Propuneri pt intanirea NATIONALA a rulotistilor 21-24 iunie

Intalniri nationale si internationale
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Încuiat
Popa Violeta
Membru CD
16
Oras: Iasi
Data nasterii: 06 Oct 1949

Re: Intanirea NATIONALA a rulotistilor 21 -24 iunie

Mesaj de Popa Violeta »

Intr-adevar, asa s-a hotarat acum doi ani, ca intalnirea anuala a Asociatiei Clubrv sa aiba loc de Rusalii (ca sarbatoare in calendarul crestin-ortodox), indiferent de data cand cade aceasta sarbatoare (1 iunie anul trecut, 23 iunie anul acesta) tocmai pentru a beneficia de zilele libere. Nu cred ca este cazul sa perturbam o intalnire deja planificata, pentru 9 - 10 persoane care nu vor fi atunci disponibile (Rally Adria). Putem lua exemplul intalnirii de anul trecut de la Laguna Albastra care a fost extrem de reusita cu toate ca o parte din colegi nu s-au prezentat. Asa ca o parte face adunarea la Rally Adria, o parte face adunarea in tara, numai sa fie armonie si intelegere intre toti colegii.
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Vasi Manea
Membru forum
13
Oras: brasov
Data nasterii: 18 Apr 1982

Mesaj de Vasi Manea »

Eu spre exemplu vreau sa merg si la Rally Adria dar nu stiu ce sa fac, nu vreau sa ratez nici intilnirea nationala si propun sa supunem la vot modificarea datei pentru intilnirea nationala,cel mai frumos este de 1 iunie deoarece sarbatorim si copiii chiar daca este doar pentru 2 zile,in aceasta perioada este mai usor de gasit si locatia in care sa petrecem,saptamana trecuta am vorbit cu Lupu Ciprian sa ne interesam in legatura cu natura parc,eu am sunat am vorbit cu o doamna si urmeaza sa merg acolo sa stabilim tarife locuri de campare etc.Doamna mi-a spus clar ca ne pot primi doar ca turisti in acea perioada deoarece va fii aglomerat,nici decum sa ne puna la dispozitie sala de mese etc cum s-a intimplat la Laguna Albastra.la sfirsitul saptaminii voi nerge la natura parc si voi aduce detalii clare.
chateau380 kangoo 1,9,skodafabia 1,4 mpi sau vw t5 brasov
Odenie Sergiu
Membru forum
15

Mesaj de Odenie Sergiu »

Viorel Grosu scrie:Intalnirea nationala se tine de Rusalii, pentru ca sunt zile libere pe care unii le pot cupla cu zilele de weekend si pot veni mai multi rulotisti, decat daca s-ar tine intr-un weekend cand nimeni nu se deplaseaza distanta mare pentru doar 2 zile. Nu cred ca se poate schimba data intalnirii.
Subscriu,mai ales pentru cei cu copii,nu vad cum s-ar putea alege o alta data in care sa aiba si ei liber.Oricum pentru cei de mai departe,aproape doua zile se pierd cu drumul.Daca e aglomerat acolo la Natura,la Rasnov sunt conditii anul acesta si loc destul,asa ca nu vad un impediment.Presimt ca anul asta se va vota Rasnov.
Volkswagen Golf+Dethleffs Nomad RD3/in general...OFF CAMPING

Ești considerat geniu nu numai prin ceea ce ai scris, ci și prin ceea ce ai evitat să scrii.
Gavriil Stiharul
Traian Baltateanu
Membru forum
13
Oras: Rosiorii de Vede
Data nasterii: 19 Mai 1954

Mesaj de Traian Baltateanu »

OK
Faceti intalnirea nationala fara cei ce merg la manifestarea internationala si reprezinta asociatia.
Poate nu faceti totusi si noi alegeri atunci... ca in 2012. In acel caz, chiar ne-ar parea rau ca nu suntem de fata.
Probabil ca o intalnire mult mai numeroasa va fi cea de 1 mai, inainte de asta. Cat de nationala este o intalnire ?
Prin ce se deosebeste o intalnire nationala de una ca asta de 1 mai sau ca aceea de la Baloane, sau in delta, sau altele?
Important este sa avem cat mai multe ocazii sa ne intalnim si sa schimbam impresii, sa povestim , sa ne cunoastem, indiferent cat de nationala este acea intalnire.
Exista oameni care stiu foarte multe. Cati dintre acestia pricep ce stiu?
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

Cred ca cel mai democratic ar fi sa avem un vot .

@Traian la Baloane a fost un eveniment la care am fost si noi invitati .
Intalnirea Nationala Club RV ne reprezinta si suntem organizatorii ei - invitam noi pe altii ...
Anual trebuie facuta si o sedinta AG care e logic sa se faca tot la aceasta intalnire pt ca alta ocazie nu avem , nu ne apucam sa o facem in ziua de Paste...sambata....
Alegeri nu cred ca vor fi pt ca presedintele a fost ales pe 2 ani si nu stiu daca va fi cazul sa fie extraordinara aceasta AG. ca sa il schimbam sau realegem .... sau se poate vota si treaba asta pe loc.... la fata locului .
In cazul in care vor lipsi cateva echipaje intalnirea tot trebuie sa se tina , nu o putem amana dar daca majoritatea doreste si voteaza se poate schimba data , logic .

