Am vesti bune : m-am garbit si eu sa scriu , s-a grabit si el putin , dar .....
Am fost in wekend in am
renegociat cu Dl Tavi. , dupa cum urmeaza :
- acces la toaleta la parter la pensiune in salon
-acces la toaleta de afara a campingului ( daca sunt temperaturi pana la 0 grade va in incalzita toaleta ), bucataria , etc .. daca sunt sub zero grade C , se va inchide toaleta pt golire a instalatiei , dar se va permite accesul in pensiune la toaleta si dus ( aflate la parter) in cabana , unde avem apa calda etc.... la fel ...
- acces la sala de mese
- acces la foisorul de 30 mp in afara de cel mic de pe locul de campare cel de 12 mp.
- gura de golire canal ( toalete ) la locul de campare , cismea , apa.... loc colectare gunoi .... etc .
- gratar 2 buc de piatra ... unul la locul de campare la foisorul mic , unul la foisorul mare de 30 mp langa cabana .
- spatiu de campare pt. 15-16 rulote , cu masinile parcate la gard in interior, nu in afara ... dar la gard
, nu langa rulote.
- cazare cabana 24 pers maxim in cele 2 cabane , cea noua si cea principala cu salon 2 incaperi , toaleta , bucatarie
- total la masa max permis la cina festiva de sambata seara 60 pers ( locuri pe scaune ) in salon .
- se poate pune /asculta muzica / dansa in salon si in celelate seri nu doar sambata seara .
- se poate folosi salonul si in cursul zilei pt luat masa , contra cost 25 ron meniu ciorba + fel 2 sau din propriile provizii ... mic dejun complet 15 ron sau la fel din propriile provizii....
- gazda va oferi in meniul negociat foc de tabara
- se taie porc , se fac preparate traditionale special pt. noi.
- ciorba de fasole cu ciolan sambata h 12-14 , afara , la o tuica fiarta ( inclusa - oferita de gazda ) Se face la tuci afara la foisorul mare la o tuica la o vorba , o muzica romaneasca .... un vin fiert...
- ciorba se serveste in salon
- seara sambata meniu aperitiv din bucate traditionale romanesti , fel principal friptura porc 100gr + carnati de casa 100gr +, piure100gr , salata , desert ( placinta sau gogosi ) !
65 ron total cu tuica , foc de tabara si cu ciorba de fasole care era separat la pranz
- meniu la jumatate pt. copii
- cantece la chitara etc , program realizat impreuna cu gazda ..... care face printre altele si d'astea :)
- locatia are 24 locuri de cazare in 2 vile/ cabane
TARIFE
- 5x camere duble in cabana noua cu baie proprie, wc... 100ron camera ne -membru Clubrv-RO - 80 ron membru asociat ClubRV-RO
- 1xcamera dubla in cladirea principala cu baia pe hol( la comun cu alte 2 camere) 80 ron ne-membru - 60 membru asociat CLUB RV
- 2xcam. tripla caldirea noua cu baie, wc , proprii , 110 ron ne-membru - 90 membru as. CLubRV
- 1x camera tripla cladirea principala cu baia pe hol ( la comun cu alte 2 camere ) 90 ron ne-membru -70 ron membru as ClubRV Ro
- 1xcamera 4 pers. cladirea principala cu baia pe hol ( la comun cu alte 2 camere ) 110 ron ne-membru - 90 ron membru as. CLUB RV RO
Se recomanda ca cei ce nu suporta sunetele de la parterul cladirii principale sa se cazeze in cabana noua care nu are salon .... nu se socializeaza , nu se canta la chitara , nu se pune muzica etc .
Consumatia nu este obligatorie pt acces in salon in cladirea principala .
Se poate aduce bautura si de afara . Tuica o dau ei ( sambata )
Gazdele vand de principiu meniu 25 ron ciorba + fel 2 cu garnitura .. sau mic dejun 15 ron .. la cerere se face orice.. vor avea si sarmale facute probabil etc ... ( am inteles 15 ron portia 3-4 sarmale cu mamaliguta )
Tarife campare : 25 ron membru asociat ClubRV-RO , 35 ron nemembru
electricitate 10 ron.
Pt. ca suntem limitati la 60 de pers , respectiv 24 din cabana + 30-35 de la rulote in caz ca ne convine si "facem " lista ,
se va incepe in primele 20-30 de zile numai cu membrii asociati , abia dupa 1 nov putem da la liber si pt.
ceilalti colegi forumisti .
La aceasta ora din 106 membii doar 85 au achitata la zi plata catre asociatie , deci nu este o gasca restransa , este un grup de cca 100 de membrii asociati , CARE AU PRIORITATE PT. A SE INSCRIE !
Membrii CD analizeaza aceasta oferta ....
Ne dam cu parerea in 2-3 zile daca incepe lista pt aceasta locatie sau nu !
In cazul in care ramane definitiva locatia si ne hotaram PT. INSCRIERI SE ACHITA LA UNUL DIN MEMBRII CD 100 RON avans (sau la la unul din colegii ce ne reprezinta pe diverse regiuni din Romania ) si se opteaza de la inceput public pe forum , pt. modelul de camera sau la campare , urmand ca la fata locului sa se calculeze diferenta de plata si sa se achite .
alte tarife ( campare )
Stationare rulota in 2014 - 150 sau 200 ron cu 1 wekend inclus , nu au hotarat inca...
Campare /stationare rulota oct , nov , dec - promotional 50 ron/luna
Pachetul de 1 dec include obligatoriu minim 2 nopti de cazare in forma aleasa de dvs. + 2 meniuri de adult .
.... daca aceasta locatie nu este incapatoare eu nu-mi pot asuma ca la Laguna A. sa negociez o locatie de 100 de pers si sa nu avem prezenta ... ( vezi cazu' Camperland candam fost 44 la masa ) ,sau vezi cazu' Laguna cand din 130 de pers la masa au fost 47 -50
ALTI MEMBRII CD , SAU PRESEDINTELE ASOCIATIEI pot negocia in alta parte unde este mai bine si ieftin si la cazare sau la masa si mergem acolo daca e cazul . Eu mai bine de atat nu am gasit !!!!!!! .. cu astfel de conditii .... cu salon , etc ... si meniu
La Gura Diham am renuntat pt ca nu discuta sub "un milion" la cazare , meniul e cam scump , iar la WC PATRONUL NU PERMITE ACCESUL RULOTISTILOR ! ..... la parter adica la restaurant la toaleta mai exact , nici salon nu avem .
Poate in cateva zile luam o decizie ca sa nu tinem omul incurcat ....
CU ACEASTA OCAZIE CRED CA POT REALIZA SI UN CONTRACT DE COLABORARE PERMANENT CU ACEASTA LOCATIE PT A BENEFICIA DE REDUCERE IN BAZA CARDULUI FICC - CLUB RV PE CARE-L AVEM !
cateva poze asa in graba ...