Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
In acest an 24 Iunie cade luni , zi libera , ( Rusalii) , fapt pt care vom organiza intalnirea Nationala a Rulotistilor CLUB RV RO. de vineri pana luni , mai exact 21-24 iun 2013.
La aceasta intalnire va putea participa orice rulotist sau " aspirant " indiferent de apartenenta la vreo asociatie sau membru club forum ... asociatie .
Poate veni oricine cu idei si sugestii referitoare la locul de organizare , sondajul de opinie insa va fi organizat si respectiv postat in zona membrilor cotizanti .
De preferat ar fi ca locatia sa fie cumva in centrul tarii ca sa fie relativ la distanta egala fata toata lumea , iar tariful pt campare pt 3 zile sa nu fie mai mare de 100 ron ... sau in jur de .... aceasta suma ...
Variante posibile : campinguri sau locatii off camping
Vulcanii Noroiosi MUDDY LAND Paclele MAri (BZ ) , Vampire Bran (BV) , "Delta D" Diadema Ponton Murighiol (TL), Camperland Comanesti (BC), Pensiunea Rasnov (BV), Mustang - Sovata ( MS) , Strand Budeasa Pitesti (AG), Laguna Albastra Fagars (BV), Natura Parc Chichis ( CV)langa BV , Plaiu Foii -off camping (BV), off camping Valea Cerbului Busteni ( PH ) , sau off camping dar legal intr-o posibila locatie pe care o puteti propune dvs. .... dar totusi cu sursa de apa nu neaparat curent electric.
Alte variante sunt binevenite de la voi ... :) va rog scrieti-le ! Propuneti-le !.. sau puteti sustine una din aceste variante daca va incanta ... una din ele .
P.S. NU am luat in calcul Venus Palace pt ca aici se va organiza 1 mai + Paste 2013 deci e inutil sa facem consecutiv in acelasi loc 2 intalniri .
ps 2 Camping Aviator Busteni este prea mic pt o intalnire de 30-40 rulote... deci nici acesta n-a fost luat in calcul .
ps 3 Off camping Seimeni - Cernavoda nu mai este disponibil - nu se mai poate legal .
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Incerc sa fac un comentariu vis-a-vis de propunerile facute de Ciprian si sa-mi atrag probabil antipatia unor proprietari de campinguri.
Vulcanii Noroiosi MUDDY LAND Paclele Mari (BZ ) - locatie in care am fost anul trecut de 1 Mai. In situatia in care numarul participantilor va fi de peste 30-40 Rv-uri, consider locatia ca nefacand fata unui astfel de numar. Terenul e destul de denivelat. Exista o terasa care banuiesc ca a fost finalizata cu o capacitate de 40-60 de persoane. Locatia dispune de un grup sanitar cu dus contra cost.
Vampire Bran (BV) in aceasta locatie au avut deja loc cateva intalniri nationale. Locatie cunoscuta, nu insist cu descrierea acesteia.
Delta Diadema Ponton Murighiol (TL), - in acea locatie nu pot campa mai mult de 30-35 Rv-uri. grup sanitar pe ponton cu capacitate redusa. Dispunerea locatiei la mare distanta de o parte a membrilor asociati.
Camperland Comanesti (BC) - In locatia respectiva asociatia a sarbatorit ultimul 1 Decembrie. Vom reveni cu placere, dar acum cred ca ar fi prea curand.
Pensiunea Rasnov (BV) - pensiune cu posibilitati de campare, suprafata foarte mare, dar cu facilitati reduse - lipsa grup sanitar. Accesul la grupul sanitar din incinta pensiunii este limitat si poate provoca animozitati intre doritori si administratorul pensiunii.
Mustang - Sovata ( MS) - camping in care nu am fost, dar din comentariile facute pe forum, locatia este decenta, cu un patron binevoitor si dispus sa sprijine asociatia in astfel de ocazii. Intalnirea Nationala din 2010 daca nu ma insel, a avut loc in acest camping. Singurul inconvenient ar putea fi reprezentat de distanta mare fata de zona de sud, sud-est a tarii, zona in care sunt multi membri si simpatizanti ai asociatiei.
Strand Budeasa Pitesti (AG) - complex in care nu am fost, dar din descrierile facute de Ciprian pe forumuri, am inteles ca ar fi un fel de Laguna Albastra din sudul tarii. Din pacate, cred ca distanta mare fata de o parte a membrilor asociati si simpatizanti fac ca aceasta sa piarda in disputa cu locatiile concurente.
Laguna Albastra Fagars (BV) - dupa parerea mea, e locatia cea mai potrivita pentru astfel de intalniri, dar numai in extrasezon. Daca anul trecut aceasta locatie ne-a satisfacut cam toate exigentele in parioada 1-4 iunie, de aceasta data, in perioada 21-24 iunie riscam sa compromitem aceasta intalnire datorita aglomeratiei de weekend.
Natura Parc Chichis ( CV), langa BV - nu am fost in acea locatie, din cate stiu, nici asociatia nu a organizat o intalnire acolo si pe acest considerent am discutat cu colegi care au fost acolo. Am discutat cu Sebi din Brasov care mi-a vorbit de locatie cunoscand-o foarte bine. Zona de agrement dezvoltata: terenuri de tenis, volei, fotbal, pescuit sportiv, paintball, locuri de joaca pentru copii, echitatie adulti si copii, piscine, plimbari cu hidrobicicleta, etc. Suprafata complexului e de peste 20 Ha. Nu exista restaurant decat de mica capacitate. Nu exista terasa de mari dimensiuni. Exista casute de inchiriat in imediata vecinatate a locului de campare.
