arcadiesandu scrie:Cica Ovidiu scrie:domnu Sandu!
sugestie:cititi cu atentie postarile celor care au fost acolo cu rulota!!!!!!!!
nu cei cu bicicleta,rucsacul,cortul sau chiar cu masina cu 2 persoane
Am citit cu atentie de mai multe ori postarile anterioare si tocmai de aceea am ales sa facem acest traseu cu rulota dar la momentul acela nu stiam mai multe amanunte (benzinarie, inclinatie a drumului, aglomeratie la sfarsit de saptamana, etc) amanunte care pot face diferenta intre o amintire de neuitat si un cosmar.
Referitor la portiunea dintre Obarsia Lotrului si Sebes nu prea sunt informatii si deaceea am hotarat sa mergem spre Voineasa (daca este accesibila) la o partida de pescuit pe lacul Vidra (sunt la regim, mananc ce prind :mrgreen: )
Oricum va multumesc tuturor pentru informatii!
iar imi ridicati ,,mingea la fileu,,
deci:portiunea intre Obarsie si Sugag(acolo se termina Transalpina) este asfaltata in proportie de 99%
restul de 1% este pregatit pt asfaltare(deci neted,se merge cu rulota fara probleme) ,dar nu se asfalteaza pt ca in zona accea este o cariera de piatra si utilajele fac mult praf
se mai lucra anul trecut in iulie!!(deci or mai fi terminat)la trecerile peste paraiasele din munte(2m lungime!!)
aveti in acea portiune si 2 lacuri superbe de vazut
si ca sa nu mai aveti indoieli puteti viziona de maine si noul meu topic:Transalpina : Sugag - Obarsia Lotrului