Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
La 150 ron puteti achizitiona de 500 w made by china de la Ciprian , eu am unul de 2 ani si chiar ma scos din rahat de multe ori . Merita investitia ...
Cele cu unda pura sunt mai scumpe , dar mai bune ( echilibrate ) , stabile.
Un invertor f bun este asa ceva, NU China cu sinusoida modificata .. cu care-ti faci treaba dar nu e f f bun.
Depinde de bugetul fiecaruia.
De curand Rusu a luat de pe net unul la cca 100 euro... contactati-l si va da detalii ...
Eu am un invertor Pilot parca ii zice de 400 w parca cumparat acum 2 ani de la Carrefour, de care sunt foarte multumit. am cumparat insa anul trecut din austria un invertor de 2000w cu pret cred peste 100 eur, nu mai stiu exact. Cum imi dau seama daca e unde pura? am avut impresia ca la un moment dat lumina unui bec la 220V economic avea scaderi in intensitate.
Eu cu cel de la Cipi am stat ore bune pe 220 si nu am vazut sa scada lumina din intensitate , am incarcat laptop cu el , am foloait storcator de fructe pe el am mai tv , tableta etc si nu au fost probleme nu stiu ce atata unde
Oricum majoritatea electronicelor au regulatoare de tensiune in ele si nu vad unde ar fii problema..
Mai oameni buni eu v-am spus ca la LIDL se baga de luni un invertor de 300 w si atat cine este interesat sa isi cumpere ,ce atata discutie ,parca as avea eu vreun castig punct,eu am crezut ca fac bine celor interesati, credeti ca fac reclema?
rulota Dethllefs tractata de wv passat 1,9 tdi .tel 0746079424
nu e nici o suparare, informatia este f utila. daca era cu unda pura ma gandeam sa il iau chiar daca are doar 300 W. Faptul ca legat de subiect sunt discutii inseamna ca este un subiect de interes ceea ce este benefic zic eu.