Turcia - circuit iunie 2014

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Alin Mihaila
Membru forum
12
Oras: București
Data nasterii: 08 Iul 1981

Re: Turcia - circuit iunie 2014

Mesaj de Alin Mihaila »

Frumoasa vacanta! :D De fapt ca mai toate iesirile pe care le-ati facut si pe care le-am urmarit cu mare interes.
Cred ca anul viitor tot in a doua jumatate a lunii iunie, daca nu intervine ceva neprevazut, vom calca pe urmele dumneavoastra.
Multumim pentru detalii!
Dacia Duster 1.5 dCi, 4x4 + Hobby 440 Excellent Easy
Totul pentru țară, nimic pentru mine- Carol I
Tel. 0748124289
Rusu Mihail
Membru fondator
20
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Iun 1956

Mesaj de Rusu Mihail »

Alin M., asa cum am scris aici cit si in topicul celei de a 2a excursii in Turcia din Sept 2014, vom organiza o vacanta la ANT camping, cu cei ce doresc asta in luna iunie 2015 :)
Am revizitat locul si cu alti colegi in septembrie ( viewtopic.php?f=102&t=7747 ) Se pare ca vom fi "o trupa si mai complexa", in iunie 2015, la ANT.
Am preferat sa descriu cu amanunte, inclusiv cu clipuri, ca sa poata vedea detaliile si cei de acasa. Asa vor sti cum este drumul, dar si conditiile zonei cit si a campingului ANT.

Deci, Alin, ne bucuram daca va veti alatura colectivului ce va face un inceput de sezon in Turcia, anul viitor in Iunie. Pina atunci, sa fim sanatosi si sa mai facem citeva "iesiri"
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

Un coleg moderator deja a facut curatenie aici.
Subiectul poate continua fiind unul turistic ....rulotistic...
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Scrie răspuns