Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Din pacate eu nu mai pot sa ajung, probleme de servici. Sincer imi pare rau, vroiam sa vad Delta anul asta, am vrut din primavara sa merg in Delta si uite ca n-am ajuns, nici nu ajung :(
Rusu Mihail scrie:
Nu ca-i fac reclama lui nea' Serghei, dar si anul asta daca ajungem, tot pe el o sa-l inchiriem, pt ca inafara de plimbare ne prezinta tot felul de povesti adevarate ..
Ne-am simtit chiar in adevarata Delta ! Plimbarea cu el, face toti banii :)
Contact : SERGHEI CONRAT Str Ghetariei nr 9 - TEL 0742 067491
.
Mai sunt si altii ,Vasile sau fiul sau , Catalin , mi-a dat Relu D. un nr de tel , stie si P. Nelu tot asa pe cineva acolo care a fost cu ei anu' trecut si e " mai subtire " la bani ... cand spun asta ma refer la aprox. 200 in loc de 400 ron cele 3-4 h de plimbare cu barca aprox 5-6 pasageri...
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Scuze Cipi, dar fac o precizare pentru a nu-l baga pe nea Serghei "la apa"
Baiatul lui nea Vasile, a luat 200 lei pt 5 pers, iar nea Srgheiei 240, pt 6 pers , plimbarea fiind aceiasi, deci si pretul a iesit acelasi ... :)
400 lei e pt barca mare de 8-10 pers , da aia e alta mincare de peste .. Oricum, fiecare merge cu cel cu care s-a obisnuit si ii si place..
Deocamdata problema e ca lista "e cam subtire" si vad ca sintem aceiasi de anul trecut, cind am fost criticati ca nu am anuntat excursia
Anul asta o sa insist sa mergem impreuna cu nea Serghei si daca nu va place plimbarea cu el, cum cinta si cum povesteste, platesc eu :)
La aceasta intalnire se inscrie si familia Popa (2 sau 3 persoane). Nu am putut rezista dupa ce am vazut imaginile de mai sus. Noi am dori sa ajungem la Murighiol marti sau miercuri. Mai vine cineva pe 4 septe,mbrie ?
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Felicitari D-na Popa pentru alegerea facuta.
Daca timpul va permite, faceti o excursie la Sf.Gheorghe, merita efortul.
Mergeti la dus pe bratul Sf.Gheorghe si la intoarcere veniti prin lacuri.
Ideal este sa innoptati la Sf. Gheorghe, aveti unde, dar se poate face si intr-o zi.
Vacanta frumoasa,
reludeliu@yahoo.com
0723.34.39.15
Beyerland 380-2
HYMER B 654
1. Fam . Grosu - CT , rulota
2. Fam. Predonu - IF , camper
3. Fam. Popa - IS ... il asteptam si pe Stefanel ! :) , rulota
4. Fam. Rusu - PH , camper
5. Dan Alexandru + 2 echipaje .....? , rulota , cort...
6. Fam. Marinescu , Buc , astept confirmare , rulota
7. Fam. Dragomir - PH , 3 pers - Bik ! NU uita chitara ! :)
8. Lupii , rulota
9. Gabi serban - ( cazare la ponton )
10. Gica Papuc - PH , camper
11. nea' Mihalache - Ploiesti- PH ( camper )
12. fam. Ilie , Buc , rulota 2 pers.
13. Mihai Pop - rulota 2 p +2 ca renuntat
14. Nelu Cazacu - cort - 2 pers
15. Fam. Zarnescu ( cazare ponton )
16 ... au renuntat .....Avram - BV
17. Marinescu - BUC , 2pers + copil , rulota
.........am sunat si am inteles ca mai au 2-3 camere la ponton libere.... costa 80 ron .
Rezervare se face direct telefonic la dna Pusa.
tel. 0744.581.956
0720.947670
0788.314.279
Va asteptam !
NU am creat un program de organizare sau activitati pt. aceasta intalnire pt. ca se va merge la pescuit sau la "plimbare" cu barca sau barcile in functie de alegerea fiecaruia ,individual sau la comun , iar seara vom sta la un foc , ascultand o chitara , cantand s.a.m.d.
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Dna Popa, nu o sa stati prea mult singuri pentru ca vom aparea si noi cit de curind impreuna cu Gabi Dragomir, deci o excursie la Sf Gheorghe cum zice Relu, tot o sa facem :)
.
Noi momentan suntem la Techirghiol, ne bagam la namol sa fim pregatiti pentru delta. Miercuri, cel tarziu joi, vom fi la Diadema. Pana atunci, concedii placute in continuare !!!
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com