Foarte frumos pasul Stelvio, unul dintre cele mai frumoase pasuri din Alpi si cu siguranta cel mai frumos din Italia. Poate in viitoarele concedii veti aborda si "Route des Grandes Alpes" (Alpi Francezi). Pe acel traseu se afla si cea mai inalta sosea din Europa - Col de l'Iseran (2770 m), dar tot traseul cu o lungime de peste 600 km este de-a dreptul fascinant.
http://www.losapos.com/great_alpine_road
Sigur, un astfel de traseu nu poate fi facut cu rulota in carlig, doar cu camperul sau cu masina.
Asteptam continuarea Gabi.
P.S. Regret informatia cu campingul de la Vols, dar am negociat cu italianul de la pizzerie (receptie) si niciodata nu am sarit de 17 euro/zi. Se pare ca la banii aia v-au introdus si cateva pizza in pret. :) Nu vreau sa-mi imaginez ce o fi fost la gura lui Gigi Serpescu. :oops:
Nu mai fac gresala sa recomand vreun camping. Asa am patit si-n vara asta, am stat in august intr-un camping considerat de mine "mocaciune" - 16 euro/zi, cu transport gratuit pentru 2 persoane in cele doua statiuni - Grainau si Garmish Partenkirchen, i l-am recomandat fiului meu care la inceputul lui septembrie s-a aflat in zona, iar acesta imi da un sms: "mocaciune pe naiba, mi-au luat 30 de euro pe zi pentru cort, masina si 2 persoane. Pretul de 16 euro/zi era doar pentru campere. Pentru rulote si corturi era 30 euro/zi."