Topicuri cu iesiri/Intalniri din ce in ce mai putine...

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Terecoasa Adrian
Membru forum
10
Oras: Busteni
Data nasterii: 24 Mai 1979

Re: Topicuri cu iesiri/Intalniri din ce in ce mai putine...

Mesaj de Terecoasa Adrian »

Am observant si eu ca membru forum o reducere a postarii de topicuri cu intalniri propuse de membrii Club RV Romania atat a membrilor asociati cat si a membrilor forum care se stie ca pot initia astfel de topicuri de intalniri cu conditia clara de a participa si de a se implica in organizarea acelei intalniri.De ceva vreme aceste topicuri in cadrul forumului ClubRv Ro,s-au imputinat,motivele mai mult sau mai putin cunoscute,unele dintre ele ar fi zic eu:initiativa care lipseste ,responsabilitatea organizarii de astfel de evenimente sau frica de asa ceva,lipsa banilor,distantele prea mari in km intre domiciliul celor care vor sa participe si aici ajungem iar in domeniul banilor :) ,in ceea ce a scris Dragos Marin colegul nostru, se refera exclusiv la organizarea de intruniri a membrilor asociati ai acestui club pe Faceebok ,intruniri postate in cadrul grupurilor de rulotisti,mai precis Grupul Oficial ClubRv RO si Grupul Posesorilor de Rulote si Autorulote din Romania grupuri din care fac si eu parte si parerea mea este ca toti din acest club ar trebui sa facem parte din ele si nu numai,eu propun daca tehnic este posibil celor care administreaza aceste grupuri de pe Facebook sa faca posibil atunci cand se fac astfel de intruniri in cadrul acestor grupuri de pe faceebook ,grupuri care din cate stiu eu apartin tot acestui club ,aceste intruniri sa se posteze automat si pe forum sau o conexiune printr-un link sau alta modalitate ,ca membrii ai acestui club care sunt mai la inceput in club sau care nu sunt familiarizati cu tehnica sa afle de aceste intruniri mai usor si sa nu se simta marginalizati(dati la o parte),fata de aceste intalniri.O alta propunere cu care vin este de organizarea de intalniri pe zone geografice pentru a scurta distantele parcurse si implicit cheltuirea de bani ,bani pe care multi dintre noi nu ii avem,iar pentru realizarea acestui lucru este necesara implicare tuturor din acest club pentru ca impreuna formam o mare familie,familia ClubRV RO.
Rulota Swift Corniche 14/4 tractata de Dacia Logan Mcv 1,6 16v
Terecoasa Adrian,Tel:0726605247
E-mail:terecoasa_adrian@yahoo.ro
Florin Smolnicki
Membru asociat
10
Oras: Suceava
Data nasterii: 01 Ian 1917

Mesaj de Florin Smolnicki »

