Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Salut!
Ma numesc Florin, sunt din Bucuresti si de curand am reusit sa imi indeplinesc visul de a achizitiona o rulota. Deoarece in familia mea se afla si un bebe de 11 luni(Andrei) am ales una mai mare si adica o Adria 530 din 1986. Voi incerca sa o tractez cu un Alfa Romeo 166. Nu stiu sigur cum se va comporta la drum dar sper sa nu am probleme. Exista cineva cu o configuratie asemanatoare( ma refer la Alfita cu rulota dupa ea) si daca da astept sfaturi de la cunoscatori.
Urmaresc acest forum de mult timp dar in lipsa"accesoriilor" tractate nu am indraznit sa ma inregistrez.
Sper sa pot pleca cat mai curand la drum cu "melcul" dupa ce rezolv problema cauciucurilor invechite si care nu prea se mai gasesc(pe 12") si apoi reusesc sa ii fac si ITP-ul.
Cu stima,
Florin Vint
buna seara bine ati venit printre noi in mod obisnuit nu ar trebui sa fie nici o problema de deplasare daca tine-ti cont de lungimea atelajului gabarit etc
Daniel Mihai scrie:va asteptam la .."laguna"?
si eu am o adria..si sunt f multumit de ea...
vant din spate ...si la cat mai multe plimbari..:)
Buna seara,
Va multumesc de invitatie dar prima oara o sa plec undeva la campie. Nu cred ca ma risc sa urc valea Prahovei pana la Fagaras. Vreu sa vad cum se comporta atelajul la drum, sa vad consumul masinii si apoi ma aventurez la munte!
Cred ca pentru prima oara ma aventurez la Iepuresti sau la Seimeni ( sunt cam la aceeasi altitudine cu Bucurestiul) si apoi inaintez spre munte.