Pt. a satisface toti partenerii care ne sustin trebuie sa-i sustinem si noi pe ei , NU sa organizam in fiecare am in acelasi loc intalnirea nationala .

am sa fac votul daca e cazul .... creez sondajul de opinie ....
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Popa Violeta
Membru CD
16
Oras: Iasi
Data nasterii: 06 Oct 1949

Mesaj de Popa Violeta »

Nu ar fi rau sa luati in discutie si varianta 1- 4 mai 2013 -. Probabil numarul echipajelor ce vor fi prezente la Venus de Paste poate justifica si tinerea Adunarii Generale a Asociatiei Clubrv, mai ales ca si-au anuntat participarea presedintele Asociatiei, Dl.Curelea si membrii Consiliului Director. Asa s-ar evita ca dupa o luna sa facem o alta intalnire, in alta locatie pentru tinerea Adunarii Generale. Si vorba D-lui Lupu : "nu sunt alegeri anticipate" ci probabil o dare de seama asupra activitatii Asociatiei din ultimul an si discutii pe marginea acesteia. E bine sa ne gandim de doua ori si sa hotaram o data.
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Cosmin Prund
Membru forum
12
Oras: Sibiu
Data nasterii: 22 Mai 1980

Mesaj de Cosmin Prund »

La Rally Adria si-au anuntat participarea 8 echipaje; Ar trebui contactati toti si vazut cati ar participa la o intalnire a rulotistilor pe 1 Iunie, inainte de a face sondaj pentru schimbarea datei. E de asteptat ca nu toti 8 sa vrea si Intalnire Nationala pe 1 Iunie, si schimbarea datei pentru a satisface 3-4 echipaje e aiurea. Zic asta chiar daca m-as numara printre cei satisfacuti 😉

In privinta participarii la AG, daca ni se permite, putem participa si de la distanta. O punem de-o video-conferinta (sau macar audio daca internetul nu ne permite video) si participam live.
Chausson best of 22, sasiu Ford Transit

email: cprund@gmail.com
Constantin Curelea
Membru CD
21

Mesaj de Constantin Curelea »

Varianta AG-ului de 1 mai , nu de Paste, la Venus, este de luat in seama.
Pentru ca minivacanta este deja aprobata de guvern, deplasarea la mare se poate face din orice parte a tarii.
Ramane ca apoi, in 21-24 iunie, sa se organizeze, intr-un loc ce urmeaza a fi stabilt, Intalnirea Nationala fara AG .
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com

ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !
Ninel Gavanescu
Membru forum
15
Oras: ALEXANDRIA
Data nasterii: 02 Oct 1972

Mesaj de Ninel Gavanescu »

Sunt pentru deschiderea unor liste ,,orientative " cu cei care pot participa la evenimente , se va lamuri dilema . :| si nu vom incurca nici planurile de concediu.

Familia noastra si-a programat concediul de asa ,,natura " incat sa participam la eveniment in perioada ,, traditional " mentionata :|

ps. daca se doreste tinerea unei sedinte ,,doar de dragul sedintei " atunci este ok dar ,, ne dauneaza grav sanatatii "
Te doare, osteanul meu?
Numai cand rad, Maria Ta!
Tel. 0770992575
Hobby Prestige 580 + Mitsubisi Pajero
Marian m Serban
Membru asociat
16

Mesaj de Marian m Serban »

Buna ziua
intalnirea nationala a rulotistilor din clubRV,care se pare ca de anul acesta va deveni intilnirea nationala a rulotistilor are o data stabilita,si parerea personala este sa o respectam.Tot timpul vor fi si alte evenimente rulotistice interne sau internalionale,asta nu inseamna sa mutam un eveniment dupa calendarul altor asociatii ,etc.
Referitor la AG, membrii cotizanti care nu vor fi prezenti vor putea delega pt eventualele voturi pe alti colegi.Ordinea de zi va cuprinde neaparat stabilirea bugetului de venituri si cheltuieli,asupra acestei hotariri(discutarea bugetului) CD s-a pronuntat deja,sper ca nu s-a uitat.
Marian Serban
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

De acord cu cele de mai sus. NU stiu daca are rost sa ne sucim si rasucim atata timp cat se poate beneficia de o zi libera in plus 24 iun ( Rusalii ) ... asta e vor lipsi 3 -4 echipaje dar respectam data ! .... mai ramane sa hotaram locatia .
..daca nu se vine cu 1 sau 2 variante in plus cele nominalizate vor ramane Pensiunea Rasnov si respectiv Natura Parc ...
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Asteptam si un mail de al dna de la Natura Parc , cu care am luat legatura... astazi a vorbit colegu' nostru Vasi Manea ( a fost acolo ) si nu era nimeni in zona , dar a sunat la nr lor de pe site .
La aceasta ora este inchis complexul din cauza temperaturilor.
Se pare ca tariful rulota este 20 ron + 10 ron electriciate .
Pescuit agrement 35 ron ............ insotitori 5 ron.
Ni se recomanda sa ne organizam tabara undeva mai catre intrare in apropierea sau langa un foisor mare , care ne-ar putea fi de folos .
Nu cunosc datele n-am vazut si nici n -am fost acolo .... astept sa vad ce a mai aflat Vasi .
NU s-a hotarat nimic e doar o optiune , asteptam sa vedem exact ce date avem ... si daca este sau nu conducerea de la Natura Parc interesata de un posibil parteneriat cu noi .. le-am solicitat in scris si semnarea unui contract cu tarife speciale "dedicate " noua . ...vedem .
Încuiat