O luna prin Italia si Grecia 3 autorulote

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Traian Baltateanu
Membru forum
13
Oras: Rosiorii de Vede
Data nasterii: 19 Mai 1954

Mesaj de Traian Baltateanu »

Suntem in Pompei la Camping Spartacus la 100m de intrarea in situl istoric .
Baltateanu Traian cu sotia Maria cu autorulota Elnaght pe Ford
Baltateanu Iulian cu sotia si cei doi copii 5 si 6 ani cu autorulota Blu Camp pe Ford
Gheorghe Michel Cristian cu sotia Geta cu autorulota noua Blu Camp pe Renault
Avem deja 2 saptamani de Italia care a inclus o saptamana intr-o croaziera pe vasul MSC Lirica pe Mediterana.
Am vazut deja Venetia, Firentze, Roma, si 6 orase vizitate de pe vapor, La Spetia-Italia, Marsilia-franta, Tunis-in Africa, La Valeta-Malta, Trapani-Sicilia.
Urmeaza dupa Napoli sa trecem in Grecia in 2 iunie la Igoumenitza si sa continuam in Grecia periplul inca doua saptamani.
Am deja 30 GB de poze si filmulete 3D si mai vin.
Probabil numai in Romania voi avea timp sa postez detalii despre tarseu si cele vazute.
Pana atunci va voi mai tine la curent cu locatia noastra acolo unde voi avea internet.
Succes la alegeri si vacante placute celor ce sunt sau vor fi plecati.
Exista oameni care stiu foarte multe. Cati dintre acestia pricep ce stiu?
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Re: O luna prin Italia si Grecia 3 autorulote

Mesaj de Lupu Ciprian »

Pune macar cateva poze asa de pofta nea' Traian! :)

Drumuri bune si salutari tovarasilor de drum !
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Popa Violeta
Membru CD
16
Oras: Iasi
Data nasterii: 06 Oct 1949

Mesaj de Popa Violeta »

Plimbaretilor ! Vacanta frumoasa si drumuri bune, fara peripetii. Asteptam cu nerabdare poze si impresii din aceasta frumoasa calatorie.
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Constantin Curelea
Membru CD
21

Mesaj de Constantin Curelea »

Drumuri bune !
Sa ne revedem sanatosi!
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com

ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !
Traian Baltateanu
Membru forum
13

Din nou acasa.
Luna asta a trecut atat de repede ca pe 10 iunie ne intrebam, da, noi cand facem o baie si o plaje.
A fost...
Voi incepe relatarea me a despre periplul incheiat cu cateva date tehnice .
E posibil ca aceste date sa foloseasca unor colegi care inca din aceatsa vara vor fi prin acele locuri.
Mai intai va dau listat, programul propus de acasa.

Traseu italia grecia mai iunie 2014

-15 mai joi plecare din Rasnov la ora 9 dimineata spre Arad. O pauza de masa de o ora aproape de granita si se continua pana in Ungaria zona lacului Balaton localitatea Balatonaliga. Acolo se parcheaza pentru noapte off in apropiere de lac.
GPS 46g 57m 42,7 s N 18g 9min 18,72 s E
-16 mai vineri Plecare la ora 9 spre Venetia prin Slovenia. In apropiere de Ljubliana exista pestera Postoina care necesita 3-4 ore pentru vizita. O parte din grup poate ramane pentru vizita si se va intalni cu grupul la cazarea de langa Venetia. Se cauta o area sosta in zona Punta Sabbioni aproape de portul de plecare a feribotului spre Venetia. Unul dintre campinguri Marina di Venetia,
GPS 45g 26m 14,95s N 12g 26m 17s E, altul poate fi camping Ca Savio 45g 26m 45s N 12g 27m 39,32s E toate sunt aproape de plaje.
-17 mai sambata dimineata se pleaca cu feri spre Venetia. Intoarcerea va fi in jurul orei 18. Seara si noaptea spre 18 se doarme tot in aceasta area sosta.
-18 mai duminica ora 9 se pleaca spre Florenta in cea mai mare parte pe autostrada 315km. In Florenta se cauta campingul area sosta Il cerchio SNC
GPS 43g 46m 21s N 11g 10m 56,67s E la 8km de centrul florentei.
Se ajunge la cazare pe la ora 13-14, pauza 2 ore dupa acre se incepe vizita in Florenta la urmatoarele obiective:
Lista principalelor obiective turistice din Florenta
Domul din Florenta
Ponte Vecchio
Galeria Uffizi
Palazzo Vecchio
Basilica di San Lorenzo
Piazza della Signoria
Gradinile Boboli
Muzeul Bargello
Orsanmichele
Loggia dei Lanzi
Palazzo Pitti
Galleria dell'Academia
Basilica Santa Croce
Mercato Nuovo
Piazza della Repubblica
-19 mai luni vizite in Florenta si sarbatorire Traian . Se ramane peste noapte in aceeasi area sosta.

