inca odata, felicitari Ciprian pentru ca-ti pui si astfel de probleme, tie si celorlalti.