Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Da, o iesire reusita in care a dominat voia buna si bunul simtz.
Ne-am regasit prietenii mai vechi, am cunoscut altii noi si-am redescoperit (daca mai era necesar) ce locuri minunate are tara noastra.
Ca un facut, ploaia ne-a udat doar in drumul spre casa.....
pentru noi a fost cel de al II-lea contact cu ,,familia rv" adica cu niste oameni care inteleg sa petreaca in natura putinul timp liber de care dispun , deasemenea un camping cu oameni primitori ,un decor specific zonei montane (capite de fan,in fata munti,in spate...tot munti) in concluzie asteptam si alte intalniri la fel de reusite [poate chiar mai reusite],intalniri la care speram ca si noi sa ne implicam mai mult[pana acum mai mult am ,,observat"]. mai jos ceva poze facute din pct. nostru de vedere:
Sa va spunem si noi ce bine ne-am simtit?Cred ca s-a vazut dupa oftica teribla de la plecare.Si ca sa mai rasuciti putin cutitul in rana ati mai pus si poze din ultima seara. :x .A ramas o singura posibilitate sa va reabilitati - sa reeditam!
Punem si noi cateva poze si speram sa ne revedem cat mai curand!