Stimați și onorabili colegi,
Sunt membru pe acest forum de un an, deci, relativ nou. Vă mulțumesc pentru faptul că m-ați acceptat alături de voi și pentru că mă suportați în continuare :D .
Nu îl cunosc personal pe colegul
Dragoș Marin, inițiatorul acestui topic. Răspunsul meu, aici, i se adresează atât lui, cât și tuturor colegilor. Pot să vă spun că Dragoș Marin m-a convins definitiv, să postez urgent un topic în care caut, încerc, să dau întălnire, să unesc pe toți colegii din
Zona de Nord-Est a României. Acest topic va apărea în foarte scurt timp. Textul este deja scris, sunt câteva luni de zile de când mă gândesc la noul topic pe care vreau să-l postez, dar încă nu i-am găsit un titlu care să atragă oamenii și să-i facă să-l citească. De obicei, sunt mai pretențios, încerc să fiu cât mai atent în exprimare. Titlurile topicurilor sunt importante.
Eu citesc zilnic ceea ce scriu colegii, aici, pe forum. Dacă știu să răspund, atunci o fac cu plăcere. Nu vă ascund faptul că sunt membru, activ, și pe alte forumuri care au ca subiect: rulotitul („boala” noastră, a celor de pe acest forum). Îmi place acest forum. Am găsit aici foarte multe informații utile și interesante. Am întâlnit aici oameni, colegi minunați pe care îi respect și cu care mă înțeleg foarte bine. Cu această ocazie vă salut încă o dată pe toți, minunații mei colegi!
Este un lucru extraordinar faptul că, aici, pe acest forum, sunt atât de mulți membri.
Vă felicit pentru acest lucru!
Și aș vrea
să rămânem în continuare aceeași frumoasă, elegantă și distinsă comunitate!
Am constatat totuși, și eu, cu surprindere și tristețe, că există o oarecare răceală, moleșeală, liniște, „liniștire” (dacă vreți), în general, în ceea ce privește activitatea pe acest forum.
Să fie oare de vină anotimpul? Să fim oare triști, decepționați, într-o oarecare stare de nervozitate sau nerăbdători pentru că un nou sezon de rulotit stă să înceapă și se apropie parcă prea încet și parcă nu mai începe? Nu știu. Voi ce credeți?
Dragoș Marin, vreau să-ți mărturisesc cu bucurie și cu sufletul deschis, că, începând din luna martie – aprilie, sau mai sigur aprilie – mai voi cumpăra noua asigurare la rulotă, și, dacă te interesează, voi fi plecat aproape fiecare weekend.
NU MAI STAU PE ACASĂ! ÎN WEEKEND, MĂ MUT LA RULOTĂ!
Pentru că nu-mi este rușine să spun că motorina (cel puțin pentru mine) e destul de scumpă ...., și pentru că nu-mi permit să fac deplasări foarte lungi (nici ca bani, nici ca timp), voi merge de fiecare dată, ca de obicei, în alte și alte zone ale Județului Suceava. Am, de asemenea, programate ieșiri, încă de anul trecut, în Județul Neamț.
Important este să fiu în natură, nu contează unde.
Dacă te încântă ideea, poți veni oricând la Suceava pentru a petrece, împreună cu prietenii mei dragi, într-un mod foarte plăcut, sfârșitul de săptămână. Am câțiva colegi din zona Piatra Neamț și Iași, cu care mă înțeleg foarte bine și care vor veni și ei la Suceava ca să ne întâlnim. Pentru fiecare sfârșit de săptămână am vizate alte și alte locuri și zone din județ. Trebuie să-ți spun că, din cauza prețurilor exagerat de mari, în general, dar mai ales la mare,
NU sunt adeptul campingurilor. Și rulota mi-am dotat-o în acest sens. Vom discuta mai multe detalii, când ne vom întâlni. În rest, sper ca toate să fie exact așa cum mi-am dorit.
Iată aici încă o propunere pe care am făcut-o și care rămâne deschisă:
viewtopic.php?f=167&t=8474&p=106987&hil ... te#p106987
Poate că se potrivește ceva, măcar o bucățică de traseu, cu planurile tale de concediu, Dragoș Marin, sau ale colegilor? Citiți topicul mai sus prezentat. Nici acolo și nici în multe alte topicuri pe care le-am deschis, nu s-au prea înghesuit colegii să răspundă.... Să fie lipsa de timp principala problemă?
Revenind la ieșirile mele de la sfârșitul săptămânii, vă asigur pe toți colegii că, pe mine mă veți găsi în fiecare weekend sau aproape în fiecare weekend, pe câmpiile Bucovinei, la porțile mânăstirilor din Bucovina, în zone care uimesc prin frumusețe, binecuvântate, din această magnifică parte de țară. Locuri sunt destule. Mă puteți contacta pentru detalii la numărul de telefon din semnătură. Încă un detaliu: aici, în zona noastră, nu veți muri de foame, vă asigur. Anul trecut, când ieșeam cu rulota la munte, veneau oamenii la noi, la rulotă. Ne întrebau dacă avem nevoie de ceva; veneau la rulotă și întrebau dacă ne pot ajuta cu ceva, dacă nu vrem de mâncare pentru copii: lapte, ouă, slănină, cârnați, dulceață, de toate. Totul proaspăt, totul de casă, totul adus la rulotă, totul:
PRODUS ÎN BUCOVINA.
Știți voi, dragi colegi, în ce zonă minunată a țării stau eu? Veniți și vedeți. Dacă ați mai fost cândva, mai veniți încă o dată, și încă o dată, mereu!
Vine primăvara, începe sezonul, bucurați-vă!