Apartenenta la un anumit forum sau asociatie nu ne face mai rulotisti decat suntem !
Nu fac parte dintre cei cu care mentionati ca v-ati intalnit, insa pot sa va spun ce sunt intru totul de acord cu cele precizate.
In general, animozitatile care apar sunt rezultatul unor neintelegeri intre anumite persoane. Nu este bine ca aceste animozitati sa fie transferate la nivel de forumuri sau asociatii. Toti, dar absolut toti suntem trecatori, asociatiile si forumurile speram sa ramana.
Pe scara timpului, noi toti cei prezenti pe aceste forumuri, vom fi considerati pionierii acestei pasiuni nascute de curand in Romania.
O dovada in acest sens, deja s-a consumat in toamna anului trecut in delta. Locatia ACCCR a devenit si locatia Clubrv. Cred ca Ionut, cand a scos la drum rulotele, nu a tinut cont de apartenenta la o asociatie sau alta. Toti suntem rulotisti !Constantin CURELEA scrie:... sa fim prieteni, oriunde ne-am afla !...
Sigur, probabil vor mai exista mici intepaturi, mici reprosuri, insa ce trebuie sa ne caracterizeze la nivel de asociatie sau forum este exact ce am citat anterior.