Maria Holom scrie: ...stabilirea locatiei tine tot de ORGANIZARE. Dupa data, este primul lucru cu care trebuie inceputa organizarea oricarui eveniment. Iar stabilirea locatiei se face in functie de dorintele majoritatii membrilor, nu ni se impune.
Ca sa se deschida lista participantilor, omul trebuie sa stie unde se tine evenimentul ca sa vada daca se inscrie sau nu.
...Pentru ordinea de zi, mai intai vine CD-ul cu o lista de propuneri care, apoi, va fi imbunatatita.
Observatii foarte pertinente ! Foarte corect ce spuneti doamna Maria.
Revin cu cateva precizari legate de locatia Laguna Albastra:
Irina Strimbeanu scrie:Laguna albastra e minunata dar ne poate oferi exclusivitate ?
Ar fi cam neplacut sa fim invadati de sute de amatori de balaceala...Daca nu avem intimitate n-am facut nimic ...daca locatia ar fi numai a noastra...ce cadou mai minunat de 1 iunie le putem oferi copiilor decat balaceala non stop ...
Nu aduceam in discutie acest citat daca nu vedeam ca el a fost reluat si de Gigi Catalin intr-o postare.
Sincer Irina si Gigi, nici nu as putea aduce in discutie asa ceva cu Ovidiu.
Dupa ce ca aceasta locatie ofera in premiera pana acum pentru noi si piscina, nu se poate pune problema unei exclusivitati la aceasta, mai ales la pretul de 2 lei pe care urmeaza sa-l achitam.
Eu zic ca facilitatile oferite in contul banilor oferiti sunt mult peste ceea ce speram. Asa cum amintea si Ciprian, numai accesul la piscina pentru doua persoane este de 40 lei / zi. Eu zic ca oferta lui Ovidiu nu ar mai trebui nici macar discutata sub acest aspect al accesului la piscina sau al exclusivitatii.
Trebuie sa avem in vedere ca in cele 4 zile aferente intalnirii vom avea macar 2 zile in care vom fi cam singuri in acea piscina, suficient timp pentru satisfacerea placerilor odraslelor noastre, a organizarii de diverse activitati ce fac deliciul copiilor intr-un asemenea mediu.
Insa nu trebuie sa uitam ca la fel de bine este posibil ca vremea sa nu permita scaldatul, ultimile intalniri nu prea s-au bucurat de vreme favorabila.
In aceasta situatie, nu vom mai fi nevoiti sa improvizam. Oferta facuta cuprinde desfasurarea activitatilor in conditii cel putin decente indiferent de vremea de afara.
Legat de locul de campare:
Pentru cei ce nu au mai fost la Laguna in ultimul timp, va mentionez ca, conditiile de campare sunt altele. Nu se mai campeaza in apropierea piscinei, acum exista spatiu special amenajat de cca. 2 ha, loc suficient de a crea orice intimitate ne dorim.
La acest sfarsit de saptamana sper sa dau o fuga la Laguna, sa mai vad odata locul de campare si sa mai discut cu Ovidiu ce ar mai fi de discutat, sper sa ma insoteasca si Gigi Catalin. Deasemenea voi face si poze la fata locului.
Inca odata va mentionez ca nu insist in mod deosebit pentru aceasta locatie, Marius a adus-o in discutie. Eu nu am facut decat sa incerc sa misc un pic mai repede lucrurile si sa-l abordez pe Ovidiu pe care-l cunosteam, in ideea obtinerii unui pret decent.
Daca pana la urma se constata ca aceasta locatie nu satisface, nu ofera suficienta intimitate, eu nu insist.
Oricine poate veni cu alta propunere. In aceasta idee nu i-am promis nimic lui Ovidiu, i-am mentionat ca nu mai sunt eu cel care decide.
As avea totusi rugamintea ca dupa ce voi posta, probabil luni, amanunte si imagini de la fata locului, cei indrituiti in a lua o decizie, sa o faca cat mai curand.
Ulterior stabilirii locatiei se va putea incepe intocmirea unei liste de participanti si vor fi suficiente alte lucruri de dezbatut legate de organizare si de stabilirea unui program agreat de cat mai multi participanti.