Stimați și onorabili colegi,

Sunt membru pe acest forum de un an, deci, relativ nou. Vă mulțumesc pentru faptul că m-ați acceptat alături de voi și pentru că mă suportați în continuare :D .
Nu îl cunosc personal pe colegul Dragoș Marin, inițiatorul acestui topic. Răspunsul meu, aici, i se adresează atât lui, cât și tuturor colegilor. Pot să vă spun că Dragoș Marin m-a convins definitiv, să postez urgent un topic în care caut, încerc, să dau întălnire, să unesc pe toți colegii din Zona de Nord-Est a României. Acest topic va apărea în foarte scurt timp. Textul este deja scris, sunt câteva luni de zile de când mă gândesc la noul topic pe care vreau să-l postez, dar încă nu i-am găsit un titlu care să atragă oamenii și să-i facă să-l citească. De obicei, sunt mai pretențios, încerc să fiu cât mai atent în exprimare. Titlurile topicurilor sunt importante.
Eu citesc zilnic ceea ce scriu colegii, aici, pe forum. Dacă știu să răspund, atunci o fac cu plăcere. Nu vă ascund faptul că sunt membru, activ, și pe alte forumuri care au ca subiect: rulotitul („boala” noastră, a celor de pe acest forum). Îmi place acest forum. Am găsit aici foarte multe informații utile și interesante. Am întâlnit aici oameni, colegi minunați pe care îi respect și cu care mă înțeleg foarte bine. Cu această ocazie vă salut încă o dată pe toți, minunații mei colegi!
Este un lucru extraordinar faptul că, aici, pe acest forum, sunt atât de mulți membri.
Vă felicit pentru acest lucru!
Și aș vrea să rămânem în continuare aceeași frumoasă, elegantă și distinsă comunitate!
Am constatat totuși, și eu, cu surprindere și tristețe, că există o oarecare răceală, moleșeală, liniște, „liniștire” (dacă vreți), în general, în ceea ce privește activitatea pe acest forum.
Să fie oare de vină anotimpul? Să fim oare triști, decepționați, într-o oarecare stare de nervozitate sau nerăbdători pentru că un nou sezon de rulotit stă să înceapă și se apropie parcă prea încet și parcă nu mai începe? Nu știu. Voi ce credeți?
Dragoș Marin, vreau să-ți mărturisesc cu bucurie și cu sufletul deschis, că, începând din luna martie – aprilie, sau mai sigur aprilie – mai voi cumpăra noua asigurare la rulotă, și, dacă te interesează, voi fi plecat aproape fiecare weekend.
NU MAI STAU PE ACASĂ! ÎN WEEKEND, MĂ MUT LA RULOTĂ!
Pentru că nu-mi este rușine să spun că motorina (cel puțin pentru mine) e destul de scumpă ...., și pentru că nu-mi permit să fac deplasări foarte lungi (nici ca bani, nici ca timp), voi merge de fiecare dată, ca de obicei, în alte și alte zone ale Județului Suceava. Am, de asemenea, programate ieșiri, încă de anul trecut, în Județul Neamț.
Important este să fiu în natură, nu contează unde.
Dacă te încântă ideea, poți veni oricând la Suceava pentru a petrece, împreună cu prietenii mei dragi, într-un mod foarte plăcut, sfârșitul de săptămână. Am câțiva colegi din zona Piatra Neamț și Iași, cu care mă înțeleg foarte bine și care vor veni și ei la Suceava ca să ne întâlnim. Pentru fiecare sfârșit de săptămână am vizate alte și alte locuri și zone din județ. Trebuie să-ți spun că, din cauza prețurilor exagerat de mari, în general, dar mai ales la mare, NU sunt adeptul campingurilor. Și rulota mi-am dotat-o în acest sens. Vom discuta mai multe detalii, când ne vom întâlni. În rest, sper ca toate să fie exact așa cum mi-am dorit.
Iată aici încă o propunere pe care am făcut-o și care rămâne deschisă:
viewtopic.php?f=167&t=8474&p=106987&hil ... te#p106987
Poate că se potrivește ceva, măcar o bucățică de traseu, cu planurile tale de concediu, Dragoș Marin, sau ale colegilor? Citiți topicul mai sus prezentat. Nici acolo și nici în multe alte topicuri pe care le-am deschis, nu s-au prea înghesuit colegii să răspundă.... Să fie lipsa de timp principala problemă?

Revenind la ieșirile mele de la sfârșitul săptămânii, vă asigur pe toți colegii că, pe mine mă veți găsi în fiecare weekend sau aproape în fiecare weekend, pe câmpiile Bucovinei, la porțile mânăstirilor din Bucovina, în zone care uimesc prin frumusețe, binecuvântate, din această magnifică parte de țară. Locuri sunt destule. Mă puteți contacta pentru detalii la numărul de telefon din semnătură. Încă un detaliu: aici, în zona noastră, nu veți muri de foame, vă asigur. Anul trecut, când ieșeam cu rulota la munte, veneau oamenii la noi, la rulotă. Ne întrebau dacă avem nevoie de ceva; veneau la rulotă și întrebau dacă ne pot ajuta cu ceva, dacă nu vrem de mâncare pentru copii: lapte, ouă, slănină, cârnați, dulceață, de toate. Totul proaspăt, totul de casă, totul adus la rulotă, totul: PRODUS ÎN BUCOVINA.
Știți voi, dragi colegi, în ce zonă minunată a țării stau eu? Veniți și vedeți. Dacă ați mai fost cândva, mai veniți încă o dată, și încă o dată, mereu!

Vine primăvara, începe sezonul, bucurați-vă!
+40 749 233 299 (Orange)
Cosmin Man
Membru forum
11
Oras: Cluj Napoca
Data nasterii: 20 Iul 1981

Mesaj de Cosmin Man »

AM observat si eu ca multe intalniri apar pe facebook, fara a fi ceva anuntat. Din pacate, pentru mine distanta si timpul este cel mai mare impediment, majoritatea intalnirilor fiind in partea de sud-est a tarii. Ori, de la Cluj la Bucuresti e un drum de 7 ore, ceea ce exclude un weekend in zona.
Xgoautorulote.ro

Tel: 0762662331
Isdraila Ioan
Membru forum
15
Oras: Arad
Data nasterii: 14 Iun 1954

Mesaj de Isdraila Ioan »

Florine nu ne cunoastem personal,decit prin intermediul telefonului primit de la tine ,discutie in care am incercat cit de cit sa ne ajutam cu acele informatii cerute.Stiu si cunosc, cit de frumoasa este Moldova.Incerc sa fac o vizita in acest an pe acele meleaguri si fi sigur ca am sa iti cer ajutorul ,atit tie cit si celorlalti colegi din zona pe care ii cunosc . 😉
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

Dragii mei , nimeni nu este obligat ca atunci cand iese undeva sa scrie si pe acest forum... unii au grupul lor si se duc de ex. numai pe Valea Cerbului de ani de zile (stiu eu un grup de la Ploiesti) de ex.

