Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Frumos si....profitabil de asta data! :D
Am pescuit,am facut excursii la picior si cu ATV-ul. Pentru cunoscatori,drumul de la Izvorele Cernei pana la Cheile Butii(Valea Jiului) e practicabil acum. Se poate face cu Atv-ul,bicicleta,motocicleta sau masini inalte.
Le maresc deseara. Pe Picassa nu mai pun ca ia foc Calin si se caleste varza de colo! :D
Chiar vroiam sa va scriu ca ImageShack-ul suporta acum transformarea mai multor poze dintr-o data ....dar se pare ca,desi setat pe 800/600....le face mici.
Ofticosilor! :D Somon cu.....piele de pastrav,nu? :D De 1 Mai plec in Croatia la Split dar in weekendul urmator va invit la o partida de pescuit. Nu mai mult de 10 rulote! Fara plase,doar cu undite. Rame si momeala artificiala si....prindem "somoni" de astia patati! :lol:
Mai! Pai eu mi-am dus rulota veche acolo pentru voi??? :lol:
Cred ....ca se poate Dane. :D In principiu e de 4 persoane. Sa fac oare un tabel cu inscrieri? :lol: