Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Vino si tu în parc sa susții acest fenomen, nu sta acasă!
N v d m
mâine.duminica în parcul Izvor intre h 10-19...
CEI ce dețin echipament Clubrv sunt rugați sa.vina echipați.....
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Astăzi n-a fost atât.de.multa lume în parc comparativ.cu ieri.sambata.din ce mi-au spus colegii, însă a am fost abordați de câțiva interesați...vom.avea pe.viitor inclusiv o colaborare cu Asociația turism Verde....voi dezvolta subiectul și.vom face o întâlnire comuna.
Asa am.stabilit cu dl.Constantin Serban.presedintele asociației care ne pune la dispoziție patru hectare de teren la Breaza PT o acțiune comuna.
În numele colegilor le mulțumesc tuturor celor care au venit azi sa ne vada și sa ne susțină!
Fişiere ataşate
In urma vizitei noastre din parcul Izovor la festivalul Viata Verde ( sept 2016 ) am legat o colaborare cu dl. Constantin ( presedinte al Asociatiei Turism Verde ) , care ne-a invitat la Sultanu langa Campina pe terenul sau proprietate privata la cca. 100 km de Bucuresti pt. a organiza o intâlnire la care se vor desfasura activitati cum ar fi :
- tura cu biciletele in zona
- plimbare/ drumetie
- discutii despre protejarea mediului
- masa comuna organizata de noi
Costurile ar fi zero.
Ramane sa ne gandim cand vrem sa organizam acest eveniment .
Cei de la Asociatia Ecologica Turism Verde ne roaga ca la aceasta întâlnire sa nu facem foc de tabara si le vom respecta dorinta .
Daca aveti propuneri pt. data la care sa organizam , le astept .
Multumesc inbca o data celor care au venit in parc sa sutina rulotismul din Romania !
Il rog pe Cristi Neaga daca mai are si el 2-3 foto de a doua zi ( duminica ) sa posteze...
Sarbatorile pascale 2017 propun sa le petrecem aici. Omul eco mi-a placut si mie.
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India
Sunt in discutii cu el , cu Constantin , sa-l ajut sa faca un fel de camping eco langa Câmpina la Sultanu, singurul avantaj pe care i l-am cerut/ propus, este campare gratuita pt. noi toti - ClubRV ( membrii asociati ) .
El este unul din initiatorii ” Let s do it Romania !”
Am si stabilit sa facem o intâlnire la el. Are suprafata pe care intra 20-30 rulote si câteva containere de metal model shipping ( maritime ) pe teren pe care eu am sa -i propun sa le placam ( imbracam ) cu lemn sa le facem casute NU SA LE VANDA cum s-a gandit el.
Campingul se vrea unul eco fara poluare de nici un fel , fara generatoare fara foc de tabara.
IL vom ajuta sa facem cumva o fosa eco , vedem ... momentan vremea nu e prielnica...
Terenul este drept si are cateva mii de mp .
Constantin este deschis la orice si nu este interesat neaparat de avantaje materiale . Isi doreste insa sa faca ceva aici langa Breaza/ Campina unde are o proprietate ...
Am semnat cu el (cu Asociatia Ecologoica TurismVerde) si un contract de parteneriat , prin care la întâlniri s-a angajat sa vina sa vorbeasca despre impactul turismului asupra mediului , iar pe viitor sa avem actiuni comune .
Ne apreciaza si si-a un dorit parteneriat cu noi pt ca a observat ca suntem printre putinii turisti care iubesc si respecta natura , in sensul ca suntem cam singurii cu panouri solare , cu gunoiul de la intâlniri strans pe care nu -l imprastiem , cu iesiri in natura unde avem grija cum ne comportam ...
Zona este f. placuta am si cateva foto...
Exista fantâna in vecinatate si ramane sa vad de unde s-ar putea lua curent...
In acest sens s-ar putea face o locatie aici... la el ...
Fişiere ataşate