Sfaturi!...daca v-ati lovit de aceleasi "probleme"

bancuri, zvonuri, hobby-uri, imagini, filme haioase, chat, ID-urile membrilor...
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Bratulescu Ionut
Membru forum
15

Sfaturi!...daca v-ati lovit de aceleasi "probleme"

Mesaj de Bratulescu Ionut »

Pentru un auto (remorca, motocicleta etc.) pe care l-am vandut cu ani in urma, si l-am vandut pe incredere ... si la care actualul "propietar" i-mi da cu tifla...dar pentru care eu platesc impozit in continuare...si NU mai vreau.
Ce optiuni as avea sa pot scapa de impozit pentru acest auto !

De fapt, in cazul meu am un peridoc pe care l-am vandut si tin legatura cu cumparatorul (la tel) dar omul i-mi spune "-da...se rezolva...! " si nimic nu s-a intamplat pana acum ,in schimb la acesta am cartea de identitate a remorcii si mai am o motocicleta care tot asa am vandut-o pe incredere ,si la fel am cartea .
In plus la motocicleta am "obtinut" si numarul de imatriculare :twisted:

Multumesc pentru eventualele sugestii !!!...si banuiesc ca nu sunt singurul care s-a lovit de aceste chestii !
Burstner 4303+papuc diesel 1,9...Sunt atatea legi, incat nimeni nu este scutit de a fi spanzurat ...(de Bonaparte)
Sorin.Sibiceanu
Membru forum
16
Oras: ora
Data nasterii: 21 Mar 1908

Re: Sfaturi!...daca v-ati lovit de aceleasi "probleme"

Mesaj de Sorin.Sibiceanu »

Salut Ionut , vorbesti cu noul propietar si daca nu rezolvati cu radiere si inmatriculare , te duci la financiar cu copie CIV ,talon fisa de inmatriculare si iei stampila de scoatere de la financiar . Din momentul asta nu vei mai fii incarcat cu acele masini remorci motociclete , ai anunti pe noi propietari ca daca nu inregistreaza autovehiculele la financiarul de unde fac parte in max 30 zile se vor radia din oficiu si vor merge pe naspa , asa ca daca este prins de MILITIE va primii o prima de Paste (dosar penal )...

Bafta
Dacia Duster 4x4 + Fendt Karaat 470TF
Tel: 0766652014
Doru Bodeanu
Membru asociat
14
Oras: ploiesti
Data nasterii: 19 Dec 1960

Mesaj de Doru Bodeanu »

Am aceeasi problema cu o remorca. E foarte simplu : mergi la finantele locale pe bulevard cu chitanta de mana pe care ai facut-o si gata, se rezolva pe loc. Eu inca mai caut chitanta....
Autorulota FORD- HOBBY
tel. 0724670730
Bratulescu Ionut
Membru forum
15

Multumesc pentru raspunsuri !
@ Doru....cred ca asta cu chitanta de mana nu este o solutie ..!

In orice caz , oricare ar fi rezultatul o sa-l postez dar presimt ca o sa ma lupt cu morile de vant :evil:
Burstner 4303+papuc diesel 1,9...Sunt atatea legi, incat nimeni nu este scutit de a fi spanzurat ...(de Bonaparte)
Ionita Bogdan
Membru forum
19

Mesaj de Ionita Bogdan »

Daca stii cum se numeste proprietarul si eventual ai si o copie dupa buletinul lui faci contract de vanzare cumparare pe care il semnezi tu la ambele rubrici , vanzator si cumparator , faci si fisa de inmatriculare , mergi la fisc si ceri atestat fiscal si ai scapat . Pe urma te va cauta el pt acte. Din pacate masina , remorca , motocicleta ...indeferent de ce e a nu se radiaza singura , faza cu 30 de zile este doar ....verbala. Pana nu o inmatriculeaza urmatorul proprietar tu esti raspunzator de tot ...amenzi , roviniete...radare ...de toate. Daca poti incearca sa obtii de la noul proprietar o copie de buletin si fa ce ti-am spus . Nu e tocmai legal sa semnezi in locul lui dar scapi tu de o grija , mai ales ca esti in posesia C.I .
Mai exista varianta radierii daca dovedesti ca ai casat bunul respectiv sau ai in proprietate un teren unde ai depozitat peridocul pt totdeauna .
0722.296.538
bogdanionita_jean@yahoo.com
VW Caravelle + Tabbert Baronesse 620
Dragos-Iulian Dobrovat
Membru fondator
19

