3 iulie 2012 - marti, a debutat cu un shoping in forta la magazinele din Zwiesel, logic, bucuria femeilor, asa se intimpla in vacanta, e firesc..Apoi s-a decis a merge cu gazda Nick in Cehia :)
Dupa ce a iesit de la servici, ne-am indreptat cu totii, 20 km pina in vama cu Cehia. Am ramas surprins de frumusetea locului, muzeu de locomotive, pensiuni cochete, foarte frumoasa zona !
Am luat prinzul la restaurant dupa ce am trecut vama pe peron, perpedes..Gigi Serpescu ne-a facut fotografii cu un picior in Germania si cu unul in Cehia, sigur va posta el poze din acest loc
Dupa o masa buna cu pret bun, ne-am luat diverse amintiri si pe ploaie torentiala ne-am indreptat inapoi spre casa. Pentru ca ploua, am decis a bea o bere de "ramas bun" la noi in garsoniera
Deci s-a reusit a vizita si un coltisor a Bavariei dupa excursia de la Grein. A doua zi noi am ramas singuri acasa, colegii nostrii indreptindu-se spre MariaZell Austria, de unde ne-au dat un SMS
Ce imi pare rau, este ca echipajul cel nou, fam Andrei, a venit cu o zi dupa noi in Zwiesel si nu am apucat a ne vedea, din cauza ca noi eram in Cehia. Data viitoare ne vom organiza mai bine.
Eu am incheiat povestirea, urmind sa las in continuare colegii sa posteze si ei alte poze si alte impresii din aceasta excursie. Noi multumim tuturor participantilor si va dorim vacante placute !
.