-20 mai marti plecare ora 9 spre Roma distanta 300 km.
Area sosta langa Tudor (prieten care locuieste acolo aproape)
GPS 41g 47m 5,97s N si 12g 37m 35,62s E
Ajungem in jurul orei 14. Pauza administrativa, intalnire cu Tudor, vizitarea locului de depozitare campere, informare despre trenurile spre Roma Termine.
-21 mai miercuri vizita Roma
-22 mai joi vizite Roma
Lista obiective turistice Roma
Coloseumul din Roma
Basilica San Pietro
Fontana di Trevi
Forumul Roman
Piazza di Spagna
Pantheonul
Columna lui Traian
Via Apia
Vaticanul
Dealul Palatin
Muzeele Vaticanului
Campidoglio
Circus Maximus
Piazza Navona
San Giovanni in Laterano
Castelul Sant'Angelo
Arcul lui Constantin
Parcul Villa Borghese
- 23 mai vineri pregatire bagaje dus campere si urcare in trenul spre Roma Termini.
Tren Roma Termini- aeroport Civita Vechia. Vaporul pleaca la ora 19 pana atunci trebuie facuta imbarcarea preluarea camerelor alimentarea cardurilor. Prima noapte pa vapor
- 24 mai sambata coboram in La Spezia Italia la ora 8 si ne reimbarcam inainte de ora 17
- 25 mai duminica ora 9 coboram in Marsilia Franta la ora 9 si ne intoarcem inainte de ora 17
Atractii turistice in Marsilia,
Bazilica Notre-Dame de la Garde
Parcul Borely
Fantana Cantini
Manastirea Sf. Victor
Palatul Longchamp
Le Panier
- 26 mai luni pe vapor toata ziua fara coborare
- 27 mai marti coboram in Tunis, Africa si ne reimbarcam inainte de ora 15
- 28 mai miercuri coboram la ora 9 in La Valletta Malta si revenim inainte de ora 16
Catedrala Sf. Ioan
Muzee de jucarie
Fortul St. Elmo
Muzeul National al Artelor Frumoase
Hanul cavalerilor din Castilia, Leon si Portugalia
Gradinile baracii de jos
Mdina
- 29 mai joi coboram in Trapani – Sicilia Italia la ora 8 si revenim inainte de ora 15
- 30 mai vineri ora 8 coboram de pe vapor in Civita Vecchia si luam trenul spre Roma Termini si apoi spre Tudor sa recuperam camperele.
Pana seara plecam spre Napoli si ne cazam la una dintre campingurile:
Aree di sosta Irritenko Srl Sosta camper Caserta
Via Feudo di San Martino 5
81100 CASERTA Palatul regal al Burbonilor la cateva sute de metri.Lat.: 41.06553 Long.: 14.32885
Area sosta Pompei GPS: N 40.75472, E 14.49644 nu am putut intra si am plecat la cmaping Spartacus chiar langa intrarea in situl istoric.
Via Antonio Segni Pompei (NA) Campania
Area sosta Pompei GPS: N 40.75030, E 14.48060 Pompei (NA) Campania
Area sosta Pompei GPS: N 40.74710, E 14.48756 Via Plinio 98 Pompei (NA) Campania
La DUNA Complesso Turistico Resp.le Pietro Marziali
VIA S.S. DOMIZIANA N.569 KM 15,250 81034 MONDRAGONE - CE
Coordinate GPS: N 41.131658 - E 13.861471 Pe plaje

- 31 mai sambata vizitam Pompeiul si ne intoarcem la rulote la masa de pranz. Seara vizitam in Napoli sau coasta amalfitana spre Amalfi.
• Castel Nuovo (Castelul Nou)
• Castell dell’Ovo (Castelul Oului)
• Palazzo Filomarino (Palatul Filomarino)
• Duomo di Napoli (Domul din Napoli)
• Teatro san Carlo (Teatrul san Carlo)
- 01 iunie duminica, vizitam Napoli
- 02 iunie luni plecam spre Bari. (265 km 3–4ore)
Portul la 41g 07m 57,87s N 16g 52m 2,76sE, ne imbarcam spre Igoumenitsa Grecia la ora
Seara de luni 2 iunie plecam spre sud si cautam o locatie off pentrru noapte.

