Salutare , oamenilor muncii
Ma bucur ca nu v-ati descurajat si sunte-ti hotarati sa o face-ti bine . Mie i-mi pare rau ca nu am facut poze in timp ce o reparam ca sa incurajam si pe altii ca se poate repara si prin puterile proprii .
Cu buretii incearca asa cum ti-am spus . Cand sunt plini de apa sunt f grei si te cam lupti cu ei dar ai sa vezi ca iese o substanta de culoare galbena din ei si mirositoare . Acum e momentul sa-i speli ca este f cald afara si poate se usuca mai repede . Nu ai sa-i poti stoarce f bine si va ramane mirosul de detergent in ei , de aceea sa iei ceva care sa miroasa bine sa-ti placa . Nu-i spala pe toti odata si schimba apa cat mai des .
Frigiderul merge la 12, 220 , si gaz ,dar atentie vei simti ca incepe sa raceasca dupa 1 ora . Acum este si cald afara si sistemul este pe amoniac care este incalzit si vaporizeaza . Daca poti monteaza-i acum un ventilator suplimentar de la calculator de 12 cm la 12 V ca sa fortezi racirea din spate . trebuie sa ai o grila de aerisire in spatele frigiderului . Mai tarziu va fi mai greu . Nu te baza pe racirea la 12 V . De obicei nu se foloseste . Ar insemna un consum de 10 A ceea ce este f mult . Monteaza-i si un acumulator sau macar ia in calcul unde va sta . Trage-i firele si vezi mai incolo de care vei lua .
Sa-i pui spoturi de mobila la 12 v si nu mai mult de 10W halogen . Pune-i sigurante automate care le poti folosi si pe post de comutator general . Daca gasesti ( eu am cautat dar nu prea am gasit convenabil ) spoturi la 12 v cu LED-uri de intensitate mare . Crede-ma ca conteaza f mult .
Nu uita de perdelute . Daca bugetul i-ti permite te vei simti mult mai bine daca le schimbi si pui unele moderne si finute de cea mai buna calitate .
Incerc sa-ti pun o poza sau doua ca sa vezi ca se poate si mai rau .

Succes si mai tine-ne la curent . Bogdan