Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Raluca mea inca mai suspina...Nopatea trecuta abia am tinut-o sa nu doarma in rulota...
Incheiem astfel prima noastra iesire si cum suntem puternic virusati nu facem decat sa visam la urmatoarea.Ne-am simtit minunat !!!
Am uitat si sa facem poze...avem doar cateva pe care le gasiti aici:http://picasaweb.google.com/irina.strim ... gareni1Mai#
A fost o iesire extraordinara si am fost primiti excelent de catre membri clubului.Intradevar mi-am incarcat bateriile si astept noi propuneri pt participare.Multumesc pe aceasta cale domnului Bucataru pentru meniul oferit tuturor participantilor( aperitiv-oua umplute cu intuneric;felul 1-ciorba de picioare de scaune;felul 2-miros de curcan pe varza ; desert-rabdari prajite pregatite cu truda si transpiratie de doamna Zana)
Da, intr-adevar, inca o iesire reusita cu prieteni mai vechi si mai noi...
Insa am dat atatea ture in jurul unei "anumite" rulote dupa bonusul promis, incat am ajuns acasa ametit.
Hai, ca poate pozele vor spune mai multe:
Sanatosi sa fim...restul iese din respect si prietenie