NU stiu daca si necotizantii au acces la o lista publica de obiective pt ce s-a propus sau s-a promis ca se va face in intervalul iun 2011-iun2012 , important este sa se realizeze macar jumatate din obiectiv/e.
Important este ca acest topic sa fie constructiv, astfel mai aflam in prima faza cu ce ne putem ajuta unul pe celalalt.
C. Stoica este unul din primii oameni care mi-au sarit in ajutor, fara sa ne cunoastem macar, pe vremea cand aveam " Bunicuta" daca-mi permit sa-l copiez pe Bucataru' . impreuna cu R. DEliu , m-au scos din "intuneric " cu soba.... atunci am vazut sicer pt prima data ce inseamna o comunitate de oameni care se ajuta reciproc dezinteresat din pct. de vedere material.
Ei au fost exemplu pt mine , mai sunt si altii ca ei si ca dvs d-le Predonu , care poate din modestie de multe ori nu au evidentiat sau nu s-au batut in piept atunci cand la intalniri comune , au facutun bine sau service-free de dragul comunitatii in timpul lor liber destinat recreerii.
Aceasta pasiune comuna , rulotismul , care ne a adunat aici, este baza de unde plecam spre a construi, zic eu.
Continui discutia in a invita cititorii acestui topic sa continue cu opinii despre cum se poate imbunatatii SITUATIA ACTUALA , cu ce pot contibui si ei , si nu in ultimul rand CE DORESC EI DE LA CLUB RV ?
@Stoica - C am vazut ca exsista deja un topic despre "treaba " cu parcarea rulotelor in extrasezon . eu nu m am inscris pt ca stau la curte si nu e cazul ... dar cei interesati o pot face aici ..
viewtopic.php?f=16&t=5029