3-4-5 iunie marti miercuri si joi
La circa 80 km de Igoumenitsa se afla Mitikas si inainte de acesta exista locuri cu plaje bune pentru off.
39g 3m 22,36s N si 20g 41m 58,47s E off
39g 11m 14,89 N, 20g 32m 4,85s E plaje off
39g 1m 14,57s N, 20g 42m 55,89s off plaje
Camping agrogiali inainte de Mitikas plaje
39,13219N, 20,71013
Camping village kalamitsi beach
38,98081N, 20,71013E
Camping Panorama Preveza
38,95001N 20,75502 E
Aici se poate sta pana la 3 zile la plaje si baie.
5 iunie joi dimineata se poate pleca spre peninsula Levkada, prin tunelul Preveza, spre Agios Nikitas si Porto Katsiki peisaje superbe si plaje in golfuri pe peninsula Levkas, 6-7 iunie
Camping Vasiliki beach sudul insulei Lefkada 38,63083N 20,60722E
-8 iunie duminica se pleaca spre Patras 187km mare parte pe autostrada si mai departe spre canalul corintic si TOLO 345 km camping Kastrakis sau off pe plaje.
-9 iunie luni se viziteaza Epidaurus si Npflio si se face plaje .
-10 iunie marti plecare spre
Athena camping GPS: N 38 00´ 31´´ E 23 40´ 19´´
From E75 Thessaloniki Lamia: Follow direction Athens Peiraias , passing the exit No6 to Korinthos, continue towards Peiraias and come out to the exit to Korinthos E94 (second exit). The camping is situated After 2Km after the right side of the road.
From: Patras Corinthos or south Peloponissos : Follow the E94 direction Athens Peiraias, passing the exit to Peiraias continue towards Athens. The camping is situated 6,2Km After on the left side of the road, to reach it keep driving on the right lane of the road and make u turn 1,2 Km after.
-11 iunie miercuri vizite in Athena
- 12 iunie joi, plecare spre Salonic cu posibila vizita la
Meteora 39g43m 36,16s N 21g 37m 40,81s E
De la Meteora se reintra in A2 spre Salonic prin Agioflio si Agii Theodori pana la intrare pe A2 unde sunt coordonatele 40g 3m 54,51s N 21g 26m 25,21s E
- 13 iunie vineri
O noapte la Meteora sau o noapte la
Paralia Katerini 40g 18m 22,12s N 22g 37m 3,92s E
- 14 iunie sambata Plecare spre casa prin Bulgaria
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Nota 10 nea' Traian pt. postare si abundenta de informatii . Multumim !!!

Te rog sa pui si fotografii , mai ales ca dorim sa vedem mai in amanunt aceste area sosta de la italieni ( minicampingurile ) ...

Celelalte campinguri pe care le-ai indicat au fost vizitate de voi , sau doar le recomanzi ?
Cate zile ati stat off camping in total ?
Baga si alte date , tarife ferry...etc ... ore pe barca - traversare ...
Repet , vrem poze ! :) ... total de KM si alte statistici !

Felicitari pt. aventura , mai ales ca ati inclus si Mediterana de Vest ( croaziera pe care am facut-o si noi ) , de unde astept sa pui poze ..... MDINA , Cartagena.. camile ..... si nu numai .... gradinile Howard's .... sau sudul "cizmei" .

Sper ca Geta & Michel au fost incantati de circuit , la fel si fiul tau ... nepotii ... poate pui totusi o "rafala" de poze ... inclusiv de alea 3D :) facute cu 2 ochi / obiective :)

Salutari si bine ati revenit sanatosi !
Traian Baltateanu
Membru forum
13

Bineinteles ca exista diferente intre planul de acasa si ce faci de fapt. Totusi peste 80% din program s-am potrivit.

Am plecat la 11 nu la 9 din Rasnov impreuna, cele trei campere.
Seara pe la 8 eream aproape de Budapesta pe autostrada si am iesit sa mancam un gulas. Am decis sa ramanem acolo peste naopte, mai ales pentru ca ploua torential si batea vantul din fata, iar pe net am aflat ca in zona Balaton este cod portocaliu de furtuna si ploi si inundatii si trebuia sa decidem daca schimbam traseul prin Austria.
Gulasul a fost excelent si la pret de bun simt. Dimineata am manct si am plecat spre Venetia prin Graz, Vilach, Udine, Jesolo,(vigneta austriaca pe 7 zile 8,50 euro).
Motorina in Austria in localitati (nu pe autostrada) 1,32 euro. Motorina in Italia intre 1,72 ai 1,89 euro. Cand gaseam 1,72 opream si luam.
Seara pe la 7 eream deja intr-un camping in Punta Sabioni la 200m de portul de unde se placa cu fery spre Venetia. Autostrada in Italia intre Udine si Jesolo a costat 19,40 euro .