NU trebuie sa ne suparam pe ei si nici pe colegii din lista de pe facebook pt. ca au iesit fara sa propuna la oala , poate vor liniste , nu grup de 20 rulote sau au locuri secrete :) numai de ei stiute si nu doresc sa le divulge :)

Ce trebuie sa facem este sa propunem noi. :) NU sunt genul sa astept de la altu' sa faca ce pot face eu... asta daca am initiativa si-mi plac prieteniile , grupul , etc...

Voi trebuie sa intelegeti ca rolul Consiliului Director al Clubrv este sa organizeze intalnirile nationale si sa -si dea silinta pt demersuri si alte actiuni ce tin de statutul Clubrv si pt scopul pt care a fost creata asociatia .

Responsabilitatea organizarii de iesiri cade in mana rulotistilor cu initiativa , fie ei membrii sau nemembrii in Clubrv nu au restrictii in a propune decat la 3-4 date cand avem intalnirile noastre mari ale asociatiei/forumului cele din calendarul Clubrv.

In rest se poate propune orice oriunde oricand , asta stiti.

Cum scria si colegul Florin Smolniki mai sus , e f. buna ideea de topic pe regiuni, pt. ca asa afli ce veicini ai si poti sa iesi cu ei .... "pe zona".

In ultima vreme in general nu s-au mai propus intalniri pt ca vremea a fost trista si "urata cu crengi " :) , dar tineti capul sus si incercati sa tineti aproape... nu va lasati . Multi sunt trecuti de 50 de ani din rulotisti , de ce nu luam noi initiativa care suntem mai tineri pt ca suntem datori s-o facem ca generatie, asteptam de la ei care ne-au crescut ?

Eu personal abia astept sa ne vedem, imi place la oala sau ca sa copiez sintagma lui Relu D , imi place la gramada dar gramada sa fie organizata.... asa ca abia astept sa n v d m .

Voi veni oriunde pot sau am timp cu placere , chiar si la distanta, in limita posibilitatilor ...
Acu' e logic ca nu fac 500 km pt un gratar de weekend asa ca -s bune si astea pe regiuni .

Cautati sa gasiti solutii nu vinovati ...

Puterea exemplului e cea mai buna ! Multumesc colegului Terecoasa Adi , care din nou este alaturi de noi, la fel cum a fost si cand am avut nevoie de el la Busteni , in incercarea de a crea o locatie pt aceasta comunitate de rulotisti Clubrv ...

P.S. : Sfat vis-a-vis de facebook - daca cei din lista ta organizeaza intalniri cu prieteni , nu scriu pe forum , nici pe facebook , nici nu creaza un eveniment la care sa te poti inscrie , iti recomand ori sa-i stergi , ori muta-i la cunostinte pt ca sigur NU-TI SUNT prieteni ! Esti doar un spectator, nu faci parte din comunitatea lor daca pe toate le vezi dupa ...

Eu asa am facut . I-am "dilit" pe unii cu care nu ma vad niciodata si sunt secretosi .

Descretiti-va fruntea fratilor si urcati-va RV-ul pe bila la plimbare :) , va asteptam la un CICO pe 18.03 la Ciocanesti , sau cine stie , mai devreme daca n-aveti rabdare pana atunci... poate apar noi propuneri tentante ...
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Cristian Neaga
Membru forum
16
Data nasterii: 26 Ian 1960

Mesaj de Cristian Neaga »

Dragii mei,
decand s-a deschis grupul CLUB RV OFICIAL pe facebook s-a cam terminat cu forumul.
Pe forum s-au postat adevarate epopee de calatorie de forarte multi dintre noi cu detalii amanuntite despre locurile vizitate, despre traseele de urmat, cu sfaturi de calatorie, cu poze si tot ce este legat de acest frumos hobby, rulotismul.
Pe facebook s-au postat numai preluari de la altii, banalitati, cateva poze seci fara descriere sau fara povestea din spatele lor, (ceea care face tot farmecul evenimenteor postate). Nu zic ca facebook-ul nu are farmecul lui si nu este un fenomen nou si revolutionar, dar nu ar trebui abandonat forumul care este dedicate in exclusivitate noua rulotistilor si care este carte de calatorie si jurnal de bord pentru rulotistii mai vechi sau mai noi,cu sfaturi tehnice, cu experiente traite in timpul calatoriilor, care va fi citit intotdeauna cu interes.
Fiind vorba in acest topic despre iesiri in natura si deoarece vremea din ultima perioada a fost destul de prietenoasa cu noi va propun sa facem o iesire in week-end-ul 4 - 6 martie pentru a deschide sezonul rulotistic 2016 si totodata sa sarbatorim si Ziua Femeii ( 8 martie ) care anul acesta este marti.
Pregatiti cu tot ce trebuie de pus pe masa si in pahare si cu cate un buchetel de ghiocei sa ne adunam la Pasarea sau la Cheia la fam Rusu si sa tragem un chef pe cinste, bineinteles daca si fam. Rusu este de accord si doreste sa ne puna la dispozitie locatia fapt pentru care le multumesc anicipat.
Cristi & Adriana Neaga
VW T4 Multivan
telefon: 0745250052
e-mail: neacristi26@gmail.com
BUCURESTI
Ciprian Rosca
Membru CD
11
Oras: Barlad
Data nasterii: 16 Ian 1969

