GREIN Austria- Donau Fest 28 iunie-3 iulie

arhiva anilor 2006 - 2012
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati TOATE datele personale, acesta incluzind un numar de telefon, adresa de domiciliu, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Rusu Mihail
Membru fondator
20
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Iun 1956

GREIN Austria- Donau Fest 28 iunie-3 iulie

Mesaj de Rusu Mihail »

Vineri - 20 Aprilie - Buna dimineata tuturor !

Asta seara am avut o discutie pe Skype cu prietenul si colaboratorul nostru Jorj Colesnicov, patronul campingului Grein din Austria, camping aflat pe malul Dunarii, la numai 125 km de Wiena.
Pe parcursul sederilor noastre la camping Grein, am dezvoltat mai multe idei cu Jorj, pentru o strinsa colaborare. Astfel, azi va pot aduce la cunostinta si va propunem o excursie organizata

Este vorba de un gen de FESTIVAL, un fel de petrecere organizata la Grein, unde sint invitati sa participe vecinii apropiati ai Austriei, alaturi de tari Balcanice, pe Tema Dunarea cu vecinii sai
Festivalul va avea loc in ziua de Simbata 30 Iunie, pe tot parcursul zilei, in orasul Grein, respectiv in zona Campingului dar si pe malul opus al Dunarii, traversarile cu vaporasele fiind gratuite
Sectia Romania, va fi pe malul celalat, alaturi de alte tari vecine noua. Important este ca, se poate participa la liber in ambele locatii, cite ore dorim. Va voi da si linkuri cu "detaliile aferente"

Avind in vedere serbarea, festivalul cum il numim, ne-am gindit, a face o excursie organizata a "rulotistilor din Romania", in aceasta perioada, cu sedere la camping si cu un program organizat.
Pentru ca excursia sa cuprinda cit mai multe obiective, programe, vizite, etc, am gindit cum am putea face sa "iesim" cit mai bine. Va propun urmatoarea varianta cu posibilitati de modificari.

O SAPTAMINA IN AUSTRIA

Plecare (din Bucuresti) : Miercuri ( cei din tara pot pleca in functie de distanta pina la camping Mako unde va fi si punctul de intilnire Miercuri seara ) - deci : Noaptea 1 = "Camping Mako"

28.06 - Joi = Camping Mako - Wiena - Handelskai - 430 km - ( Port ) - parcare - masa - pauza - continuare spre Grein pe malul Dunarii 170 km (prin Krems) - sosire si campare 1 Joi seara

29.06- Vineri = Program de voie, acomodare - La prinz variante - 1-vizitarea Muzeului zonal - cu traducator - 2 - balaceala la bazinul de inot Grein - 3 - excursii cu bicicletele pe malul opus.

30.06-Simbata -FESTIVALUL DUNAREA FARA GRANITE- traversare la organizatorii romani unde putem consuma produse romanesti alaturi de cele traditionale, bere, voie buna si multe poze

01.07-Duminica- Revenire dupa ziua precedenta, cu o cafea si 1- (2) citeva beri, la bordul unui vaporas de croaziera, aproximativ 1-2 ore. Pe seara, vizitare a orasului Grein si o inghetata

02.07-Luni - vizitarea Lagarului de la Mauthausen la 30 km ( optional ) completat cu shoping in magazinele de interes feminin. Seara de Luni 02, Cina Festiva in Terasa Campingului Grein.

03.07-Marti- Plecare spre Wiena - Budapesta - Arad cu pauza dupa Wiena ( 185 km ) la Bruck an der Leitha 2460 - Pe seara, se intra in Romania dupa care fiecare liber spre directia dorita.

In cazul in care aveti alte propuneri referitoare la traseu sau chiar si la program, nu e nici o problema. Aceasta este doar ceea ce am gindit pentru cei ce nu-si pot lua mai multe zile libere..

Costuri :

Cazare Camping Grein - 5 nopti x 18 euro = 90 euro / echipaj ( conform intelegerii cu Jorj Colesnicov ) - In pret sint incluse toate facilitatile campingului ( mai putin netul care e f rezonabil )
Bilet Muzeu Grein = 3,5 euro - Intrare la Bazin piscina locala = 2,5 euro - traversare vaporas 2 euro - (per pers) toate acestea fiind deja acordate cu discount prin reprezentantul campingului
Exista posibilitatea inchirierii de biciclete direct de la camping Grein ( trebuie anuntat din timp numarul ) La masa festiva, decidem la alegere fiecare ce dorim, sau fixam un "meniu comun"

