Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Vad ca deja v-a urat bun venit...chiar sarbatoritul de astazi care este Constantean ! :D
Va asteptam la oricare din intalnirile organizate de Club sau de ceilalti colegi.
Este bine de stiut ca in Dobrogea sunt vreo 20 de rulotisti activi , care citesc forumul si cu care ne-am intalnit.
Bine ati venit, Robert, Laura, Alexandru si Manu! Si noi suntem proaspeti in Asociatie, si avem convingerea ca va fi bine. Asteptam sa ne cunoastem. Nu suntem din zona ta, suntem din Braila, dar ... pe acolo.
Salutari, sunt Adi din Iasi.
Prezentarea e simpla, cutreierand Olanda am fost atins de "virus" asa ca momentan am o rulota beyerland .
Sa ne auzim sanatosi, va doresc un sezon de plimbari de neuitat
Bun venit in marea Familie ClubRV !
Poate reusiti in sezonul asta sa iesiti impreuna cu colegii la una (sau mai multe) din intalnirile propuse !
Va asteptam ! :D
Bine ati venit Gabriel ...
Va asteptam alaturi de noi la una din iesirile ClubRV .
Felicitari pt decizia luata de a deveni membru cotizant , ai PM cu detaliile .
Am ajuns foarte aproape de 130 membrii cotizanti ...
Eu preconizasem o crestere de 300% intr-un an dar cu siguranta daca o sa ne respectam si toleram mai mult o sa depasim ,,targetul,, ...
La cat mai multe iesiri frumoase va urez la toti membrii ClubRV .
Bine v-am gasit, ma numesc Cibotaru Emil din Iasi ,casatorit,avem un baiat de 15 ani pe nume Marius, avem o rulota KNAUS 400 fabricata in anul 1989, am cumparat-o anul trecut din Olanda si o tractez cu un Opel Vivaro . Va urmaresc siteul de un an jumate si i-mi place foarte mult organizarea si activitatile pe care le desfasurati. Abea astept sa ne intilnim de Pasti la manastirea Secu. Ii multumesc frumos dl.Presedinte Gigi Catalin pentru-ca ma ajutat la crearea contului.
O zi buna tuturor.
Opel Vivaro, Logan MCV + Rulota Home-Car.
tel: 0756157908 Iasi