- 18.06.2011, plecare dimineata la ora 8.30 si am travesat Polonia care nu se mai termina, drumuri relativ bune, aglomerate si fara plata. pret motorina 4.97 zloti, in euro nu stiu, ( cautai si voi),am intrat in Lithuania, unde am dormit in parcare la o benzinarie in localitatea Marijampole si am platit 5 euro ca era pazita. Am avut parte de un foc de artificii, fiind spectatori la o nunta cu dansuri traditionale. Poze nu am facut ca nu am vrut sa deranjam, dar a fost frumos. km parcursi 822.
19.06.2011, plecarea la ora 8 si am traversat Letonia, unde am fost detectat de radar cu viteza de 70 km/h in zona de restrictie la 50 km/h ( pe un dig in orasul Dole) si amenda a fost Una bucata bere Ursus la doza ( scump frate, scump :D ). Am continuat calatoria fara alte incidente pana la Tallin in Estonia. Am ajuns pe la ora 18.30, dar nu am gasit loc pe feribot si am cumparat bilet pentru cursa de dimineata. Pret bilet 240 euro, se taxeaza la nr. persoane, lungime si inaltime ansamblu rulota masina. Eu am declarat 10 m lungime si 2.50 m inaltime, dar pe frry la imbarcare aveau lasere si au detectat ca am lungime 12 m si inaltime 2.62, asa ca am mai dat 50 de euro. 616 km parcursi. Seara am vizitat orasul Tallin care este foarte frumos si deja se faceau simtite noptile albe.