In primul rand imi cer scuze pentru ca am zis ca nu-mi raspunde nimeni, se pare ca mi s-a raspuns foarte ok ....
Multumesc foarte mult doamnei Popa Violeta, pentru raspunsul de pe PM si de aici, dansa era cea pe care ma bazam pentru ca stiam ca, cunoaste acest traseu destul de bine...
Am sa pun mai jos traseul care mi-a iesit precum si locatiile unde as vrea sa campez...precum si cateva intrebari legate de traseu .
https://www.google.ro/maps/dir/Ploie%C8 ... 384176!3e0
Prima oprire as vrea sa o fac langa Belgrad in camping Dunav (cel sugerat de Cosmin) pana aici as avea in jur de 600 km, cu un pic de efort cred ca-i pot face intr-o zi, aici as vrea sa stau doar o noapte ca altfel numai ajung la timp la Adia rally, apoi mai raman pana la Dubrovnik in jur de 400 si ceva de km, aici stand in camping Solitudo,
ce as putea sa vizitez in Dubrovnik ?, avand in vedere ca sunt cu camperul si nu am mijloc de transport (cred ca ideal ar fi si un taxi daca exista in zona)
Dupa cele cateva zile de stat in Dubrovnik, pentru ca tot este in drumul meu as vrea sa vizitez
Plitvice (am inteles ca e superb si nu trebuie ratat) exista un camping prin zona ? sau o parcare unde as putea ramane o noapte ?
De aici plec spre Venetia care nu este departe de Plitvice, insa
in Venetia daca se poate sa-mi dati coordonatele de la "stellplatz pentru autorulote"
Din Venetia
merg spre Monaco,(sau undeva pe coasta) insa aici as vrea sa-mi spuneti unde ar fi mai bine de campat ? ma intereseaza un camping cat mai aproape de plaja si intr-o statiune cat mai frumoasa, nu conteaza pretul camparii...
Daca mai stiti pe acest traseu locuri de vizitat care nu trebuiesc ratate (nu muzee sau chestii de care un copil de 3 ani s-ar plictisii) as vrea sa-mi spuneti, de asemenea referitor la drum, daca imi puteti da ceva sfaturi, daca traseul credeti ca trebuie modificat, limite de viteza, radare, probleme de tot felul care ar putea aparea...(mai ales in Serbia si Bosnia)
Va multumesc inca o data celor care mi-ati raspuns si celor care imi veti raspunde.