Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Buna seara, suntem Mircea si Gabriela si ne bucuram mult de oportunitatea de a intra intr-o lume pe care o admiram de ceva timp. Eu personal am o experienta de peste 30 de ani de mers cu cortul (aproape niciodata in camping), si am avut norocul ca si sotiei mele sa-i placa. Luna trecuta, ne-am hotarat sa facem o schimbare (dupa 20 de ani de cortit impreuna), si chiar am reusit. Ne-am cumparat rulota intr-o luni, I-am pus numar rosu, si la sfarsitul saptamanii, duminica, am plecat la mare la Corbu, pe plaja dinspre Capul Midia. Surpriza a fost pe masura, am plecat pentru maxim 2 saptamani, si am stat 17 zile, si daca era posibil am mai fi stat inca doua luni. Sincer va spun ca nici acum nu ne-am revenit, si ne gandim intr-una la rulota si la locuri in care sa putem fi cu ea. O alta satisfactie a fost faptul ca am facut cunostinta cu oameni asemenea noua, o sa radeti, chiar cu un membru al acestui forum, care imi este vecin, si si l-am cunoscut la mare cu rulota si nu acasa. Sper ca nu am vorbit prea mult, nu sunt obisnuit cu forumurile. Ceea ce ne dorim, este sa ne cunoastem mai bine si sa ne acomodam cat mai repede cu comunitatea voastra. :D
Haha, intotdeauna imi va place cu cortul, dar ma cam saturasem de carat bagajele - inclusiv wc portabil cu cortul lui, pavilion ... - la si de la masina. Iar in afara de asta, foarte greu am gasit parteneri de off camping. Cu rulota se pare ca lucrurile vor sta altfel.
Va primim cu placere, mai ales ca avem de invatat cred de la voi , daca ati batut muntii la pas ! :)
Poate ne mai spuneti locuri de off camping mai salbatice unde putem ajunge cu rulotele ...
Ne plac si pozele , mai ales cele alb negru din anii 70-80-90..
BINE ATI VENIT INTRE RULOTISTII CLUBRV-RO !
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Bine ai venit, vecine.
Pe Mircea il recomanda, in afara de entuziasmul debordant al fiecarui descoperitor al comunitatii rulotistilor, un extraordinar spirit de socializare si comunicare.
Ce mica-i lumea asta.......
Sanatosi sa fim...restul iese din respect si prietenie