Deci,in weekendul ce tocmai s-a terminat am fost la Cabana Rasnov pentru a lasa rulotele la iernat.Gazdele foarte amabile,proprietatea extrem de intinsa,propice pentru intalnirea de 1 dec…bravo ClubRV !... Sambata,odata cu sosirea unor musafiri din Bucuresti am plecat la pas pana la Cheile Rasnoavei…aprox.10 km dus-intors…insotiti de cea mai mica colega..5 luni !..in port-bebe desigur …seara am revenit la un gratar mancat cu muuulta pofta si placere in pofida celor 6-7 grade exterioare.
Duminica surpriza…da!...mi-am baut cafeaua la pantaloni scurti,soarele a fost generos pe tot parcursul zilei…am stat in maneca surta,am fost la cetate..n-am mai ajuns la pestera…data viitoare…
Cu parere de rau am plecat spre Bucuresti…
Frumos, se pare ca locatia va avea cautare, multi colegi vor dori sa lase rulotele peste iarna acolo, pretul fiind avantajos, 50 ron/luna si 35 ron/zi campare(pentru membrii cotizanti)
Singura mea temere este ca nu cumva unii dintre ''colegi'' sa ne faca de cacao la iesirea de 1 dec, cum de altfel s-a mai intamplat si prin alte locatii cu care avem contract. Daca se v-a intampla asa ceva, voi face tot ce-mi sta in putinta pentru a exclude astfel de persoane din randurile noastre !
Scuze Catalin ca ti-am poluat topicul, dar colegi de ai nostrii au pus suflet si pasiune in aceasta colaborare si am profitat de acest topic sa trag un semnal de alarma !
Si noi am vizitat locatia in acest week-end si va pot spune ca locul poate cuprinde minim 200 de rulote, iar in ceea ce priveste alimentarea cu energie (exclus incalzire) instalatia existenta este suficienta.
In ceea ce priveste gazdele :jos palaria ! :D