Teren pentru camping in Vama Veche

topicuri de informare
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
danacartana

Teren pentru camping in Vama Veche

Mesaj de danacartana »

Buna ziua,
Am un teren mic (350m) in Vama Veche la 700m de plaja, fara utilitati. Credeti ca se poate folosi pentru campare? M-ar interesa sa-l las cuiva in administrare pe perioada verii. Imi dati vreun sfat? :)
Va multumesc.
Liviu Covaci
Membru forum
17

Re: Teren pentru camping in Vama Veche

Mesaj de Liviu Covaci »

Pentru a da un raspuns,eu unul as avea nevoie de mai multe detalii si anume,daca este apa,curent,macar la vreun vecin binevoitor,adica contra unui cost de bun simt,drum de acces etc.
Deasemeni ar trebui o descriere a localizarii terenului fata de anumite puncte de reper cunoscute si nu in ultimul rand,un pret pe luna sau pe sezon...
Astept cu interes noi detalii.Cine stie,poate "se leaga" ceva constructiv...
danacartana

Mesaj de danacartana »

Va multumesc pentru raspuns.
Terenul este cam la 100m in dreapta soselei, din dreptul semnului de terminare localitate. Eu am aproximat 600-700m pana la plaja. Drum de acces este, insa nu sunt utilitati. Exista o casa in apropiere si as putea vorbi cu acest vecin sau cu cei care au teren langa mine sa incercam sa gasim o solutie. Din pacate nu cred ca pot ajunge acolo mai devreme de 3 sapt./o luna. Pretul nu va fi mare. M-as bucura sa ii poata fi de folos cuiva :)
Ramona Vieru
Membru forum
16
Oras: BUCURESTI
Data nasterii: 27 Iul 1981

Mesaj de Ramona Vieru »

Si pe mine ma intereseaza acest subiect ....Se aproprie 1 Mai si poate facem o intalnire in Vama Veche.
vieruramonacarmen@yahoo.com
Fam.Vieru:0722737481
P.S.Traiasca albinele care ne polenizeaza florile.
Scrie răspuns