dacii adevaruri tulburatoare

bancuri, zvonuri, hobby-uri, imagini, filme haioase, chat, ID-urile membrilor...
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Marian Ciocan
Membru forum
13
Oras: Rudeni ,Ilfov
Data nasterii: 09 Sep 1968

dacii adevaruri tulburatoare

Mesaj de Marian Ciocan »

Fendt Saphir 470 +Vito v220cdi
tel 0765255511
Isdraila Ioan
Membru forum
15
Oras: Arad
Data nasterii: 14 Iun 1954

Re: dacii adevaruri tulburatoare

Mesaj de Isdraila Ioan »

Am vizionat intregul film documentar,un material extraordinar ,macar de aici mai aflam cite ceva despre istoria nastra.Nu stiu ce mai reprezinta manualele scolare despre acest subiect ?Nu ne cunoastem adevarata istorie ,acum in manualele de istorie ,o studiem pe Andreea Esca -mare personalitate .... :shock: Nu stiu daca italienii au vazut acest documentar,mai tot timpul ne fac tigani si hoti .Intr-un material citit cu ceva vreme in urma ,am aflat ca legiunile ce au venit pe teritiriul nostru erau formate din bastinasii din teritorii ocupate ,oameni fara capatii ce proveneau din inchisorile romane.Asa sa fie oare ,sau "cineva " nu doreste sa aflam adevaruri curate prezentate in acest documentar .Multumesc pentru el .Sunt mindru ca sunt roman .
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
Daniel Ionescu
Membru forum
13
Oras: IF- Magurele
Data nasterii: 21 Feb 1975

Mesaj de Daniel Ionescu »

Multumesc pt. acest documentar,mi-am adus aminte de scoala,de cartea de istorie,de profesori,de colegi,prieteni...SUPER!!
Danezu
Frontera Sport 2,2
Caravelair
Niky Radu
Membru asociat
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Apr 1967

Mesaj de Niky Radu »

Intamplator cunosc sursa acestui documentar,l-am vizionat in luna martie, autorul permite preluarea doar cu citarea sursei, colegul Marian nu avea de unde sa stie ca ""documentarul"" lui a fost publicat la 2 zile dupa original, se observa si o diferenta mare la vizualizari intre cele 2 postari pe youtube, ca sa nu fie probleme cu drepturile de autor postez originalul
http://danielroxin.blogspot.com/2012/03 ... -film.html
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India

0744670978
Scrie răspuns