Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Multumesc de bun venit!
Asadar daca ai renuntat la camera "supliment" trebuie sa vin eu cu un supliment. :D
Vreau un nr. de cont sa trimit si eu avansul. Ceva detalii.
O zi buna!
Suplimentul cu care vii se varsa in ceaunul adus de Geta & Michel in care fierbem afara vin " la oala" asa cum ne place noua ! :) cu scortisoara si zahar "pt incalzire" .
In rest sa fim sanatosi si sa ne vedem cu bine .... restul le rezolvam :)
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Undeva pe Duminica poate o sa trec si eu sa va vizitez, cu rulota nu pot sa vin pentru ca de curand am schimbat-o si nu am mai inscris-o acum, ca pana la primavara nu plec cu ea... insa voi fi cazat la o vila in Sinaia pentru acel week-end si nu pot sa fiu atat de aproape si sa nu vin sa va vizitez :)
Dar unde este locatia de rulote, in spatele restaurantului ? sau unde ? ca nu stiu...
Rulota - Fendt Bianco 435 (2017)
Dezmembrari Auto - Dez.ro
Asa cum ti-am scris si -n privat rulotele vor fi in stanga restaurantului intr-un perimetru inchis , vor fi indicatoare ClubRV si bannerul asociatiei la vedere :)
Suntem de joi pana luni acolo ,in total 70-80 de pers. cu copii cu tot.
Vino cu fetita sa vada sambata dupa amiaza focul de tabara ! :)
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com