Anul acesta am hotarat sa vizitam o parte din Turcia, obiectivul principal Pamukkale. Prima oprire camping Saros, care este la o distanta rezonabila fata de Ro, a mai fost prezentat in alte postari, direct pe plaja. Apoi Pamukkale, camping Tepe, 570 km de la Saros. Deasupra la travertine pe un deal, la 5km de oras, piscina, terasa, nu au restaurant, un camping ingrijit. Pret 80 lire/zi. Va puteti da cu parapanta, pret 100euro, afacerea patronului de la camping. Exista un microbuz care trece pe acolo sau mergeti pe jos daca vreti miscare. Se poate sta si in oras in parcare sau in alt camping, stiu ca exista dar nu l am cautat. Intrarea la travertine aprox. 10 euro, se poate sta o zi intreaga. Recomandat sa mergeti in costume de baie daca este cald afara, va puteti balaci in toate bazinele. Sus este piscina antica, unde de asemenea puteti face baie. Preturi exagerate la toate localurile din interior, recomand provizii... Sus puteti vizita amfiteatrul, e un pic de mers dar merita. Nu pun poze, am clipul...
.
https://www.youtube.com/watch?v=UeD4_LB ... e=youtu.be