Acum aproape un an,imi doream printre altele:
Nu-l cunsoc personal pe Bucataru' (Cristi) decat din postari.Dar mi-as dori sa fie PRESEDINTE VOLUNTAR RESPONSABIL CU ATMOSFERA RECREATIVA.Pentru cei care nu contribuie si nu imbunatatesc atmosfera de voie buna si distractie sa aplice "tratamentele" binecunoscute din postarile lui...
Intre timp,linistea s-a asternut pe forum,dar Bucataru' a decis sa plece,sa nu mai
scrie aici sau in alta parte.
Citeam in trecut postarile lui si ma amuzam copios.Cand se mai "aprindeau" uneori discutiile interventiile lui starneau ilaritate si parca mai atenuau din tensiunea aparuta.
Ieri,am avut placerea sa-l intalnesc aici la Cluj,pentru cateva ore,el fiind doar in trecere.Un adevarat OM;placut,jovial,sufletist si cu un mare caracter.Nonsalant, exact asa cum mi-l imaginam din postarile lui,a reusit sa ma binedispuna sa ma faca sa uit de stresul si grijile pe care le aveam in ultimele zile.Ne-am(si m-am) distrat de minune ascultand intamplari petrecute la intalnirile rulotistilor la care a participat el(eu doar la Laguna am participat si atunci din pacate el n-a reusit sa vina).
Pot spune fara falsa modestie ca mi-as fi dorit sa nu se termine intalnirea atat de repede,sa nu trebuiasca sa plecam fiecare la indatoririle pe care le aveam.Acum regret si mai mult ca n-am avut ocazia sa particip la intalnire unde a fost si el.Dar speranta moare ultima si poate tot ne vom incrucisa la vreo intalnire.
Acum imi doresc de la Club RV ca el si altii ca el sa fie prezenti si pe forum si sa ne mai faca sa uitam de realitatea cruda care ne macina uneori.
Reiterez ce am mai scris anul trecut
Cine nu gusta umorul,"cine nu stie sa rada, sa glumeasca sau sa zambeasca, acela nu cunoaste farmecul vietii si magia fiecarei clipe pe care ne-a daruit-o Dumnezeu, nu are prieteni ..."
Cum rulotismul presupune recreere,agrement,buna dispozitie,avem (cel putin eu,dar sunt convins ca mai sunt multi altii,chiar daca nu toti)nevoie de oameni ca el,atat pentru atmosfera de la intalniri cat si pe forum.
L.E.Cristi,daca ajungi cumva sa citesti acest mesaj,eu te rog sa revii,sa ne mai : "stresezi" :mrgreen: cu postarile tale savuroase.Sunt convins ca nu toti te-au agreat si te agreeaza,dar cum niciodata nu poti multumi pe toata lumea,este suficient daca sunt multumiti o majoritate,minoritate,ce-o fi...parca are importanta...cert este ca pentru unii contezi si ai un efect benefic asupra spiritului.