Maria Holom scrie:Iar stabilirea locatiei se face in functie de dorintele majoritatii membrilor, nu ni se impune.
Prin cele cateva postari(fac abstractie de epitete) practic impuneti Laguna, deci...?
V-am inteles dorinta, lasatii si pe alti sa si-o exprime chiar daca nu este in concordanta cu a dumneavoastra.
Sincer, imi este penibil sa pomenesc de alta locatie de teama sa nu fiu etichetat cu un anumit epitet, totusi ma risc.
Maria Holom scrie:...sigur o sa iasa castigatoare !...
Sunt convins, dar haideti sa facem un exercitiu democratic si sa votam cel putin doua propuneri.
Maria Holom scrie:..Doar daca...
Continui eu gandul dumneavoastra : Doar daca... nu sunt interese la mijloc !!
Da, sunt interese, Rasnov este partenerul nostru si
interesul este sa-l promovam in contrapartida serviciilor oferite membrilor cotizanti.
Un alt
interes al nostru este sa-l ajutam sa construiasca un minim de dotari pentru colegii ce vor campa in locatie.
Interes este si dorinta lui(Rasnov) de a veni cu o oferta vizavi de intalnirea anuala, chiar daca aceasta oferta nu egaleaza conditiile de la Laguna(si noi si partenerul suntem constienti de asta, nu suntem....)
Daca cineva cunoaste alte interese ascunse(meschine) sa le dovedeasca, nu sa faca afirmatii sau apropouri nefondate, acestea intra la atac la persoane, jigniri, acuzatii nefondate, lucru pedepsit de regulament(dupa umila mea stiinta).
Este ultima mea postare in acest topic, am spus cam tot ce aveam de spus.
Sa ne vedem sanatosi !
L.E. Dupa ce am postat am vazut scuzele prezentate de doamna Maria, frumos gest !