Mesaj de Ciprian Rosca »

Stiu ca sunt off,dar.....Cristi cine te opreste sa propui o intalnire ? Sau pe oricare din membrii acestui forum.
Florine , frazele prezentate in topic sant scrise de dragul unor tirade sunand frumos , exuberant chiar,dar......hai si la intalnirile organizate de ClubRV. Poate asa ne cunoastem si fizic ,nu numai prin intermediul tastaturii sau telefonului( apropo d-na Violeta organizeaza Pastele la Durau intr-o locatie foarte frumoasa si nu foarte departe de tine). In urma discutiilor cu membrii din Barlad,care toti sunt membri asociati, cred ca acolo vom fi.Asta daca mai gasim loc. :D
PS -Anul trecut ,prin Iunie, am invitat colegii la un spritz si un pastrav la Nicu (la Darmanesti).Nu a venit nimeni dar a fost frumos,excursie pe valea Trotusului ,pescuit la Carunta,gratar si sprituri cu Nicu. Nu m-am descurajat sa mai chem colegii la o iesire ,chiar si mai departe de casa.Vezi Ciocanesti,cam 560km dus intors pentru mine si cei din Constanta.
Dragos, felicitari pentru deschiderea acestui topic si pentru intrebarile puse .
Ce ti-e si cu Facebook-ul asta ! :twisted:
Autorulota Dethleffs Just 90
Constantin Curelea
Membru CD
21

Mesaj de Constantin Curelea »

In loc de facebook, haide-ti toti pe Tapatalk!
Forumul, in acest fel, este la fel de usor de accesat. :D
Organizatorii de intalniri au prioritate :P

Trimis de pe al meu GT-S7580 folosind Tapatalk
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com

ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !
Cristian Neaga
Membru forum
16
Data nasterii: 26 Ian 1960

Mesaj de Cristian Neaga »

Draga Ciprian,
daca citesti pana la capat postarea mea vei gasi acolo si invitatia pentru Ziua Femeii.
Eu am ceva vechime in club (dovada stelele din avatar( ca un cognac bun)) si stiu ce postez nu bat campii.
Cristi & Adriana Neaga
VW T4 Multivan
telefon: 0745250052
e-mail: neacristi26@gmail.com
BUCURESTI
Ionut Irimia
Membru CD
15
Oras: Suceava
Data nasterii: 18 Dec 1981

Mesaj de Ionut Irimia »

Asa e..Mai bine pe tapatalk :-)
Parerea mea e ca doar vremea e de vina acum,intalniri au tot fost anul trecut,ba de Paste ,vara la Tuzla,la Laguna, Delta si cate si mai cate postari...
Numai cine n-a vrut sau nu a putut nu a mers...inclusiv un circuit de sărbători a propus Lupu Ciprian.
Acum nu putem fi invidiosi ca unii fac un gratar s au o ieseala intre cunostinte si posteaza pe fb..bag de seama ca fb asta ne invrajbeste comunitatea...
E greu sa- ti asumi raspunderea pt o intalnire organizata..de aceeia multi nici nu posteaza sau pun pe alte forumuri sau pe fb..poate asa e mai simplu..cand postezi pe ClubRV , trebuie sa-ti asumi o răspundere..ca te vei ocupa de acea intalnire...

Trimis de pe al meu E2303 folosind Tapatalk
Irimia Ionut & Mirela , Camper Adria Coral 670SL,Telefon 0744627398,mail:ionut_jeremy@yahoo.com
Ciprian Rosca
Membru CD
11
Oras: Barlad
Data nasterii: 16 Ian 1969

Mesaj de Ciprian Rosca »

Cristian,am vazut invitatia ta,cer scuze daca te-am deranjat cu ceva , dar deschide un un topic separat la "Propuneri Intalniri 2016" .
Autorulota Dethleffs Just 90
Scrie răspuns