Acolo sunt multe campinguri si multe Area sosta dar am vrut sa fim cat mai aproape de port pentru dimineta si am stat la cel mai apropiat dar a costat 23 de euro pe noapte de camper cu 2 persoane si 33 cu inca 2 copii.
Dimineata am urcat pe fery spre Venetia. 14 euro adultii si gratis copii sub 7 ani dus intors. Fery pleaca din 30 in 30 de minute si te lasa in Piata San Marco.
Aici intra si catva poze.
Fişiere ataşate
fructe
fructe
DSCF6515.JPG (87.17 KiB) Vizualizat de 3138 ori
Popa Violeta
Membru CD
16
Oras: Iasi
Data nasterii: 06 Oct 1949

Mesaj de Popa Violeta »

Domnule Traian, toata stima ! Un adevart tur de forta din punctul de vedere al kilometrilor parcursi si al tarilor si obiectivelor turistice vizitate. Nu e chiar usor sa te culci in Italia si sa te trezesti la Marsilia, sa te culci la Marsilia si sa te trezesti in Tunis si sa te culci in Tunis si sa te trezesti in Malta.
Felicitari pentru traseu si, in general, pentru intreaga excursie.
Subscriu dorintei lui Ciprian - vrem poze. Vrem sa bedem si noi macar o parte din frumoasele obiective pe care le-ati vizitat.
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Eu dupa croaziera pe Vest m-am trezit la Bucuresti , dar cu cardul pe minus , dar a meritat ! :)
Traian Baltateanu
Membru forum
13

A doua zi conform programului am plecat spre Firentze pe autostrada. Am platit alti 19,20 euro.
Am intrat in Firentze prin Gradinile Boboli unde este si statuia lui David de Michelangelo. La cateva sute de metri de statuie erea campingul notat in programul nostru. Dar acest camping erea inchis spre desfintare. Erea pe deal si se vedea jos intregul oras. Un paznic ne-a dat un pliant cu alt camping la cativa km.
Area Sosta di Camping Firenze vialle generale della chiesa 1-3 - 50136 Firenze
Este un camping nou foarte bine dotat, spatii largi, dar fara umbra-pomii fiind inca mici. Am intrat acolo si am stat 2 nopti cum erea programat. 26 euro pe noapte de camper. De acolo aveam autobuz catre centri statia fiind la circa 400m. Cam rare autobuzele. 3,20 euro de persoana dus intors.
A doua zi am plecat spre centru sa vedem frumosul oras al Familiei De Medici.
Am vazut palatul familiei Medici unde a fost gazdiut si Michelangelo dupa pictarea Capelei Sixtine dupa acre si Domul din Florenta.
Fişiere ataşate
interior
interior
DSCF6567.JPG (59.46 KiB) Vizualizat de 3128 ori
DSCF6575.JPG
DSCF6575.JPG (68.06 KiB) Vizualizat de 3128 ori
Sala de bal in aur si oglinzi
Sala de bal in aur si oglinzi
DSCF6576.JPG (75.46 KiB) Vizualizat de 3128 ori
DSCF6604.JPG
DSCF6604.JPG (73.94 KiB) Vizualizat de 3128 ori
Traian Baltateanu
Membru forum
13

Multumesc pentru aprecieri Violeta Si Ciprian. Incerc sa pun cat mai multe poze desi am voie doar 10 pe postare. Din pacate acum am constatat ca am pierdut jumatate din pozele facute de pe un card de 32 GB pentru ca mi s-a oprit calculatorul in timp ce transferam pozele. sunt pozele din Grecia.
Mai are fiul meu cateva din acea perioada si o sa le folosesc. Trebuie sa le iau de la el si sa le prlucrez ca are si din Florenza cateva.
Relu Deliu
Membru asociat
17

Mesaj de Relu Deliu »

Felicitari, bine a-ti revenit. Pana la Grecia le asteptam pe cele din Italia si croaziera.
reludeliu@yahoo.com
0723.34.39.15
Beyerland 380-2
HYMER B 654
Scrie răspuns