Parfeni Ioan scrie:- Multumesc d-le Nelu Predonu de apreciere privind lucrul cu copiii...
Cred ca va pripiti, nu am exprimat nici o multumire legata de acest lucru, vedem la sfarsit ce iese. Am zis doar ca vi se potriveste o asemenea indeletnicire.
Parfeni Ioan scrie: ... Ati ales vreun joc sau un concurs de care sa va ocupati ? ...
Inca nu ... nu prea ma pricep eu la asta cu ... organizarea, dar am incercat cat de cat sa fac ceva acum 2 ani, tot la Laguna. Nu stiu daca mi-ar fi iesit ceva pe gustul dvs, dar puteti vedea ce parere au avut paticipantii:
viewtopic.php?f=162&t=5970
Parfeni Ioan scrie: ... De tir se va ocupa Ninel Gavanescu. Poate va ia asistent ...
Posibil. Daca nu va avea destui musterii pentru acest concurs, am sa vorbesc cu Ninel sa ma puna pe post de tinta. Asta ca sa fiu sigur ca va inscrieti atat dvs. cat si altii la acest concurs.
Parfeni Ioan scrie: ... Toti cei care se ocupa de ceva, vor fi trecut in Comandamentul JOCURI SI CONCURSURI. Va asteptam!
Vin si eu, vin si eu ... Sa traiti ! Dar sa nu uit sa dau o fuga pe la mama, tre' sa gasesc pe acolo mai vechea mea cravata de pionier. Sa traiti ! Vreau si eu, vreau si eu in Comandament ! :D
PS. Bravo Dane ! Daca pot sa te ajut cu ceva, nu ezita sa apelezi, am telefonul la semnatura.