Am înfrânt !

topic de prezentare a noilor veniti
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Alexandru Caracas
Membru forum
12
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 04 Sep 1967

Am înfrânt !

Mesaj de Alexandru Caracas »

Nu va uitati urat la mine! Pot foarte bine sa încep cu "am învins" dar nu am câștigat nici o bătălie am înfrânt prejudecățile unora si altora legate de viața la cort așa ca am apucat sa îmi iau o rulota. Sper sa ma Învățați si pe mine câte ceva sa nu mor prost deși am auzit ca omul cât trăiește învață dar tot prost moare. Multumesc
Radu Pascu
Membru forum
15
Oras: Brasov
Data nasterii: 11 Sep 1958

Re: Am înfrânt !

Mesaj de Radu Pascu »

Bun venit victorios. Sa ne vedem cu bine la intalniri.
Ca va intereseaza, gasiti pe forum daca aveti rabdare sa cautati.
Ce nu gasiti, intrebati si vom fi bucurosi sa va raspundem, daca stim si noi.
invata repede si aplica... tot repede.

RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570
Traian Baltateanu
Membru forum
13
Oras: Rosiorii de Vede
Data nasterii: 19 Mai 1954

Mesaj de Traian Baltateanu »

Daca inteleg bine, victoria se refera la convingerea familiei ca se pot face vacante si cu o rulota nu numai la hotel.
Sambata vorbeam cu un posesor de rulota exact despre acest aspect.
Oriunde te duci cu familia intr-o mica iesire, ai mica problema a singuratatii, pana eventual legi o mica relatie cu alta pereche cu care te indemni sa faci cate ceva distractiv, trece vacanta.
Unul dintre avantajele rulotei este ca exista o "gasca" de rulotisti cu care te intalnesti pe unde iesi, si pe care incepi sa ii cunosti dupa prima intalnire, sau chiar cu care poti stabili iesirea impreuna.
Iesitul la "iarba verde" in zilele libere si apoi vacantele devin mai antrenante, ai cu cine sa te iei, la o bere, la o friptura, mai schimbi o vorba,..., ceea ce la hotel nu vei avea niciodata.
Daca puteti sa treceti peste ideea ca in vacanta nu gatesti, nu speli vase, nu..., ci esti "domn", esti servit, ... atunci rulota devine o casa , casa ta din vacanta, unde le ai pe toate cele necesare, atat cat sa nu fii stresat de faptul ca trebuie iar sa decid ce cer ospatarului, sa astept sa ma bage in seama, sa decid la ce restaurant merg, cat las acolo, o sa-mi fie rau dupa mancarea asta?
Din experienta mea de peste 10 ani de rulotism am constatat ca preparatul mancarii in bucataria mea imi aduce economie de minim 150 ron pe zi.
Mai mult, pentru ca sunt dintre aceea care stiu ce mananca si posftesc la anumite lucruri pe care imi propun sa mi le prepar asa cum stiu eu, imi fac o bucurie din placerea de ami prepara singur gratarelul sau tocanita sau...
Alt avantaj este faptul ca pot decide dimineata asta dupa ce mi-am baut cafeaua ce voi vizita azi, si in ce localitate voi fi azi.
Maine este o alta zi si alta locatie posibila, la care poate nici nu m-am gandit.
Veti constata ca veti iesi mult mai des decat ieseati pana acum, pentru ca banul nu este o problema inafara de combustibil, si veti vedea mult mai multe locuri unde nu ati fi ajuns niciodat fara rulota.
Bun venit printre rulotisti!
Exista oameni care stiu foarte multe. Cati dintre acestia pricep ce stiu?
marius sevilian
Membru forum
11
Oras: Lleida
Data nasterii: 11 Sep 1967

Mesaj de marius sevilian »

Orice victorie trebuie sarbatorita asa cum se cuvine, asa ca faceti pregatirile pentru o intalnire cu rulotisti de paste! Nu mai e mult pana atunci.
Volvo + Hobby
Vacante placute tuturor !
Scrie răspuns