Mai jos va voi da linkuri cit si paginile de facebook, unde partenerul Colesnicov Jorj, deja a inclus Club RV, pe pagina dinsului : http://www.facebook.com/events/31069339 ... 212337052/

Donaugrenze in FLUSS - http://www.viertelfestival-noe.at/de/Donaugrenzen/ - sau - http://www.viertelfestival-noe.at/de/me ... tungen138/ - sau gasiti direct detalii pe "facebook"

Lagarul de la Mauthausen - http://amfostacolo.ro/poze-fotoimpresii ... se&id=6565 - sau - http://mirunasfia.ro/cele-186-de-trepte ... ausen.html

Camping Grein - http://www.camping-grein.at/10/ - sau drumul-imagini-salupa: http://www.youtube.com/watch?v=T8Fu6rQVg2s -sau - http://www.youtube.com/watch?v=Wp0hgvdX ... re=related

Deocamdata cam atit. Astept parerile dvs, propuneri, etc. In caz ca va suride ideea si programul, va rog sa mentionati. Am dori sa facem o "excursie organizata" pt a arata si Austriei ca " existam "

Organizatorii Austrieci :

Imagine

Cui se adreseaza Invitatia :

Imagine

Lagarul de la Mauthausen

Imagine

Colaboratorul nostru din Grein - Jorj Colesnicov

Imagine
.

PS: In aceasta excursie sint invitati toti rulotistii din Romania, indiferent de apartenente sau natii.. "Drepturile de autor", pt organizare, drum, traseu, program, insotire, etc, "by Rusu Mihail" :)

Multumesc
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Constantin Curelea
Membru CD
21

Re: GREIN Austria- Donau Fest 28 iunie-3 iulie

Mesaj de Constantin Curelea »

Este o invitatie foarte tentanta.
Am avut placerea sa vizitez campingul si zona respectiva in anul 2011.
Daca perioada de festival ar fi in toamna, cu siguranta as participa.
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com

ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Mesaj de Serpescu Gheorghe »

Da suna frumos, as merge numai sa am timp. Multumum pentru invitatie.
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Traian Baltateanu
Membru forum
13
Oras: Rosiorii de Vede
Data nasterii: 19 Mai 1954

Mesaj de Traian Baltateanu »

Si mie mi se pare interesanta propunerea dar nu stiu daca in acea perioada nu sut in alta parte.
Voi retine data si daca voi fi acasa voi fi incantat sa vin.
Exista oameni care stiu foarte multe. Cati dintre acestia pricep ce stiu?
Popa Violeta
Membru CD
16
Oras: Iasi
Data nasterii: 06 Oct 1949

Mesaj de Popa Violeta »

Pe noi ne-ar incanta grozav ideea de a participa la acest Donau Fest insa conform programului pe 30 iunie suntem inca la KRK si nu cred ca ne vom putea incadra. Dar suntem siguri ca in aceasta vara vom ajunge si noi la camping Grein. Se poate sti daca dl.Colesnicov va mentine pretul de 18 euro/zi/echipaj si dupa terminarea Donau Fest? Este bine de stiut ca poate pe 1 iulie cand plecam din Croatia venim direct la Grein.
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Rusu Mihail
Membru fondator
20

Mesaj de Rusu Mihail »

Doamna Popa , Acest pret este valabil pt toti rulotistii romani, indiferent perioada. Important este daca sint doritori sau amatori de o asemenea excursie. Perioada nu e batuta in cuie.
E drept ca ar fi fost ideal, de fi prezenti in 30 iunie la Festival, dar nu este nici o problema daca cei care doresc a face o asemenea excursie, devanseaza perioada sau opteaza pt alta :)

Pt o si mai buna intelegere, a traseului prin camping Mako, la Wiena (pauza in port), drumul spre Grein, sau imagini din campingul Grein, puteti vizita albumul foto incarcat de mine la :

FamiliaRusu SunPhoto.ro = http://familiarusu.sunphoto.ro/Mako-Wie ... Iulie_2011

In caz ca exista amatori de o astfel de excursie, spuneti parerea, perioada, durata, etc. Am considerat ca nu e o excursie grea si am incercat a imparti traseul, in etape, pt a nu fi obositor.
Deasemeni nu e nici o problema, daca ideea nu se pune in practica in aceasta perioada in care am observat ca se suprapune cu alte evenimente si cu alte excursii organizate in alte directii.