Mesaj de Dragos-Iulian Dobrovat »

Spune bine Bogdan Ionita. Inca un sfat: cand vindeti ,completati rubrica din Certificatul de Inmatriculare ,,instrainat catre...la data..."cu numele celui care a cumparat-o. O sa vedeti ce efect are ! Va va cauta noul proprietar cand nici nu va ganditi...
Stima, Bogdan D.
0751545024
Cu stima si deosebita consideratiune,
Dragos D

TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL
Petre Florin Marius
Membru forum
16

Mesaj de Petre Florin Marius »

Nu stiu daca mai este valabil,dar cu multi ani in urma ,am vandut o masina pe baza unei chitante de mana cu doi martori.Cumparatorul ani la rand nu a vrut sa facem actele drept pt care l-am chemat in instanta.In urma procesului care s-a judecat in lipsa s-a emis o hotarare judecatoresaca pe baza careia am radiat masina.Taxa de timbru a fost mica pe vremea aceea,si a mers totul destul de repede,dar repet nu stiu daca acum se mai poate proceda la fel.
MIHAELA & FLORIN MARIUS PETRE
MEGANE II + CHATEAU CHIARA 400 tel. 0728628909.
Bratulescu Ionut
Membru forum
15

Petre Florin Marius scrie:Nu stiu daca mai este valabil,dar cu multi ani in urma ,am vandut o masina pe baza unei chitante de mana cu doi martori.Cumparatorul ani la rand nu a vrut sa facem actele drept pt care l-am chemat in instanta.In urma procesului care s-a judecat in lipsa s-a emis o hotarare judecatoresaca pe baza careia am radiat masina.Taxa de timbru a fost mica pe vremea aceea,si a mers totul destul de repede,dar repet nu stiu daca acum se mai poate proceda la fel.
M-am interesat si se pare ca singura rezolvare este in instanta .
Doru Bodeanu
Membru asociat
14
Oras: ploiesti
Data nasterii: 19 Dec 1960

Mesaj de Doru Bodeanu »

@ Doru....cred ca asta cu chitanta de mana nu este o solutie ..!

Este ! Am fost personal la finante si o domnisoara blonda de la ghiseu (nu la casierie) m-a invatat ce sa fac. Mergi cu chitanta si ce alte acte mai ai !
Autorulota FORD- HOBBY
tel. 0724670730
Bratulescu Ionut
Membru forum
15

Asa am sa fac !
Multumesc !
lungu marin

Mesaj de lungu marin »

problema se rezolva simplu .act de vanzare cumparare,fisa de inmatriculare,copie de pe cartea de identitate a autovehiculului,motocicletei etc,copie de pe buletinul(cartii de identitate) al proprietarului autovehiculului se merge la financiarul de care apartii se cere certificat fiscal de scoatere din evidenta ca nu are datorii si se stampileaza fisa de inmatriculare la rubrica E unde scrie ca, poate fi instrainat.eu fac acte auto si stiu ,daca nu aveti unde face actele va rezolv eu.tel 0746079424,mai pot rezolva orice problema in legatura cu vanzare cumparare auto si inmatriculari radieri auto etc .
comiselu cristi
Membru forum
11
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 10 Iun 1969

Mesaj de comiselu cristi »

Cea mai eficienta metoda este urmatoarea : se ia de pe masina rulota motocicleta rulota sau ce se vinde numarul de imatriculare adica fizic si fara numar nu poate pleca deoarece il opreste politia si nu poate scoate altul de la imatriculari deoarece numai propietarul are dreptul sa scoata atul si sigur vine sa faca actele ca nupoate circula nici nu te poate acuza de furt sau asa ceva ca in acte esti proprpitar
Scrie răspuns