greseala R.A.R?

bancuri, zvonuri, hobby-uri, imagini, filme haioase, chat, ID-urile membrilor...
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Mihai Gheorghe

Re: greseala R.A.R?

Mesaj de Mihai Gheorghe »

Remorcile si rulotele pot sa mearga direct, fara programare!
Mihnea Donescu
Membru forum
16

Mesaj de Mihnea Donescu »

Multumesc
Mercedes W124.019,Audi A3 quattro +Hobby Prestige 545,si ultima achizitie,o veche remorcuta de 750 cu suspensie McPherson...
Titel Cojocaru
Membru forum
16

Mesaj de Titel Cojocaru »

asa este
0769267947 mitsubishi pajero+fendt 510
Popescu Niculae
Membru forum
14
Oras: alexandria
Data nasterii: 14 Sep 1959

Mesaj de Popescu Niculae »

Rulotele Anglia majoritatea depinde de producator au diferenta de greutate foarte mica , la mine este 900 si MMA 925 ,am fost la RAR si mis-a spus ca nu este nici un fel de greseala greutatile trecute pe carte sunt stabilite de producator si nu poate schimba greutatile decit producatorul deci ei la cintaresc sa se afle in treaba ce le da calculatorul din cartea de la producator asta trec in cartea de identitate.Oricum cintarele de la RAR sunt de ris.Eu am cintarit rulota mea si am o difernte de aproape 100 de kg intre ce a dat producatorul si cintar , am avut 837 de kg pe un cintar si 849 pe alt cintar deci nici decum cele 900 de kg stabilite de producator.
COMPASS RALLYE GTE 400/2-1998-- Mercedes Vito+AUDI A6
NAE - 0761211081
Scrie răspuns