Imagine

Interesant de vizionat sint imaginile postate de familia Craciunescu, ce a parcurs "Passau-Aschach-Grein" cu bicicleta ! link : http://craciunescu.sunphoto.ro/Passau-A ... _bicicleta

.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Rusu Mihail
Membru fondator
20

Mesaj de Rusu Mihail »

Am incarcat si fotografiile facute cu o luna in urma, de la Camping Grein. Cred ca in acest fel, dupa vizionarea acestui cel de al doilea album, impulsul de a vizita aceasta zona, va fi altul

Imagini in detaliu - CAMPING GREIN 3-5 APRILE 2012 - Link pe SunPhoto.ro : http://familiarusu.sunphoto.ro/Camping_ ... rilie_2012

In acest album, pozele sint mai numeroase comparativ cu cele incarcate pe forum , iar vizionarea este f. simpla la indemina oricui, nemaiocupind spatiu de care se tot vorbeste in ultimul timp

Imagine

Asteptam pareri, impresii, initiative, propuneri sau orice probleme si intrebari legate de aceasta "posibila" excursie la inceput de sezon. Ramin totusi la ideea ca " weekendul e un sfesnic bun " :)

.
Alin Rus
Membru asociat
13
Oras: Tarnaveni
Data nasterii: 28 Ian 1968

Mesaj de Alin Rus »

Si noi ne-am propus , dar la sfarsitul lui iulie inceputul lui august.Vrem sa stam cel putin o saptamana pentru a avea destul timp cu bicicletele si cu barca.
Knaus 450 Eurostar, Land Rover Discovery 5
tel 0745611168 , alin_bloc@yahoo.com
Nelu Predonu

Mesaj de Nelu Predonu »

Frumoasa oferta Mihai !
Din pacate, nu putem veni si noi. Dana lucreaza.
Distractie placuta celor ce vor participa la aceasta intalnire.
Rusu Mihail
Membru fondator
20

Mesaj de Rusu Mihail »

Nelu, am inteles, dar cind veti avea un "liber" sa ne anuntati, ca sa facem o vizita la Grein si veti vedea ca merita din plin. Deocamdata vad ca oferta s-a suprapus cu alte excursii deja planificate.
Intre timp, Colesnicov Jorj , s-a interesat si a postat pe facebook, plimbari cu vaporasul pe Dunare, chiar din portul Grein din fata campingului. Voi posta aici "oferta" comandantului Fritz Leitner.

Sâmbăta, duminica şi sărbătorile legale - - Link http://www.donauschiffahrt-ardagger.at/index.php - -

De la / la Grein : 14.45 - intoarcere la 16.15 - Preturi : Adulti : 11.50 Euro, copii 6-15 ani € 5.50, ( copii sub 6 ani gratuit. )
Excursii la cerere! - Nunti, evenimente, tururi de toate tipurile, zile de naştere, sărbători de familie excursii, petreceri, seminarii

Imagine

.
Rusu Mihail
Membru fondator
20

Mesaj de Rusu Mihail »

Astazi Duminica 1- Iunie - in urma discutiilor avute, avem confirmarea inscrierii pentru excursia de la Grein ( 28 Iunie - 4 Iulie ) a 4 echipaje :

1-Familia Rusu- -- - Ploiesti - - 2 pers
2-Familia Holom - - Ploiesti - - 2 pers
3-Familia Serpescu-Miercurea Ciuc-3 pers
4-Familia Soare -- - Silistea - - 2 pers

In caz ca mai exista si alti amatori pt aceasta excursie, de care ne mai despart aproximativ 18 zile, va stam la dispozitie cu orice fel de detalii.
.

Imagine

Imagine

Imagine
.

*** 29 dimineata pleacare de linga vama Ungara, respectiv de la Camping Mako ( punct de intilnire pt cine vine din tara ) In 30 iunie este Festivalul !
.
*** Cazare / campare = 18 euro / noapte - Duminica seara 1 iulie ( la alegre Luni 2 iunie ) , Masa Festiva : ClubRV + Camping Grein. - Va asteptam !
.
PS: ACEASTA OFERTA ESTE VALABILA PENTRU TOTI RULOTISTII DIN ROMANIA ! - INDIFERENT CLUBUL-ASOCIATIA-RULOTISTI ASPIRANTI-VIITORI - ETC

.
Rusu Mihail
Membru fondator
20

Mesaj de Rusu Mihail »

ERATA : in loc de " Astazi Duminica 1- Iunie " - este 10 iunie... - si la Masa Festiva e vorba de data de 1 sau 2 Iulie - ( am inceput sa incurc datele ) - deci sint semne bune... :)
.
Scrie răspuns