Nu am pomenit nimic de preturi deoarece in urma deciziei dvs. acestea vor trebui negociate cu proprietarii locatiilor alese in aceasta etapa.
Presupunand ca se leg sa zicem doua sau trei locatii, acestea, cum mentiona Ciprian, vor fi supuse votului dvs, dar numai dupa ce vi se va face o descriere cat mai amanuntita a ofertelor, de asa natura, incat sa votati in cunostinta de cauza.
Off-camping Plaiu Foii, Valea Cerbului, etc. O intalnire de genul celei nationale in conditii off, necesita o logistica ce sincer, dupa parerea mea, nu o avem. Implicarea doar a 2-3 persoane care au timp din CD, nu va fi suficienta. Am facut asa ceva si stiu cat timp si drumuri facute in locatie si la primaria respectiva au fost necesare. Trebuie sa recunoastem ca nivelul de implicare al membrilor asociati este destul de redus. Lipsa timpului liber, problemele de zi cu zi ale celor mai multi duc la aceasta stare de fapt.
Va rog sa luati cele mentionate mai sus ca un simplu punct de vedere, important va fi ca locatia aleasa in final sa fie in asentimentul celor mai multi dintre dumneavoastra. Dumneavoastra hotarati !
Ciprian, v-a rugat sa veniti si cu alte propuneri sau sa va mentionati o parere fata de ce s-a propus. E bine ca locatia sa fie cunoscuta din vreme de participanti. Tot din timp, odata stabilita o locatie, sau mai multe, e bine ca membri CD sa treca la negocierea pretului cu proprietarii acestora. Va mai urma un vot de stabilire a locatiei. Toate acestea necesita timp.
P.S. Atunci cand CD-ul si-a asumat locatia de 1 Decembrie, a fost acuzat ca nu a consultat membrii asociati. Acum cand o face, sper sa nu ajungem la aceasta concluzie: daca nu-i consulti, nu-i bine ... iar daca-i intrebi, tac malc.
Atentie natura parc si aventura parc sunt doua locatii diferite, din cate stiu de pe net la aventura parc nu se poate campa.
La natura parc se poate campa. Am fost in toamna trecuta la natura parc si am stat un weekend. Nu imi mai aduc aminte preturile dar stiu ca erau foarte mici. Au suprafete foarte mari unde se poate campa, iar senzatia este una mai mult de offcamping. Am beneficiat de curent , dar apa a trebuit sa o caram de destul de departe. Locul in toamna arata destul de neingrijit in sensul ca trebuia iarba cosita , podeturile reparate si data o mana de vopsea.
In zona unde am fost noi campati (langa corturile indiene) erau 2 wc turcesti si doua dusuri.
Restaurante sunt 2 destul de mici si cu niste meniuri sumare, dar sunt locuri amenajate pentru gratare si foc de tabara.
cornelsavu scrie:Atentie natura parc si aventura parc sunt doua locatii diferite, din cate stiu de pe net la aventura parc nu se poate campa...
Da, cred ca aveti dreptate. Va multumesc pentru sesizare. Link-ul cu pozele colegilor sunt din Avventura Parc, dar ce am mentionat la Natura Parc (preluat de la Sebi Bv) e corect.
Un link cu locatia la care s-a referit Ciprian si eu:
La Natura Parc am fost in vara trecuta cu Sebi, Ninel, Iulica si cativa prieteni ai lor, mie personal mi-a placut, noi am fost campati langa corturile indiene dar acolo nu este loc de multe rulote, am inteles ca undeva in apropiere se afla un camping care tine de complex...eu nu l-am vazut asa ca nu pot da detalii...poate Sebi stie mai multe.
Ca si Laguna, exista ''dezavantajul '' de '' plin sezon'', vor veni in numar mare localnicii la strandul din incinta sa-si petreaca zilele libere(parere personala bazata pe experienta de anul trecut cand piscina era ful)
Un alt aspect care mie personal mi s-a parut oarecum deranjant a fost caldura insuportabila datorita faptului ca locatia se afla la ''campie'' ca sa zic asa si temperatura la orele pranzului era insuportabila dar ne-am racorit cu bere, in rest o locatie frumoasa.
Astea au fost impresiile mele personale...voi decideti ce si cum.
Cateva poze din complex :
Nu sunt eu in masura sa imi dau cu parerea,dar ma gandesc ca la un asemenea eveniment trebuie un loc de campare cat mai mare,neaparat cu curent si toalete..de preferat intr-o zona montana avand in vedera perioada anului ,unde poti sta si la umbra ,si unde sa poti sa desfasori diferitele activitati organizatorice fara sa te inghesui ..Si pozitionat undeva in centrul tarii sa fie accesibil pt toti indiferent de zona in care se afla. Dupa calculele mele ar iesi aproximativ din locatiile propuse Camping Mustang Sovata. e doar o parere si trebuie tratata ca atare :?
Eu am fost acolo cu colegii mai sus amintiti si ne-am simtit foarte bine. Administratorul de acolo este de foarte de treaba si cred ca se pot negocia foarte preturi foarte bune; nu am vazut campingul ca am stat langa corturi, dar dupa cate am vazut, este un loc fara denivelari, unde pot intra 50-60 rulote. Vali spune ca nu e umbra, asta e adevarat, dar in perioada aia nu cred ca va fi o asa mare problema. Apa potabila trebuie adusa ca nu e buna in zona. Cand se va termina cu zapada ar fi bine de vazut si fotografiata zona de camping si asa se va putea vedea despre ce e vorba.
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450
Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"