Decizia pt. aceasta excursie a fost luata este drept, cam in scurt, dar totusi ni s-a alaturat un echipaj de rulotisti, prieteni din Ploiesti. Plecare din Giurgiu 19 iunie, intoarcerea pe 1-2 iulie.
Mentionez ca nu sintem la prima abatere, ci la a 3a cu camperul prin Turcia si vom reveni cu siguranta, deoarece am fost multumiti de conditiile de campare, de drumuri, de preturi si altele
Voi incerca sa sintetizez ce a fost mai important in acest circuit, in care am stationat la 5 campinguri. Veti gasi astfel detalii despre drum, campinguri, tarife, obiective si de comportament.
Traseul a insumat in total 2300 km (RO-Kusadasi-RO) in 12 zile cu 5 campari, fiecare a cite 2-3 zile. Am impartit etapele in asa fel, incit am condus doar citeva ore intre punctele de sedere.

ETAPA 1
19 iunie 2014 - Plecarea din Giurgiu la ora 9, strabatind Bulgaria prin Targoviste, cu detinatia Camping Saros, in apropiere de Gelibolu. A fost singura portiune mai lunga, cu sosire la ora 18
Imagini cu plecarea, vama bulgara si turca. De mentionat ar fi ca pe Bulgaria, trebuie atentie la denivelarile de prin localitati, ce nu-s marcate si pot creea mari neplaceri in..wc-urile chimice :D

Camping Saros - ( http://www.saroscamping.com ) - Coordonate GPS : N 40° 34′ 59.24″ - E 26° 50′ 17.17″ - Tarif 15 euro / 24 h / echipaj cu totul inclus. Terasa restaurant in incinta, pe plaja. Poze :

Campingul e administrat de proprietar care se ocupa indeaproape de orice client. Cina luata pe terasa la ora de seara e de nota maxima. Preturi decente, servire super, cu numai 10 euro/ pers...
In concluzie am stat 2 nopti si ne-a placut. De la Giurgiu la Saros Gelibolu sint 540 km. Conditiile din camping se pot lesne vedea in poze, dar in special, in clipul ce-l voi posta in finalul descrierii.

Urmeaza Clipul aferent acestei primei Etape, in care veti putea vedea practic, starea drumului prin Bulgaria, trecerea prin vami, drumurile prin Turcia si in special imagini din camping Saros.
Avind in vedere ca sintem la mijlocul lui iulie, va dorim Vacante placute !
.